View Full Version : В социалната мрежа
Не знам дали мястото е точно за тема от такъв тип, но понеже попаднах на фейс страничката на форума, която се поддържа редовно както виждам, защо не се съберем всички там и дори да бъдем приятели? А може да се окаже, че вече се познаваме, учим/работим на едни същи места или просто имаме общи познати/приятели. Просто предложение ;)
LoadRunner
09-27-2017, 17:21
а що просто не си бием една среща и да ти дам 100 лв?
iFakesmile
09-27-2017, 17:42
Във форума по-старите потребители не са активни. Главно се регистрират нови потребители, за някой проблем и т’ва е.
Няма смисъл.
xXxAngerfisTxXx
09-27-2017, 17:57
дай си фейса бе... богат съм, карам само мерцедеси (камиони) имам астра с тунинК :p :lol:
Мислех тук да си разменин фейсбук поне и да кореспондираме там. Но като гледам колко комплексирани хора има тук и бездушните модератори не правят нищо, явно че няма да стане. Вече един човек ми поиска фейса на лични и го получи. Наистина стойностен човек!
LoadRunner
09-28-2017, 20:04
ами ние реалните хора си имаме фейсбуците
ами ние реалните хора си имаме фейсбуците
Браво на вас! Силно се надявам да не си същото комплексирано човече каквото си тук!
anonymous908491
09-28-2017, 20:10
Наистина стойностен човек!
може ли да разберем никнейма му
LoadRunner
09-28-2017, 20:11
добре айди дай си фейса
може ли да разберем никнейма му
Писал е в темата - човека с астрата.
xXxAngerfisTxXx
09-28-2017, 20:14
Мислех тук да си разменин фейсбук поне и да кореспондираме там. Но като гледам колко комплексирани хора има тук и бездушните модератори не правят нищо, явно че няма да стане. Вече един човек ми поиска фейса на лични и го получи. Наистина стойностен човек!
Мерси :-)
Мислех тук да си разменин фейсбук поне и да кореспондираме там. Колко фалшиви фейсбуци имаш?