PDA

View Full Version : Проблем…

RollingStones
09-16-2017, 17:11
Здравейте! Момче съм, на 18 години. Ще карам направо. С приятелката ми сме заедно от година и десет месеца. Първата година всичко беше като мед и масло, но след известно време започнаха леки проблеми и периоди от няколко дена в които се разделяхме и всичко се оправяше до няколко дена. Още от началото имахме проблеми с родителите й понеже тя не искаше да ни виждат заедно, но това отмина бързо. После станаха по-сериозните проблеми. Тя не искаше да излизаме на кафета, дискотеки и т.н. понеже не се чувсвала комфортно там и т.н. Както и да е… Последните няколко месеца започнахме повече да се караме за безсмислени работи, които не би трябвало да са ни пречка. Това според мен е нормално за всяка връзка да има леки спорове от време на време. Та, както и да е… бяхме се разделили за около десет дена и след това реших да й пиша понеже я видях в училище и ми стана някак си кофти. Писах й, всичко беше наред, общувахме си като приятели и след няколко дена реших да я изненадам като уредим с една нейна приятелка и гаджето й да се съберем у тях, а тя да не знае и така. Вечерта мина добре, тя се зарадва и всичко беше нормално докато не дойде момента в които трябва да си легнем (в спалнята на родителите на момичето) и тогава започнаха леки заигравки и т.н. За жалост секс нямаше понеже не се чувствала добре и не било редно у стаята на родителите на момичето, което ни покани, НО нямаше никакви проблеми, когато я докарах до оргазъм докато я стимулирах с пръсти. Секс така и нямаше. След това легнахме и си обърнахме гръб един на друг. Не знам защо, но в този момент се почувствах адски гадно. Все едно светът ми се обърна. Не можах да заспя, чувствах се кофти. На сутринта същото. Бях отчаян и очите почти ми се насълзиха. Не знам защо, не мисля, че има някакъв проблем и причината не я знам, за да се чувствам така. От вчера се чувствам адски гадно и всичко ми е кофти. Не знам защо, но съм сигурен, че я обичам и искам да бъда с нея. Просто все едно тя е друг човек вече. Не е онова тихо и кротко момиче. Не знам какво изпитва към мен и дали наистина има някакви чувства към мен… не знам какво да правя просто… Друг голям проблем е, че е много трудно да дойде у нас, за да спи. Трябва да излъже родителите си уж че ще спи у някоя нейна приятелка… Моля, помогнете! Не знам какво да правя!

theheartbreaker
09-17-2017, 13:52
За тези няколко дни раздяла и до колкото разбрах на няколко пъти, може да се случат много работи :) Ако ти не и обръщаш внимание, то някой друг ще го направи с голямо удоволствие, но после вече за теб ще е късно. Момичето може наистина да се е променило от самото начало, може вината за това да си и самия ти. :)