PDA

View Full Version : Една леко объркана история

angel_S
09-03-2017, 21:40
Здравейте, преди време писах много тук и то за всякакви глупости свързани с една и съща тема- а именно секс с приятел. Е мина почти година, през която нещата наистина много се променяха. Още нищо не е напълно приключило. Да кажем, че всичко се разделя на няколко етапа. Първите месеци след като бяхме станали вече толкова добри приятели и той сподели, че иска първият му път да е с мен беше много странно. После доста време ме убеждаваше, аз променях мнението си, с две думи не знаех какво исках. Малко след това започна да се държи с мен като с гадже или поне по чат, защото точно тогава него го нямаше и не излизахме заедно. След това всичко изведнъж спря и той продължи да си иска секс. Когато си дойде най- после беше и първия път, в който той си беше тук, но не излизахме заедно, дори не си и говорехме много. После прекарахме Нова година заедно и беше учудващо приятно. Мина се малко време и взехме, че го направихме. На другия ден той искаше пак, а аз не исках и уж нямаше проблем говорехме си същия ден. От тук нататък близо половин година никакъв контакт. Той идваше много рядко и си спомням, че веднъж се случи да сме в една компания, но отново и дума не си казахме и след това той ми беше писал, дали ми е приятно така като не си говорим или нещо подобно след което започна кратък спор и завърши с това че аз съм държала на него и го блокнах. Тогава вече си реших, че явно това ни е края на приятелството и на всички наши отношения. Месеци по- късно той си дойде пак. Този път обаче се чувствах някак си виновна за всичко, подминавахме се и не ми беше приятно. Тогава му писах, помня че бях доста нахална и понеже той спря да ми отговаря, а само сийнваше му звъннах 2-3 пъти и той не ми затвори нито веднъж, не ми и вдигна де. След дълъг чат онази вечер нещата започнаха да се оправят е тогава ставаше на въпрос за момичето, което харесва и аз му помагах отново, но и за нашето приятелство също. Така минаха няколко седмици и всичко беше наред най- после. Но ето че темата за секс отново се появи. Този път той настояваше за един последен път. Аз му казах че не искам. Тук отново направих грешка, пишехме си и аз се съгласих накрая. На следващия ден ми беше гадно и съжалявах за решението си, за това реших да му напиша, че не искам откъдето се започна и дълъг спор. По принцип аз много трудно се разплаквам, но онази вечер плаках и то защото той ми беше написал, че ако не се съглася край с приятелството ни. А на мен ми беше станало супер гадно, защото това показваше че изобщо не ми е бил никакъв приятел. Знаех, че го прави нарочно, защото не бих се съгласила иначе, но все пак.. Накрая и той също си го призна, че е било нарочно. После се съгласих пак, мина рожденият ми ден, всичко беше ок и накрая малко го прецаках, защото в деня, в който трябваше да го направим се отказах отново. Този път му обясних всичко, как се чувствам, какво искам и всичко приключи с въпроса ще го правим ли и отговора не. На другия ден така се случи, че пак останахме заедно и макар и за половин час си говорихме много. После той си тръгна и не сме си писали. Нямам представа какво ще стане оттук нататък. Аз си държа на моето. Смятам, че мога и без него, въпреки че супер много държа на него. Ние бяхме като брат и сестра... знам че му пука за мен и се надявам да е така, защото този път няма аз да съм тази, която ще го потърси ако отново реши да направи така. А за секса, не че не го искам, но всичко ми идва в повече поне за сега. Отказвам го толкова категорично на инат. Стана много дълго, не знам кой би се заел да чете моите глупости, но ще съм много благодарна ако има такива хора.

Памела..
09-04-2017, 15:30
Здравейте искам да ви кажа че моето мнение е че момчето не иска нищо повече освен секс и ако не му го дадеш започват скандалите и проблемите остави нещата така и не го търси за да видиш че и той няма да те потърси..и съжалявам ако съм те обидила с нещо

Viktoria.Ivanova
09-04-2017, 15:38
За жалост аз също мисля че иска просто секс от теб и нищо повече...

Памела..
09-04-2017, 15:39
Даа най вероятно момиче събери си акъла и в ляво

angel_S
09-04-2017, 20:26
Да и аз така си мислех, но от друга страна сме приятели от 5 години. Ако не ми е бил никакъв приятел нямаше да ми споделя толкова много неща и да ми има доверие, нямаше да е единствения ва който можех да кажа всяка глупост и да знам,че няма да я издаде. Писали сме си много.. до 3 до 4 и имаме твърде хубави спомени заедно.

anonymous990763
09-04-2017, 20:34
Да и аз така си мислех, но от друга страна сме приятели от 5 години. Ако не ми е бил никакъв приятел нямаше да ми споделя толкова много неща и да ми има доверие, нямаше да е единствения ва който можех да кажа всяка глупост и да знам,че няма да я издаде. Писали сме си много.. до 3 до 4 и имаме твърде хубави спомени заедно.

