View Full Version : Женско блаженство
QueenMar17
09-22-2017, 14:59
Здраейте!Имам въпрос към момичетата!Как изпитвате отразъм или свършване?Има ли разлика м/у двете неща?Какво изпитвате ?С мен става така:аз съм отгоре ,яздя го с изправен гръб,движа се напред-назад и ми прави супер голям кеф;няколко пъти сме го правили за определен период от време ,обаче предния път правя същото и поедно време идва като вълна тръгва от подоката на вагината и отива тази вълна направо в моьъкс;първия път се стреснах и затова първата ми реакцив беше ,,о спри" и забавихме .Втория път май имаше и втора вълна но лека.Така обяснете ми какво е това
FarukhShaikh
10-08-2017, 17:12
"Отразъм" -- какво е това? Като се отразваш здраво или?
iFakesmile
10-08-2017, 17:44
"Отразъм" -- какво е това? Като се отразваш здраво или?
Защо обикновенно тире „-“ го пишеш два пъти? Явно се опитваш да използваш този символ „—“, но не знаеш компютърните комбинации.
По темата: има два вида оргазми. Клиторен и вагинален.
Голяма част от жените изпизтват клиторен оргазъм. При анален и вагинален секс се стимулира именно клитора. Няма голяма разлика между клиторен и вагинален оргазъм. И двата вида са са удоволетворяващи и постижими. Да достигнеш до вагинален оргазъм естествено по-трудно, но няма голяма разлика в чувството. При клиторен оргазъм достигаш когато партньора ти стимулира клитора. Когато си върху него и се движиш назад-напред именно го стимулираш. При вагиналният оргазъм трябва да се стимулира G-точката, която отделя течност.
anonymous908491
10-08-2017, 17:49
При вагиналният оргазъм трябва да се стимулира G-точката и отделя течност.
бля бля бля
нищо вярно
"Отразъм" -- какво е това? Като се отразваш здраво или?Сигурно ѝ се иска да стане от раз, но не става :D !
По темата: има два вида оргазми. Клиторен и вагинален. Това е мит - няма различни видове оргазми :? !
FarukhShaikh
10-08-2017, 18:27
Защо обикновенно тире „-“ го пишеш два пъти? Явно се опитваш да използваш този символ „—“, но не знаеш компютърните комбинации.
По темата: има два вида оргазми. Клиторен и вагинален.
Голяма част от жените изпизтват клиторен оргазъм. При анален и вагинален секс се стимулира именно клитора. Няма голяма разлика между клиторен и вагинален оргазъм. И двата вида са са удоволетворяващи и постижими. Да достигнеш до вагинален оргазъм естествено по-трудно, но няма голяма разлика в чувството. При клиторен оргазъм достигаш когато партньора ти стимулира клитора. Когато си върху него и се движиш назад-напред именно го стимулираш. При вагиналният оргазъм трябва да се стимулира G-точката, която отделя течност.
NETFLIX го използват масово в описанията на филмите си. Явно и Корпорация за над 4 милиарда долара "не знае компютърните комбинации".
Защо го ползвам? Защото е по-бързо от това да натискам Alt + 4 цифрената комбинация 0150 или 0151. Аз за разлика от теб си менижирам времето внимателно. Да не говорим, че някои браузъри, особено браузъри на мобилните устройства -- не показват en dash или em dash правилно. Може цялата страница да "счупи".
FarukhShaikh
10-08-2017, 18:33
Сигурно ѝ се иска да стане от раз, но не става :D !
Това е мит - няма различни видове оргазми :? !
Тя си е виновна, като си е намерила детенце, вместо силовак.
iFakesmile
10-08-2017, 18:46
NETFLIX го използват масово в описанията на филмите си. Явно и Корпорация за над 4 милиарда долара "не знае компютърните комбинации".
Защо го ползвам? Защото е по-бързо от това да натискам Alt + 4 цифрената комбинация 0150 или 0151. Аз за разлика от теб си менижирам времето внимателно. Да не говорим, че някои браузъри, особено браузъри на мобилните устройства -- не показват en dash или em dash правилно. Може цялата страница да "счупи".
