View Full Version : Аз го обичам, а за него съм безразлична.
Anity111
09-29-2017, 14:22
Здравейте читатели, пише ви момиче на 16 години, от около година много харесвам едно момче, което е от моя клас, но за него съм едно голямо нищо, той дори не желае да разговаря с мен, защото явно ме мисли за такава каквато не съм, тоест аз съм добър човек и на никого не бих причинила нищо лошо, а той си мисли, че съм някаква грозна, тъпа, дебела и така нататък, което много ме наранява, когато съм на училище го гледам през цялото време, макар и да знам, че той нищо не чувства към мен, толкова сълзи съм проляла, но не помага, болката е още по силна, много хора казват, че времето лекува, но не винаги е така, влюбвала съм се и друг път, но никога не съм изпитвала такива чувства към някое момче, сякаш той успя да ме обсеби, сякаш нещо в него ме накара да не мисля за нищо друго, освен за момчето на моите мечти, и така е вече с течение на почти година, от тогава не съм преставала да мечтая за него, как един ден ще дойде деня в който той ще ми каже че ме обича, аз също щях да му призная всичко, този ден щеше да е най-хубавия в живота ми, щях да му дам всичко, щях да съм до него всяка секунда и нямаше да допусна никой да го нарани, щях да държа ръката му, за да знае, че има човек до него, който ще е до него до последния му удар на сърцето, но уви, но съдбата е много коварна на моменти, мечтаеш за това, което никога няма да можеш да имаш, и го знаеш, но продължава да ти е в главата, това си е вид обсебване, лично за мен... историята ми стана доста дългичка, но все пак много ще се радвам и ще съм ви много благодарна ако ме посъветвате, защото ми е много трудно, естествено ще го разберат само тези, които са го преживявали и знаят за какво става дума.
iFakesmile
09-29-2017, 14:40
Ти не го обичаш, а просто си ентусиазирана. Повтарям го прекалено често на хората, които си мислят, че обичат човек с когото не са изживяли никакви моменти на любов. По-скоро те привлича, а за обич - не мисля. Не се вкарвай във филми, че си влюбена в него и просто за теб няма други момчета. Напълно те разбирам понеже малко или много всички сме преминали през подобен период на тази възраст. От къде знаеш за каква те мисли? Не можеш да бъдеш сигурна в това след като не общувате. „Той си мисли, че съм някаква грозна, тъпа, дебела“ - не искам да ти го казвам, но ако наистина имаш малко повече килограми от нормалното, той няма как да си го мисли това понеже се вижда на външен вид. Същото е и за това дали си грозна или не. Едва ли има момиче, което в училище е пълно и не привлича голямо внимание с външният си вид, а по дискотеки е най-забелязаното. Дори и да има шансовете са прекалено малки. Точно времето лекува и това е най-добрият лек за любовта! При теб проблема е, че всеки ден го виждаш и това те кара да се чувстваш по-гадно. Просто спри да мислиш за него и си запълни свободното време с нещо друго. Винаги когато се чувстваш гадно, а той е причината се замисли просто дали си заслужава и дали би трябвало да е чувстваш така при положение, че той не изпитва нищо към теб и не се интересува изобщо дали те наранява. Продължи си живота! Прекалено си малка, за да се чувстваш по такъв начин!
dreamwalker
09-29-2017, 17:01
Какви са тези глупости.
Anity111
09-30-2017, 07:17
Какви са тези глупости.
Кое всъщност е глупост ?
Пробвала ли си да говориш с него . Може и той да те харесва , но да не знае как да те заговори . Не се отчайвай . И аз съм в подобна ситуация .
dreamwalker
09-30-2017, 08:47
Кое всъщност е глупост ?
Да си губиш времето да мислиш за хора, които не го заслужават, хохохо.
Винаги си казвам да не мисля за идиоти, не е лесно.
