Влез

View Full Version : Изневяра струва ли си? Нужда от съвет

VichieM0ns73r
09-18-2017, 08:05
Добър ден.
Имам нужда от съвет за огромният ми проблем
Момче на 22 години съм, работя уча и живея с родителите си за момента нямам друга възможност
Преди около 2 месеца се запознах с момиче също от София (във фб естествено) на моята възраст, тя тогава беше в Белгия при родителите си.
Закачахме се известно време чисто приятелски, като тя ми казваше, че има приятел нито аз съм я свалял нито тя мен честно казано отначало си мислех че ще сме просто добри приятели сходни интереси и прочие, тя започна да ми споделя обаче че този нейн (ходеха от 2 години) приятел я е биел понякога и се държал грубо, аз от друга страна се държех мило с нея и така още преди дори да се видим на живо тя реши да се раздели с него, той й се молеше, но тя беше твърда (уж) прибра се в България видяхме се и още на първото излизане се целунахме и след проведения дълъг разговор решихме да бъдем заедно.
До тук всичко перфектно. Трябва да кажа, че в миналото бях много ревнив, даже последната ми връзка пропадна заради ревност, но майната му стегнах се и се промених изцяло. Имал съм 5 сериозни приятелки 3 от които са приключвали с изневяра от тяхна страна, но майната му. На 14.08 тръгнахме и се държех повече от перфектно.. Никаква ревност, звъня й и я питам къде е тя казва с някое момче (нейн приятел) на кафе и аз казвам окей няма проблем без капка ревност
Имаше пълна свобода да прави каквото си поиска, след работа ходех да я виждам да я чакам от лекции и прочие.
Бившият й нещо ме заплашваше, но нищо сериозно Само лае.
Всичко точно до 02.09
Лягам си в 10 защото на сутринта съм на работа, а приятелката ми остава будна. Вижда във фейсбук live chat, че бившият й се целува с няк'во момиче на купон в тях. Полудява взема си такси и отива у тях, пребива т'ва другото момиче и по стечение на обстоятелствата прави секс с бившият си. Това аз го разбирам вчера.
На 03.09 сутринта виждам, че бившият й ми е писал в 3 през нощта "прибери си жената от нас"
на 07.09 ми праща снимка с извадена информация за самата снимка как са почти голи и пушат.
От 03.09 до вчера бях зверски лъган в очите, как това било нагласено как бившият й я мразел и искал да ни раздели
Аз се дърпах казвах че има доказателства но тя ме молеше да й вярвам. И аз вярвах на празните думи вместо на доказателствата.
на 08.09 ми призна, че все пак е ходила у тях, но секс не е имало и просто я е било страх да ми каже.. Кълнеше се, че това е абсолютната истина. Повярвах.
Вчера обаче както си лежехме и си говорехме няк'ви неща за след няколко месеца, тя каза да млъкна, че й е било много гадно и ми призна.
Повърнах от нерви и яд.. откачих.. Скарахме се отвратително..
Тотално я отрязах казах й да изчезва и да не се връща повече, цяла нощ сме се карали тя ми се молеше плачеше умоляваше ме че няма да ме лъже повече, но аз й казах това което съм видял е че лъже всички и живее чрез лъжи.
10 часа аз я гоня тя ми се моли
Сутринта се прибрала вкъщи и си срязала вените, та тичах вчера по болници.
В момента тя си е вкъщи и ме умолява да оправим нещата и да й дам втори шанс да й простя и че нямало да ме лъже повече пак.
Пропуснах да кажа, че докато се сваляхме тя ми сподели, че е изневерила на бившият си 2 пъти, защото не й е обръщал достатъчно внимание.
Поговорих с майка ми (психоаналитик) и тя ми обясни, че е много силно вероятно щом е постъпила така (да си среже вените) наистина да съжалява и да ме обича и най-вероятно няма да ми изневери пак.
Проблема е че не мога да й вярвам и да й имам доверие. Просто не мога и не знам какво да правя, защото държа на нея и всичко в нея ми харесва от визия до характер с изключение на на лъжите и склонността към изневяра.
Не знам какво да правя изобщо.

