View Full Version : Дали да я питам?
Здравейте, аз съм момче на 16 години и си имам приятелка на 13 поднаваме се от 3-4 месеца. Ще можем да се видим чак след три месеца тоест на нова година защото е от друг град. И какво мислите дали е малка още. И ако да колко трябва да изчакам преди да отворя темата и да я питам дали и тя го иска.
iFakesmile
09-14-2017, 15:45
Първо е прекалено малка, за теб. 3 години не са много, ако беше на 22, а тя на 19, но в случая тя е все още дете, което най-вероятно е девствено.
influ3nc3
09-14-2017, 15:50
Братле, по-добре я остави. Ще излезе един кур от връзката ви накрая. Какъв е смисъла да изчукаш 13 годишна, като си с 3 години по-голям от нея ? Изобщо не си отива, ако ме разбираш. Никога не съм вярвал, че между 13 и 16 години има любов и го доказваш, като си мислиш дали да питаш седмокласничка за секс. Помисли как ще се чувстваш след време, когато си намериш приятелка на твоята възраст и то девствена.. Нямаше ли да се запиташ защо ти е било да чукаш 3 години по-малка от теб, а не някоя на възрастта ти ? На твое място бих прекратил връзката с нея.
Помисли как се чувстват родителите й.. 13 годишният им пубертет с хормони от гъза до гърлото излиза и се бомби с 16 годишен..
пп По всичко си личи, че не я харесваш, а просто си загорял.
Започнах да се занимавам с нея защото бях скъсал с гаджето ми и не знаех как да я забравя и мислех че нова връзка ще ми помогне да я забравя но не се получи така още мисля за бившата
influ3nc3
09-14-2017, 18:09
Започнах да се занимавам с нея защото бях скъсал с гаджето ми и не знаех как да я забравя и мислех че нова връзка ще ми помогне да я забравя но не се получи така още мисля за бившата
Тоест не харесваш сегашната ?
Не харесвям я и тя ме прави щаслива просто в главата са ми спомените с бившата но като си пиша със сегашната не се сещам за бившата.
не я питай поискай я
макар че тя е само на 13 и е доста рано
...най-вероятно е девствено.В тия времена не се знае :D!
как ще се чувстваш след време, когато си намериш приятелка на твоята възраст и то девствена..Хахахахаха :razz:!
Ти сериозно ли го мислиш това :shock: ?!
Започнах да се занимавам с нея защото бях скъсал с гаджето ми и не знаех как да я забравя и мислех че нова връзка ще ми помогне да я забравя но не се получи така още мисля за бившатаА така - клин клин избива!
influ3nc3
09-14-2017, 19:47
Хахахахаха :razz:!
Ти сериозно ли го мислиш това :shock: ?!
Знаеш какво имам предвид :D
........
С 13 годишна пикла ли опитваш да забравиш някого?
За какво си говорите с т'ва дете - за Disney Channel и колко е яка Сузанита ли?
Я се стегни малко. Остави я.
influ3nc3
09-14-2017, 21:34
........
С 13 годишна пикла ли опитваш да забравиш някого?
За какво си говорите с т'ва дете - за Disney Channel и колко е яка Сузанита ли?
Я се стегни малко. Остави я.
Шшш, алоУ, Disney Channel ли обиждаш ?
недей ми бара бижуто че ще ти запаля дъното на компа :D :cool:
Не обиждам Дисни, просто не виждам за какво друго ще си говорят.
недей ми бара бижуто че ще ти запаля дъното на компа :D :cool:
:D
Любов да има!
Знаеш какво имам предвид :DНе, не знам, честно :? !