Влез

View Full Version : Въпрос за бременност

Nikolaevvvv
08-25-2017, 21:27
С приятелката ми го направихме без презерватив, но 15-20 минути преди това бях свършил извън нея, а след това го направихме. В един момент усещах, че ще свърша но беше много малко чувството, така до го кажа и малко след това то изчезна напълно, а ние продължихме. Около 5 минути след това го изкарах и доста бързо заспа и изобщо не съм свършвал. Каква е вероятността да съм свършил в нея? Нито аз усетих да съм свършил, нито тя е усетила нещо. Да подчертая беше в 6-ия ден от цикъла и и беше за пръв път <беше девствена, него ден и беше за пръв път>. Също така на следващия ден тя отново имаше кръв и ми каза че е била точно такава каквато трябва да бъде и е била леко тъмна, но ми каза че е било нормално, защото и е бил към края. Та въпроса ми е какъв е шансът да е забременяла..?

bijou
08-25-2017, 21:43
Да вземе да си направи един тест. Ние от къде да знаем? :D

Nikolaevvvv
08-25-2017, 21:57
Това се случи преди два дена, така че теста няма да покаже нищо и просто се чудих дали може някой да си каже мнението.

influ3nc3
08-25-2017, 22:47
Кървене при бременност - има, но дали е от това, нека да направи един тест.
Jъмната менструална кръв показва, че кръвта тече по-бавно от тялото.
Тъмно кафявият цвят на кръвта значи стара кръв, която дълго време е била в утробата (естествено, в 6-7ия ден от цикъла, тревожно е и трябва да се вземат мерки), наблюдава се сутрин.
http://lekuvai.bg/13787/
http://lekuvai.bg/27787/
Jesus, късмет от мен!

bijou
08-25-2017, 22:57
Еми.. ти както го обясни, явно си си свършил в нея, но явно си бил бая в момента, та дори не си и усетил :lol:

Отделно е напълно възможно тя да забременее през първия си път.
Също така, е и възможно да забременее докато е в цикъл, още по-малко, че е била към края му. Шансовете са ниски, но все пак - възможно е.
Като го правите без презерватив, така ще е. Учи се от грешките си сега и още утре отивай да купиш 3 кутий + 2 теста.

bijou
08-25-2017, 23:05
Тъмно кафявият цвят на кръвта значи стара кръв, която дълго време е била в утробата (естествено, в 6-7ия ден от цикъла, тревожно е и трябва да се вземат мерки)

Мъж си, не говори.
No vagina - no opinion. :D

Няма нищо тревожно. Кафявата кръв в края на цикъла е съвсем нормална.

influ3nc3
08-25-2017, 23:14
No vagina - no opinion. :D

Няма нищо тревожно. Кафявата кръв в края на цикъла е съвсем нормална.

"No vagina - no opinion" HAHAHAHAH Това ме разби. :D :D
"Кафявата кръв в края на цикъла е съвсем нормална" Не винаги, има случаи, в които не е едно от най-нормалните неща, пък и дай по темата - не се знае, дали приятелката му има кафява/тъмна etc кръв цикъла. :D

Nikolaevvvv
08-25-2017, 23:15
Еми.. ти както го обясни, явно си си свършил в нея, но явно си бил бая в момента, та дори не си и усетил :lol:

Отделно е напълно възможно тя да забременее през първия си път.
Също така, е и възможно да забременее докато е в цикъл, още по-малко, че е била към края му. Шансовете са ниски, но все пак - възможно е.
Като го правите без презерватив, така ще е. Учи се от грешките си сега и още утре отивай да купиш 3 кутий + 2 теста.

Просто ми е интересно как така не съм усетил нищо нито аз, нито тя.. А и бях свършил 15-20 минути преди това, не знам как ще прозвучи не съм особено запознат но за толкова малко време възможно ли е да се снабди спермата до такава степен, че да да забременее?

influ3nc3
08-25-2017, 23:21
Просто ми е интересно как така не съм усетил нищо нито аз, нито тя.. А и бях свършил 15-20 минути преди това, не знам как ще прозвучи не съм особено запознат но за толкова малко време възможно ли е да се снабди спермата до такава степен, че да да забременее?

Пенисът изпуска течности и по-точно сперма без да усетиш, но "ако ти е много силна".. :D
"за толкова малко време възможно ли е да се снабди спермата до такава степен, че да да забременее?" Да - възможно е. Но е по-вероятно да е, заради цикъла. пп Тестът за бременност е отговор на въпроса ти, откъде някой ще знае, дали приятелката ти е бременна ? :D

Nikolaevvvv
08-25-2017, 23:25
"No vagina - no opinion" HAHAHAHAH Това ме разби. :D :D
"Кафявата кръв в края на цикъла е съвсем нормална" Не винаги, има случаи, в които не е едно от най-нормалните неща, пък и дай по темата - не се знае, дали приятелката му има кафява/тъмна etc кръв цикъла. :D

Има кафява към края на цикъла.

influ3nc3
08-25-2017, 23:35
Има кафява към края на цикъла.

Ох, имах предвид, че не се знае дали проблемът на приятелката ти е от това.

Nikolaevvvv
08-26-2017, 08:54
И още нещо след като си изкарах пениса главичката му беше суха нито влажна нито нищо, ако бях свършил в нея не трябва ли поне по главичката да се разбере..?

Maybelle
08-28-2017, 13:53
Кървене при бременност - има, но дали е от това, нека да направи един тест.

Какво кървене при бременност, те са правили секс един ден преди това. Момичето е в цикъл и кърви от цикъла си. Никаква бременност не може да настъпи поне още ден-два, дори и да беше свършил в нея.

Пич, не е бременна, не се вкарвайте във филми. То, ако ставаше от нищото... И, ако не си усетил, че свършваш, значи не си свършил.

pandichka
08-29-2017, 20:34
Тест за бременност?