iFakesmile
09-18-2017, 11:21
Здравей! Виждам, че проблема ти е наистина сериозен. Съжалявам за бившите си приятелки, които са ти изневерили и то няколко пъти, а иначе за ревността - ревнуваш това, което обичаш. Нека минем по темата. Щом момичето е отишло у дома на бившият си приятел значи й е станало гадно и все пак има голяма вероятност да изпитва все още някакви чувства към него.. дори и минимални е възможно, а и отделно много бързо след раздялата си с него сте се хванали. Ако тя все пак наистина е правила секс с бившият си, значи не го е отписала напълно от живота си. Значи че изпитва чувства към него. За мен всеки заслужава втори шанс без значение от ситуацията, но в такъв случай по-добре не й прощавай. Не забравяй, че от 3ти Септември те е лъгала. Две седмици те е лъгала макар че ти си знаел истината. Секса си е изневяра, а тя ти е изневерила. Отделно и на бившият си е изневерявала… това значи, че не е държала не него, но в същото време може и да не държи на теб. Доверието трудно се печели и лесно се губи! А това, че си е рязала вените - може наистина да е съжалила, но кога? След като е изчукала бившият си приятел? Вместо да спре да й пука за него, тя е направила обратното. Не само, че е отишла у тях, ами че се е скарала (не ми се вярва чак до бой да е стигнало) с другото момиче…

influ3nc3
09-18-2017, 16:16
Дай й втори шанс. Както iFakesmile каза "Всеки заслужава втори шанс", може наистина да съжалява. Но не забравяй, че думите са едно нещо, а действията - друго. Просто си поговорете и времето ще покаже.

iFakesmile
09-19-2017, 18:03
Дай й втори шанс. Както iFakesmile каза "Всеки заслужава втори шанс", може наистина да съжалява. Но не забравяй, че думите са едно нещо, а действията - друго. Просто си поговорете и времето ще покаже.
Awe brat, след като е скъсала с бившото си гаджето и само е видяла, че е с друго момиче бившият й и е откачила - не си заслужава. Не само това, ами и у дома на бившият му е отишла и най-лошото е, че му е изневерила! И то не с кой, а с бившият си!

zara04
09-19-2017, 18:17
Послушай майка си . Мисля че е права . Не ми се вярва да си е нарязала вените от скука .

influ3nc3
09-19-2017, 18:19
Awe brat, след като е скъсала с бившото си гаджето и само е видяла, че е с друго момиче бившият й и е откачила - не си заслужава. Не само това, ами и у дома на бившият му е отишла и най-лошото е, че му е изневерила! И то не с кой, а с бившият си!

awe bali go, opunala e konopa..

Тоз не го слушай, дай й шанс.

Грозния
09-19-2017, 20:09
Изхвърли мръсния парцал от живота си.

RapExotic
09-19-2017, 20:41
Изхвърли мръсния парцал от живота си.

Да.

an7raks
09-20-2017, 16:50
Да й дадеш втори шанс за какво? Да си подобри уменията в лъгането? Направила го е веднъж, ще го направи пак, и пак, и пак, а вторият шанс ще се превърне в 3-ти, 4-ти, 5-ти... Обясни й нещата и си ходи.

influ3nc3
09-20-2017, 18:29
Да й дадеш втори шанс за какво? Да си подобри уменията в лъгането? Направила го е веднъж, ще го направи пак, и пак, и пак, а вторият шанс ще се превърне в 3-ти, 4-ти, 5-ти... Обясни й нещата и си ходи.

Защо пък трябва да го направи пак ? Ти повтаряш ли си грешките ? Може да се е осъзнала, кой знае..