Отдръпни се от него, ако не искаш да имаш само лоши спомени след това. Понякога достатъчно е достатъчно. Не дръж подобни същества в живота ти.

anonymous908491
09-04-2017, 20:42
Отдръпни се от него, ако не искаш да имаш само лоши спомени след това. Понякога достатъчно е достатъчно. Не дръж подобни същества в живота ти.

имаш 57 поста, от тях 57 са за тоя приятел, да не говорим за десет теми, които си пуснала по същата тема.
ти не си влюбена, ти си обсебена, на негово място бих те избягвал

дали той е лошия в случая ?

iFakesmile
09-04-2017, 20:58
Според мен си тъпа пача. Не знам за другите ти теми и съжалявам, ако се обидиш, но това ми е мнението. Как така става момче, което ти разказва за момичето, което харесва да иска да спи с теб? И ти като по-тъпа се съгласяваш и после отказваш. После искаш, а съжаляваш в същото време. По-добре вземи се хвани в ръце и осъзнай, че момчето те използва и ти като по-простичка му вървиш по свирката. Bye Felicia.

anonymous990763
09-04-2017, 21:33
дали той е лошия в случая ?

Сложи го в множествено число и се съгласявам.

HollyGolightly
09-05-2017, 00:50
Той те използва, щото очевидно само за това те търси, а ти, както вече някой написа преди мен, си обсебена от него и си готова да направиш всичко за вниманието му.
Ти си глупава, а той манипулативен, добре сте се намерили.

angel_S
09-05-2017, 06:44
Благодаря за искреното мнение, не бих се обидила за нищо. Точно защото смятам, че аз съм виновна, за първия път както и да е... обаче след това трябваше да откажа категорично, а не в опита си да не му е гадно на него да се набутам аз. Ако съм му толкова скъпа приятелка ще ми остане фр.

DarkTemplar
09-05-2017, 17:57
Манипулира те с единствената цел да те използва за секс. Не му се връзвай на акъла, защото в крайна сметка ти ще си прецаканата.

anonymous908491
09-05-2017, 20:23
Сложи го в множествено число и се съгласявам.

а да те сложа в буркан и да те храня с марули

anonymous990763
09-06-2017, 05:34
а да те сложа в буркан и да те храня с марули

Няма да стане хубава зимнина от това.

До авторката : Това, че някой те е забелязал не означава, че трябва да му скачаш в леглото, след като не си сигурна. Смятам, че усети ситуацията вече.

anonymous908491
09-06-2017, 10:23
Няма да стане хубава зимнина от това.

ква зимнина
за мезе говоря

anonymous990763
09-06-2017, 10:27
ква зимнина
за мезе говоря

Съжалявам да ти разваля идеята, но дори и комарите не ме доближават.

anonymous908491
09-06-2017, 10:30
Съжалявам да ти разваля идеята, но дори и комарите не ме доближават.

идеята ми не е да ти пусна първа кръв
хихихихихи

anonymous990763
09-06-2017, 11:07
Кажи "не" на канибализма, можеш да го преодолееш.

angel_S
09-07-2017, 20:03
Обсебена не мисля, че съм. Определено животът ми не се върти само около него. Казах му вече не, и смятам че дори и да започне отново да се държи тъпо и да ме подминава накрая ще види, че няма да е неговото и ще сме си приятели отново. Дали ще стане така не знам, не веднъж казах че държа на него, защото до сега не ме е предавал никога, а определено имаше как и защо.

influ3nc3
09-12-2017, 01:32
http://prntscr.com/gk1bfr Трябва ли ти въже с размери - врата ти ? Без това си обсебена от него, за да не страдаш повече има два начина, единия, от които е някоя течност (Мога да ти я предоставя, ако "мама те пуска вечерта") или да си бутнеш стола, докато главичката ти е през едно въже...
Почвай 'секи ден да му го дърпаш и че станете най-добри приятелки. :))))
dumb bitch

пп 'Земи го зарежи, че ще ти ебе мамицата (Не, че вече не ти я е ебал, така де, теб те е ебал) и ще продължи да се възползва, от факта, че си заблудена кукличка. Едни приятели, преди - да, сега - не, сега просто те използва, я се замисли, умнице, споделя ти всичко, кара те да му имаш доверие, но иска само секс от тебе, докато лафи, че харесва друга нахакана, която я ментри точно като теб. Удри му един тежък и забрави за него - ще много, сама си си виновна. ;)

пп2 Надявам се да не си се обидила, миличко, искаш ли да станем приятелки ? Утре да ми помогнеш с една бърза, друг ден да ми станеш сестричка с пораснала пичка...

пп3 Цитирам "Надявам се да не си се обидила". ;)