View Full Version : Дупе
NatalieWANLOVE
09-02-2017, 12:08
Препоръчайте ми упражнения за голямо дупе ако може да ми ги подредите :D . В момента правя клекове с щанга 30 кг ,сумо тяга 40 кг ,напади и български клек по 5х10 в кръг.Отворена съм за нови идеи:P
Мерси предварително ;) :D :P
П.П На 16 съм 49 кг към 1.60 см някъде .
anonymous908491
09-02-2017, 18:10
яж и не прави нищо
задника сам ще се погрижи
Mary_Jane_69
09-03-2017, 23:25
За кво ти е
ةتشضل انزفث
09-07-2017, 19:22
Оле майко ..
Ти не наблягаш на него ми се струва :lol: :lol:
Може и да се бъркам...
Ти не наблягаш на него ми се струва :lol: :lol:
Може и да се бъркам...
Ммне... никога не съм се кефела на модата Ким Кардашиан.
ةتشضل انزفث
09-07-2017, 19:28
Ммне... никога не съм се кефела на модата Ким Кардашиан.
Оформена си естествено , така ли да те разбирам :) :D
Оформена си естествено , така ли да те разбирам :) :D
Няма да отговоря на това :D
anonymous908491
09-07-2017, 20:17
картата ти за намаления от макдоналдс говори достатъчно
картата ти за намаления от макдоналдс говори достатъчно
Ахахаха, добре :D
Много знаеш ти
ةتشضل انزفث
09-07-2017, 20:48
Охо , със сигурност дупето ти е само за яки шамари :D
Мене точно няма как да ме излъжеш
арабина налазва офсата
не съм изненадан
арабина налазва офсатаБуквално ли :D?
Natalie__
09-10-2017, 23:28
Мерси , за смислените отговори в темата:Д.
ةتشضل انزفث
09-11-2017, 12:15
Мерси , за смислените отговори в темата:Д.
Aз и на по-слаби се кефя , тъй че не е проблем. Гаджето също е клечка , ама има доста оформени цици което за слабо момиче е някво ебати нереалистично :D
Natalie__
09-11-2017, 12:23
Не съм питала на кой какво му харесва,нито на кой каква му е приятелката:/
Зададох ясен въпрос и не получих ,нито един смислен отговор само дебилщини.Тренирам по Схема Бутащи-Дърпащи с 2 дни крака , да спомена ,ако има значение .
ةتشضل انزفث
09-11-2017, 13:18
Зададох ясен въпрос и не получих ,нито един смислен отговор само дебилщини.Тренирам по Схема Бутащи-Дърпащи с 2 дни крака , да спомена ,ако има значение .
To и ние можеше да не ти даваме съвети именно защото не сме те питали.
По темата:
Прави освен това и клекове с тежести , напади също може да правиш. Направи си някаква програма с разнообразни упражнения и си я разпредели.
To и ние можеше да не ти даваме съвети именно защото не сме те питали.
По темата:
Прави освен това и клекове с тежести , напади също може да правиш. Направи си някаква програма с разнообразни упражнения и си я разпредели.
е бате ти ѝ помогна на боклук, честно
де*и тъпия емигрант, де*а
аз бих сложил три пъти долна част, т.е. понеделник долна част, вторник бутащи, сряда долна, четвъртък дърпащи, петък долна, уикенда офф. Първата долна част ще е с концентрация около клякащите движения, втората ще е с концентрация върху навеждащите и третата ще е малко по-свободна със step ups и останалите упражнение с лично тегло, които можеш да ги видиш в ютуб ( https://www.youtube.com/watch?v=bThr0uD0b9s като тези)
ةتشضل انزفث
09-11-2017, 15:46
Един път няма да пропуснеш да се натресеш. Май си нямаш друга работа освен да храниш всеки който не мисли като тебе , а и като ти гледам съветите то много и помогна и аз мога да напиша понеделник , вторник еди кво си , но както и да е.
anonymous908491
09-11-2017, 16:28
Зададох ясен въпрос и не получих ,нито един смислен отговор само дебилщини.
Ако си с малки цици и направиш огромен гъз
в някой момент ще изгубиш равновесие като ходиш
хубавото е, че винаги ще си падаш на задника
а след десетия път вече няма да обръщаш внимание на смеха на околните
Един път няма да пропуснеш да се натресеш. Май си нямаш друга работа освен да храниш всеки който не мисли като тебе , а и като ти гледам съветите то много и помогна и аз мога да напиша понеделник , вторник еди кво си , но както и да е.
но не го написа нали бе малоумник прост
написа "прави клекове, напади и така" тъпо копеле
преди не знам колко време ти казах да спреш да пишеш в тоя раздел, да ти е*ат майката
ةتشضل انزفث
09-11-2017, 20:16
но не го написа нали бе малоумник прост
написа "прави клекове, напади и така" тъпо копеле
преди не знам колко време ти казах да спреш да пишеш в тоя раздел, да ти е*ат майката
И кво ако пиша , ще ми кажеш ли ? За пръв ми отговаряш след като обръщам внимание на заяжданията ти , откъде тази инициатива ?
anonymous908491
09-11-2017, 20:31
откъде тази инициатива ?