Грозния
09-20-2017, 18:37
Защо пък трябва да го направи пак ? Ти повтаряш ли си грешките ? Може да се е осъзнала, кой знае..Малък и наивен си и изобщо не познаваш жените!
Такива жени като описаната от автора не се променят и цял живот правят същите "грешки" (както ти ги наричаш). Правят го без дори да го осъзнават, защото им е в природата и характера!

influ3nc3
09-20-2017, 18:43
Малък и наивен си и изобщо не познаваш жените!
Такива жени като описаната от автора не се променят и цял живот правят същите "грешки" (както ти ги наричаш). Правят го без дори да го осъзнават, защото им е в природата и характера!

Определено не всички са такива.

tori
09-21-2017, 06:13
Аз смятам, че има шанс наистина да промени нещо, НО не с теб. Връзката с теб е изпята песен, дори да се съберете, няма да е същото. Но виж - доста е възможно да открие някой, когото да не лъже и маже, на когото да не изневерява и с когото да гради некви неща наистина. "Попаднал в затвора и станал човек."

Грозния
09-21-2017, 15:49
Аз смятам, че има шанс наистина да промени нещо, НО не с теб. Връзката с теб е изпята песен, дори да се съберете, няма да е същото. Но виж - доста е възможно да открие някой, когото да не лъже и маже, на когото да не изневерява и с когото да гради некви неща наистина. "Попаднал в затвора и станал човек."Ето защо си зарязала Туркса :D !
Но нищо, той поне си е научил урока:

Да й дадеш втори шанс за какво? Да си подобри уменията в лъгането? Направила го е веднъж, ще го направи пак, и пак, и пак, а вторият шанс ще се превърне в 3-ти, 4-ти, 5-ти...:)

tori
09-21-2017, 18:19
Грозен, сетих се за една песен на видна наша чалгарка. "нищо общо, нищо общо със лошите момичета изобщо"

C137
10-04-2017, 15:02
Тази има психопатски наклонности. Странно че майка ти не го е забелязала, а уж й е професия. Момичета, които седят с пичове, които ги бият, изневеряват си взаимно и после се изсират на главата на някой nice guy като теб, са емоционално нестабилни и негодни за връзка. Бившия й е боклук, тя също е боклук, боклуците се привличат от боклуци. А ти просто си се объркал в цялата схема.
Какъв втори шанс да й дава? На нея това ще й е поне 4ти шанс...нали уж е кръшкала на бившия си 2 пъти (пък и един с теб, до известна степен)? А кой знае на колко минали го е правила този номер. Бивши полицаи, наркомани и курви, няма.

Защо пък трябва да го направи пак ? Ти повтаряш ли си грешките ? Може да се е осъзнала, кой знае..

Тя ВЕЧЕ го е направила...няколко пъти....до колкото знаем. Има грешки и грешки. Едно е да си имал добри намерения и да не ти се е получило, друго е целенасочено да отидеш да правиш дълбоко гърло на бившия си (дето я бил уж), ей така, спонтанно, понеже си го видяла да се целува с някаква.

1. Изневерява системно.
2. Лъже системно. (после си е признала не от съвест, ами от страх)
3. Била е с човек, който я е третирал зле и го е търпяла.
4. Ходи да се бие с някакви рандом мацки.
5. Реже си вените.

Това за картинка на нормален човек със здрава психика ли трябва да минава? Баси no brainer въпроса.

prosto_chovek
10-07-2017, 18:35
Авторе, ако си мазохист, давай й шансове. Ще се възползва.Аз ако бях на твое място, щях да я изхвърля моментално от живота си, щях да изхвърля всяко едно нещо нейно, което е у нас или ми е подарила, щях да я блокирам от всички възможни места и нямаше да я поздравявам като я засека по улиците, пък тя ако иска да си реже не вените, ми целите ръце ако ще. But this is just me. По принцип им ситуации, в които бих оправдал изневяра, но тази определено не е от тях.

AnzaRe
10-24-2017, 23:42
На боклуци 2ри шансове не се дават.Закон вечен!
Ял ли си уя 1 път ще го ядеш и 2ри път , ако си мазохист, трай си и не плачи после.
Не си заслужава :)

Mary_Jane_69
10-25-2017, 04:37
Не изневерявайте, тъпаци