View Full Version : Показвали ли сте разголените снимки на гаджето на някой?
Здравейте, какво мислите за това да покажете по секси снимките или дори голите снимки на приятелката си на някой добър ваш приятел? Примерно докато сте се събрали някъде, имате секси снимка на вашата приятелка по бельо в телефона и я показвате на авера ви или най добрия ви приятел?
Нищо, с което се похвалиш няма да остане твое. За какво ти е някой от приятелите ти да я желае? А и на момичето не би му харесало, ако знае, че си я показал на тъпите си загоряли приятели, освен в случай, че не е "общата в компанията" и ти ги е пратила знаейки, че ще ги покажеш като по такъв начин индиректно възбуди някой конкретен или няколко от твоите приятели. Идеята не е добра. Би бил изключително тъп, за да го правиш. Независимо в кой от двата случая. Твоето трябва да си е твое...
ةتشضل انزفث
09-01-2017, 12:12
Здравейте, какво мислите за това да покажете по секси снимките или дори голите снимки на приятелката си на някой добър ваш приятел? Примерно докато сте се събрали някъде, имате секси снимка на вашата приятелка по бельо в телефона и я показвате на авера ви или най добрия ви приятел?
То предишната ми кво да я показвам , като половин София я знае гола :? :D :D :D
Ами да всеки си има мнение, но на мен ми харесва другите мъже да я искат. Показвал съм я по прашки на 2-3 снимки на мой добър приятел и той доста и се изкефи. Предполагам ако ме пита, че иска да я види гола, също бих му я показал.
iFakesmile
09-01-2017, 14:17
Трябва да си адски умствено изостанал, за да покажеш голи снимките на приятелката си. Това показва неуважение. Все пак момичето ти е изпратило голи снимки понеже ти има доверие, а ти като някой идиот ги показваш тук и там. Имаш умствени отклонения бих казал. Явно не държиш много на нея, за да направиш подобно нещо. Как ли би се чувствал, ако знаеш, че приятелите ти имат желание да чукат приятелката ти докато ти им показваш голите снимки? Простак!
influ3nc3
09-01-2017, 19:43
Ами да всеки си има мнение, но на мен ми харесва другите мъже да я искат. Показвал съм я по прашки на 2-3 снимки на мой добър приятел и той доста и се изкефи. Предполагам ако ме пита, че иска да я види гола, също бих му я показал.
Ако те пита, дали може да си я делите, ще се съгласиш ли ?
Тъпак...
anonymous908491
09-02-2017, 18:05
така като ги гледам горните писачи
нищо чудно като се съберат с приятели
основната им тема да е как си епилират задниците
iFakesmile
09-02-2017, 19:05
sig ти кат’ се събереш с frtata обсъждате pon4oto na maika ti ;s
На мен също ми харесва другите да я искат - нормално е, но не бих им показвал каквито и да е нейни снимки от интимен характер. Просто е супер нищожно деяние и неуважение към момичето както каза iFakesmile. Кефа си остава между мен и момичето, другите могат само да гледат доволната ми усмивка.
Ти нормален ли си?!
Не заслужаваш никоя да бъде с теб.
Е*ати гнусния простак си.
influ3nc3
09-12-2017, 02:03
ahaha, nali. I posle shte si blyskame glavite v nqkoi trafopost, dokato ne napravim dostatuchno udovoletvorqvashta dupka, che da se poleem s kofa voda, i da pipame kabelite (razbira se, shte srejem tokoneprovodimiq material ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPP)
Направо кабелите в гъзето. ;)
Гледай гаджето ти да не разбере, че лошо ти се пише.