Влез

View Full Version : Защо подяволите !?!?!?

bani_bani
08-27-2017, 18:18
Всички съвети ще са ми от полза. (Не обръщам внимание на заядливи коментари) Историята е следната :
С приятеля ми сме от 7г заедно. Секс сме правили на много различни места (в леглото, в кухнята, по маси, столове , плотове и т.н. в банята, в колата, по купони, на плажа и т.н.) Не мога да свърша и това си е. Нито веднъж за всички тези години. Опитвали сме най различни пози. Много време, малко време, силно, слабо, с играчки и без.. Правим секс и изведнъж ''подгизвам'', но Става толкова мокро , че нито той усеща , нито аз.
Възбудена съм до толкова , че започвам да се ''закачам'' още докато сме навън пред хората.
Той какво ли не опита, но без успех. Имам чувството , че започва да се отчайва. Секса му харесва , но му е много криво като знае , че само той остава ''доволен'' накрая.
Допитах се до 2ма АГ и чух само ''Ааа ти не се отпускаш достатъчно и за това..'' Отпускам се и още как.
Ако е от голямо значение имаме детенце на 2 годинки. Нещата са си същите както преди да родя , така и сега.
Ще се радвам да прочета и вашите съвети и мнения...

bani_bani
08-27-2017, 18:44
Забравих да добавя , че ако съм сама и мастурбирам - клиторно свършвам за отрицателно време. Нооо ако съм с мъж в леглото нито клиторно, нито вагинално .. По никакъв начин не се получава :( :( :(

pandichka
08-30-2017, 14:14
Много малък процент от жените умеят да "свършват", а и само по себе си "свършването" по никакъв начин не влияе на силата на самия оргазъм, така че дали свършваш или не разлика няма.

iFakesmile
08-30-2017, 14:32
Никъде не си споменала за орална любов. Лично съм попадал на момиче, което не може да получи оргазъм по никакъв начин, а единствено с лизане и то клиторен оргазъм. При секс е по-трудно да свършиш, трябват ти определени пози и правилния човек.

howland
09-07-2017, 21:48
Пробвали ли сте анален секс? Аналната симулация също може да предизвика вагинален оргазъм, колкото и странно да звучи.