пандата не пише, евок не пише, и номном същата работа
скучно му е
а може и да му се яде от тортата на Боряната
Natalie__
09-11-2017, 20:33
Rakshy мерси,че поне ти ми отговори:Д.Горе долу разбрах какво имаш предвид май ,в Понеделник правя клекове.За Сряда ,не съм сигурна,че схванах какво ще рече навеждащи хах.
До тоя с арабското име човек ,който твърди,че има лостове по 3 кг :Д най-вероятно не е стъпвал в зала в живота си .
ةتشضل انزفث
09-11-2017, 20:36
Rakshy мерси,че поне ти ми отговори:Д.Горе долу разбрах какво имаш предвид май ,в Понеделник правя клекове.За Сряда ,не съм сигурна,че схванах какво ще рече навеждащи хах.
До тоя с арабското име човек ,който твърди,че има лостове по 3 кг :Д най-вероятно не е стъпвал в зала в живота си .
От всичко се хвана за лоста ли :razz: :razz: ама с две ръце го стисна
ти като стъпи в зала направо трябва да се засрамим , съдейки по темата очевидно колко слизането по стълбите и селфитата са ти помогнали :D
anonymous908491
09-11-2017, 20:38
От всичко се хвана за лоста ли
момиче е, много ясно, че ще се хване лоста
ةتشضل انزفث
09-11-2017, 20:44
момиче е, много ясно, че ще се хване лоста
Gg
а може и да му се яде от тортата на Боряната
хихихи <3
движенията за долната част на тялото ти се делят грубо на две групи - клякане и навеждане, което ще рече клек и тяга..
ъгъла на тялото изграе огромна роля в това дали ще ти се товари повече задника или не. Повечето пъти колкото по-изправено е тялото ти, толкова повече го отнасят квадрицепсите, колкото по-наведена си, толкова повече задник и задно бедро
И кво ако пиша , ще ми кажеш ли ? За пръв ми отговаряш след като обръщам внимание на заяжданията ти , откъде тази инициатива ?
пробвай да говориш български, може и да те разбера, боклук арабски
anonymous908491
09-11-2017, 21:15
тва е митето, нищо арабско няма в него
ةتشضل انزفث
09-11-2017, 21:38
пробвай да говориш български, може и да те разбера, боклук арабски
Ок , това което ти написах е на английски нали знаеш.
Natalie__
09-11-2017, 21:41
Само не разбрах що се карате:Д
Rakshy да сега вече ми стана ясно благодаря за разясненията:П
Без да говорите за торти в темата ми обаче:Д
ةتشضل انزفث
09-11-2017, 21:43
Само не разбрах що се карате:Д
Е то трябва и да прочетеш, не само да питаш как гъза ти да изглежда по оформен на снимка.
Ок , това което ти написах е на английски нали знаеш.
изреченията ти са безсмислени, бавняр
ةتشضل انزفث
09-11-2017, 21:47
изреченията ти са безсмислени, бавняр
Не виждам тук да е обяснено кои изречения са безмислени
---------------------------------------------------------------------------------------------
Изречението е граматически организирано свързване на думи, със собствено интонационно и смислово значение [1]. Това е най-голямата граматична единица на езика и най-малката градивна единица на текста. [2] Изречението е и основната структурна единица на текста.
Изречението се отличава с граматическа форма, с логическо или емоционално съдържание и може да изразява мисли, чувства и волеви подбуди. От пунктуационна гледна точка може да завършва на точка, въпросителен или удивителен знак, както и с многоточие.
Науката синтаксис се занимава с изследването на закономерностите, по които думите са подредени смислено в изречения. Основните елементи в едно изречение, разглеждано от синтаксиса, са подлог, сказуемо, допълнение, определение и обстоятелствено пояснение.
influ3nc3
09-12-2017, 02:13
Ела в нас и ще ти покажа 2-3-4-5-6-7-8 упражнения.
До авторите на деградиралите коментари:
Ебете си мамиците, утайки
Ела в нас и ще ти покажа 2-3-4-5-6-7-8 упражнения.
умри от сол, балък
умри от сол, балък"Гузен негонен бяга!" :D
Ама и ти Ракиш налапа тая кука като шаран, честно :? !
Natalie__
09-12-2017, 21:09
Направихте ми темата на нищо...
Иначе да попитам Rakshy понеже само той очевидно ми отговоря тука:Д.В денят ,в който трябва да правя навеждащи примерно тяга с прави крака,сумо тяга и тяга на 1 крак нещо подобно ли? И тогава къде отиват упражнения, като глут мост,ритници на машина и собственно тегло предполагам в Петък хах.
anonymous908491
09-12-2017, 21:16
петък е ден за пиене
къде искаш да те заведа
Направихте ми темата на нищо...
Иначе да попитам Rakshy понеже само той очевидно ми отговоря тука:Д.В денят ,в който трябва да правя навеждащи примерно тяга с прави крака,сумо тяга и тяга на 1 крак нещо подобно ли? И тогава къде отиват упражнения, като глут мост,ритници на машина и собственно тегло предполагам в Петък хах.
виж бе, всяка тренировка имаш едно главно движение, оттам нататък както прецениш. Идеята е като правиш клековете да правиш след тях примерно бедрени екстензии, напади, лег преса. След като правиш тягата с прави крака правиш бедреното сгъване, глутеус мост и ритниците. Третата тренировка за седмицата е без тежест само с лично тегло