adoppteR
09-22-2017, 17:02
Здравейте, от няколко месеца съм си направил нещо като експеримент, защото си мисля, че мастурбацията е грях и от тогава не мога да си натренирам коремът като хората... Преди време мастурбирах всеки ден, но преди 3 месеца почнах да се замислям дали това наистина не е грях и реших да пробвам 1 месец без мастурбация.. Е успях, ама с някои отрицателни черти .. Любимото ми хоби - фитнеса, се наложи да се мъча на него... Когато тренирам корем се възбуждам и ако не спра да правя повторенията мога да свърша.. Чувството е по-яко и от това когато свършваш от мастурбация... НО АЗ НЕ ИСКАМ... За щастие това става само когато тренирам корем, а не другите мускулни групи... Но е ужаснооооо... От 3 месеца не съм тренирал корем като хората и ми е супер гадно.. Защото точно когато усещам най-много напрежение, почвам да се възбуждам, а веднъж възбудя ли се, до края на тренировката ще съм възбуден и ако продължа да тренирам, свършвам.. Четах, че това се нарича коргазъм, но и четах, че се среща при момичетата, а аз съм момче.. Не искам хобито ми да има нищо общо с такива работи, но..... Забелязал съм, че това се случва от както спрях да мастурбирам... Но не се чувствам правилно когато го правя, точно и за това спрях... Но ако не мастурбирам, се случва това.. От време на време и мокри сънища, но те не ми правят толкова проблем колкото това... Искам да си тренирам корема като хората, но не мога... Ако на някой му се е случвало, моля да сподели и да ми даде съвет какво да правя, благодаря ви.