View Full Version : Траен проблем с момиче ?
Dreamer1234
08-29-2017, 00:24
Здравейте!Аз съм момче на 19,от Хасково. Регистрирах се специално,защото не знам как да постъпя и как да се справя с този проблем,който ми пречи на всичко от много време. Значи пред 4-ри месеца приятелката ми ме заряза,след около почти 8-месечна връзка.Обичахме се много,но всичко свърши,както каза тя тогава.Добре казах си и я пуснах.Да ревах и е нормално в началото.Но нещо ме пречупи тази раздяла,не ми беше първото зарязване,но това момиче не можех да си го избия от главата.Постоянно ми беше в мислите.Обичах го наистина много,правех всичко за нея.Имаше седмици,в които всяка вечер ревах за нея.Да,глупаво,но факт.Реших да потърся друго момиче,в което да се влюбя и да я забравя.Да,ама не.Цели 2 момичета за 2 седмици отрязах,след втората среща.Даже на едното и обърках името с нейното.Трудно ми е. Вчера вече(28.08.17) реших да и се обадя да поговорим.4-ри месеца не и бях звънял.Вдигна поговорихме.Казах и какво ми има и тя каза,че вече си е намерила друг,когото обича вече.Естествено се натъжих.Нормално е все пак.Аз не съм спирал да я обичам. Наревах се пак.Но и казах,че се радвам за нея и наистина е така. Знам,че не трябваше да и звъня като цяло. Но търся съвети. Как да я забравя? Психолог ще помогне ли? Това е индивидуален проблем и почти всеки е преминал през такъв етап от живота си. Споделете как вие сте се справяли с подобни проблеми. За момента просто си запълвам времето и гледам да съм ангажиран възможно повече, за да не мисля,но и това не ми помага особено. Благодаря ви предварително ! :)
AchetoRangelov
08-29-2017, 05:45
Здравей! Моята причина за текущата ми регистрация в сайта е подобна и много от проблемите ни се допират! Аз съм на 16, но все пак. Разделих се с моята царица преди около 2 месеца, връзката ни беше силна цели 9 месеца. Падам си много ревнив и й наложих доста правила, които спазвах и аз. Всичко беше розово преди да замина за София, където трябваше да прекарам една седмица в обучение на английски език, за да взема фисоко ниво сертификат. Като се върнах тя беше различна и си намери повод да се разделим от една снимка във фейсбук, която аз качих /снимката беше с едно друго момиче, при това доста грозничко сравнение с нея\. 2 седмици по-късно след раздялата й писах. Нещата не бяха съвсем загубени. Даваше ми на няколко пъти шанс но след 1-2 дена ми казваше, че не можела да си държи нервите и постоянно мислела как съм с нея отново, за да не съм просто ей така на сухо, както се казва.
До преди 1 седмица..
Решила, че вече нямало смисъл и иска да бъде сама за сега,а с мен просто приятели. Сам си направи сметка как ме боли.
Сега за лечението на болката; имаш надявам се куп приятели, пичове и мацки. Ами излизай с тях споделяй с най-блиските си сред тях. Ходи при роднини на гости, но в никакъв случай на село, защото ще полудееш. Забавлявай се! В никакъв случай не се хващай на работа, защото първо и без това цял живот ни чака работа и второ, че там ще си умреш от скука, по-някое време ще ти стане тягаво а от там положението ше се влоши и ще мислиш отново за нея. Всеки по своя си път. Ще измине време, но не се давай! И друга ще дойде,дори още
по-красива, но само мисли позитивно иначе ще ги режиш и може да си изтървеш шанса!
Всичко най-добро ти желая и успех с преодоляването на болката!
...реших да и се обадя да поговорим.4-ри месеца не и бях звънял.Вдигна поговорихме.Казах и какво ми има и тя каза,че вече си е намерила друг,когото обича вече.Правиш глупости, от които няма смисъл и се сдухваш още повече!
Не търси и не се обаждай на бивши! Никога!
Не разбирам защо си кръстил темата "траен проблем с момиче" :shock: . Нито е проблем, още по-малко пък траен, след като всичко между вас вече е свършило! Проблем става ако продължаваш да се занимаваш и да мислиш за нея. Успех :) !
но в никакъв случай на село, защото ще полудееш. Забавлявай се! В никакъв случай не се хващай на работа, защото първо и без това цял живот ни чака работа и второ, че там ще си умреш от скука, по-някое време ще ти стане тягаво а от там положението ше се влоши и ще мислиш отново за нея.
Е*ати глупавия съвет. Ами ако всъщност отиде на село и там намери покой в душата и сърцето си? Или пък ако почне работа, мислите му станат заети от друго и спре да мисли за момичето и ако се влюби в колежка?
До автора - Не ти трябва психолог. Време ти трябва. Само и единствено време.
Всичко в този живот, щастие или нещастие - е само временно. Всичко минава.
sp0rt666
08-29-2017, 23:38
Как най-лесно да я забравиш? Намрази я...
Заслужава ли си да тъгуваш и изпитваш нещо към човек който ти е показал,че вече не се интересува от теб?
кажи си :
Ти губиш Ковро, аре майната ти.. гледай и сеира, когато ти става тъжно, се сети как е постъпила с теб, как тя е решила да скъсате, как не те е потърсила толкова време е от там започват и чувствата да изстиват и да я забравяш..
iFakesmile
08-29-2017, 23:38
Времето лекува, приятел! Това е единственият лек за любовта, а и не само! Опитай се да си живееш живота както си живял преди нея. Все пак си млад, живота е пред теб. Много жени ще минат докато не намериш сродната си душа!
Момичетата не се търсят! Те си идват и си заминават и за жалост много хора правят грешката да дават всичко от себе си в една връзка и накрая се отчайват! Да, прави неща, но донякъде защото накрая ще съжаляваш за всичко, което си направил!
А защо сте скъсали и по-точно защо те е зарязала? Повярвай ми, че няма мъж, който да не е плакал заради жена. Затова, че не се притеснявай! Не си нито първият нито последният!