За разлика от мен си менижираш времето? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Като пишеш мнения във форуми? И се опитваш да troll-ваш деца? :DDDD
#nolifer
FarukhShaikh
10-08-2017, 19:09
Ти също пишеш мнения във форуми. Това те прави същия загубеняк като мен. Тролването никога не ми се е отдавало. Нещо друго обаче ми се отдава.
anonymous990763
10-08-2017, 19:24
Аз за разлика от теб си менижирам времето внимателно.
Честито форумно име.
https://i49.vbox7.com/i/5c0/5c0c34af196.jpg
FarukhShaikh
10-08-2017, 19:28
Честито форумно име.
https://i49.vbox7.com/i/5c0/5c0c34af196.jpg
Поне като си Google-на името не излиза нещо подобно и мега гнусярско:
http://cal.vet.upenn.edu/projects/pathterm2/images/comparedis-indis.jpg
anonymous990763
10-08-2017, 19:35
https://thesaurus.plus/img/synonyms/118/indistinct.png
<3
FarukhShaikh
10-08-2017, 19:48
Нека позная, бухъла отдясно с оръфаната филия хляб си ти, бейбе?
Знаеш ли кво, после не идвай да ми спориш, че сте били трудолюбиви и не обичате на хляба мекото. То се вижда от снимката ти.
iFakesmile
10-08-2017, 19:50
Ти също пишеш мнения във форуми. Това те прави същия загубеняк като мен. Тролването никога не ми се е отдавало. Нещо друго обаче ми се отдава.
Разбираемо е да пишеш мнения във форумите, но си регистриран вчера. За един ден си направил 70 мнения във форума. Намери си приятели и виж, че извън форумите има живот.
kompleksar
10-08-2017, 19:54
Разбираемо е да пишеш мнения във форумите, но си регистриран вчера. За един ден си направил 70 мнения във форума. Намери си приятели и виж, че извън форумите има живот.
Извън компютрите*
anonymous990763
10-08-2017, 19:56
Нека позная, бухъла отдясно с оръфаната филия хляб си ти, бейбе?
Знаеш ли кво, после не идвай да ми спориш, че сте били трудолюбиви и не обичате на хляба мекото. То се вижда от снимката ти.
Не ме наричай бейбе.
iFakesmile
10-08-2017, 19:58
Извън компютрите*
Cheers ;)
FarukhShaikh
10-08-2017, 20:00
От много работа ми изпуши главата. Седнах да се разтоваря малко със старите кучета. Чудно защо не адресираш Indistinct, която за 2 години има 7к+ поста. Опа, забравих, тя е от нежния пол и ти омекнаха краченцата.
FarukhShaikh
10-08-2017, 20:01
Не ме наричай бейбе.
Много си сладка, затова те наричам така.
anonymous990763
10-08-2017, 20:05
Много си сладка, затова те наричам така.
Съдейки по това, че дори комарите избягват кръвта ми, то не бих твърдяла същото.
FarukhShaikh
10-08-2017, 20:08
Това с комарите е може би най-големия градски мит за последния век.
Ако аз не те избягвам -- това какъв ме прави?
anonymous990763
10-08-2017, 20:15
Това с комарите е може би най-големия градски мит за последния век.
Ако аз не те избягвам -- това какъв ме прави?
Неорентиран комар.
FarukhShaikh
10-08-2017, 20:18
Неорентиран комар, но дойде ли вечерно време, като се отпуснеш...най-вероятно ще бъдеш прободена...дълбоко.
anonymous990763
10-08-2017, 20:28
https://media2.giphy.com/media/msFzyFNGb3tio/giphy.gif
iFakesmile
10-08-2017, 20:30
От много работа ми изпуши главата. Седнах да се разтоваря малко със старите кучета. Чудно защо не адресираш Indistinct, която за 2 години има 7к+ поста. Опа, забравих, тя е от нежния пол и ти омекнаха краченцата.
Честно да ти кажа си нямах представа, че тя е от нежният пол. Нито я познавам, нито нищо. Винаги съм си мислил, че е мъж, но както и да е.
Тя е регистрирана преди две години. Има общо мнения 7 437. Две години са 730 дни, делим мненията на дните. Тоест 7 437 / 730 = около 10 мнения на ден, което е напълно нормално.
FarukhShaikh
10-08-2017, 20:31
Ти не я познаваш, ама аз я познавам. Аз съм тук от 2013-та, което е странно, как си мислил, че е мъж момичето.
И аз влизам веднъж на 4-5 месеца, пускам 50 поста и изчезвам за 4-5 месеца пак. Питай ако не вярваш.
iFakesmile
10-08-2017, 20:34
Прав си, не я познавам. Нито теб познавам. И аз съм тук от 2013-та година и наскоро реших да вляза да видя как е хавата във форума. Няма кой да питам понеже не те познавам. :D
А и не знаех, че е от нежният пол понеже не чета винаги постовете на всички потребители. Просто влизам, чета темата и пиша си мнението и т’ва е…
anonymous990763
10-08-2017, 20:35
Ти не я познаваш, ама аз я познавам. Аз съм тук от 2013-та, което е странно, как си мислил, че е мъж момичето.
И аз влизам веднъж на 4-5 месеца, пускам 50 поста и изчезвам за 4-5 месеца пак. Питай ако не вярваш.
Надхвърли лимита си.
До след 5 месеца.
kompleksar
10-08-2017, 20:37
Ей бебсета
FarukhShaikh
10-08-2017, 20:44
Прав си, не я познавам. Нито теб познавам. И аз съм тук от 2013-та година и наскоро реших да вляза да видя как е хавата във форума. Няма кой да питам понеже не те познавам. :D
А и не знаех, че е от нежният пол понеже не чета винаги постовете на всички потребители. Просто влизам, чета темата и пиша си мнението и т’ва е…
С теб не сме се засичали. Аз бях много активен около 2013. Тогава бях още лапе дет' се вика. Сега вече сложих брадата. Брадясах дет' се вика.
Надхвърли лимита си.
До след 5 месеца.
Чакай малко бе, в момента съм тук с мисия, не типичното безмислено шляене. Сега си търся соулмеит, ама не мога да я грабна току-така...първо трябва да видя дали е навита да си покрие частично красивото лице и косица, че иначе не става.
iFakesmile
10-08-2017, 20:54
С теб не сме се засичали. Аз бях много активен около 2013. Тогава бях още лапе дет' се вика. Сега вече сложих брадата. Брадясах дет' се вика.
:D
И аз така ама не ми се правеше друг акаунт и реших направо със старият акаунт да разцъкам форума. Даже името ми е*ати педалското. :D
anonymous990763
10-08-2017, 20:58
Честно да ти кажа си нямах представа, че тя е от нежният пол. Нито я познавам, нито нищо. Винаги съм си мислил, че е мъж, но както и да е.
Тя е регистрирана преди две години. Има общо мнения 7 437. Две години са 730 дни, делим мненията на дните. Тоест 7 437 / 730 = около 10 мнения на ден, което е напълно нормално.
Я, някой да се изказва в моя защита. Очевидно е изпуснал много. Все пак, благодаря.
FarukhShaikh
10-08-2017, 21:01
Нормално е името, к'во. Като iPhone или iPad. Аз поне такава асоциация правя. iPhone = сила.
FarukhShaikh
10-08-2017, 21:01
:D
И аз така ама не ми се правеше друг акаунт и реших направо със старият акаунт да разцъкам форума. Даже името ми е*ати педалското. :D
Чакай малко, ти преди 4 години си бил на 15 ли наистина?
iFakesmile
10-08-2017, 21:11
На 14 по-скоро.
FarukhShaikh
10-08-2017, 21:52
Смятай. Завиждам ти на младостта.