Пусни си хубава музика и не си запълвай съзнанието с излишни мисли.
iFakesmile
09-30-2017, 10:49
Интересно, че написах цял роман, а авторката дори не е обърнала внимание.
Anity111
09-30-2017, 12:40
Пробвала ли си да говориш с него . Може и той да те харесва , но да не знае как да те заговори . Не се отчайвай . И аз съм в подобна ситуация .
Ще опитам, но няма да е много лесно, но все пак опита не е излишен, и нека да отбележа, от време на време в часовете ме гледа или може би си въобразявам знам ли, но както и да е, също така сяда и до мен в автобуса, като естествено се има в предвид, че има свободни места в автобуса, но той сяда до мен, но и това не го тълкувам като някакъв знак, абе времето ще покаже.
RapExotic
10-03-2017, 09:39
Добре е, че си се научила да използваш запетайки, но има и други препинателни знаци в българския език.
Според мен момчето въобще не знае, че го харесваш и едва ли си говорите въобще. Всичко е в главата ти филми.
Интересно, че написах цял роман, а авторката дори не е обърнала внимание.
Тук се ценят кратки и прости мнения, по възможност подкрепящи автора.
Anity111
10-03-2017, 12:13
Добре е, че си се научила да използваш запетайки, но има и други препинателни знаци в българския език.
Според мен момчето въобще не знае, че го харесваш и едва ли си говорите въобще. Всичко е в главата ти филми.
Тук се ценят кратки и прости мнения, по възможност подкрепящи автора.
Напълно съм съгласна ! Нали за това е форума да споделяме своите терзания и отсреща да бъдем разбрани и следователно да получим изчерпателен и ясен съвет и да получим помощ.
Anity111
10-03-2017, 12:16
Ти самия казваш, че мненията трябва да подкрепящи, а ти самия не го правиш.
iFakesmile
10-03-2017, 13:55
Момиче, играх си 20 минути, за да ти кажа смислено мнение, а не някакви кратки глупости, а ти едва ли объра внимание на поста ми…
HollyGolightly
10-03-2017, 16:02
Понеже не и казваш това, което иска да чуе
iFakesmile
10-03-2017, 17:12
Понеже не и казваш това, което иска да чуе
И какво по-точно да й кажа? Все пак всеки си изказва мнението. Трябваше да напиша просто отивай при него и го изчукай.
HollyGolightly
10-03-2017, 19:35
И какво по-точно да й кажа? Все пак всеки си изказва мнението. Трябваше да напиша просто отивай при него и го изчукай.
Казваш и как тайно е влюбен в нея и ако бъде себе си, всичко ще се получи 8-)
iFakesmile
10-03-2017, 19:39
Казваш и как тайно е влюбен в нея и ако бъде себе си, всичко ще се получи 8-)
Та тя сама си казва, че я мисли за дебела и грозна. Ако едно момиче е слабо и красиво, кой ще го мисли за дебело и грозно? Сигурно е тлъстушата от Норбит.
HollyGolightly
10-03-2017, 20:13
Та тя сама си казва, че я мисли за дебела и грозна. Ако едно момиче е слабо и красиво, кой ще го мисли за дебело и грозно? Сигурно е тлъстушата от Норбит.
Аз просто ти обяснявам защо не ти отговори на мнението и какви съвети приема, не казвам че грешиш
Anity111
10-06-2017, 16:28
Чакай малко, по-полека с думите, първото което не съм дебела, нито грозна...ти виждал ли си ме, че да казваш каква съм ??? айде малко по-спокойно. Нямаш никакво право да обиждаш и да съдиш никой.. ти перфектен ли си ? ти нямаш ли недостатъци , другото което е ти не ме познаваш и обиждаш и съдиш.. второ аз съм момиче и трябва да имаш уважение, но така като гледам няма никакъв смисъл да пиша романи, който си има морал и ценности си ги има, няма смисъл да говоря със хора под нивото ми ;) желая ти лека вечер .
HollyGolightly
10-06-2017, 16:38
Нали сама каза че те мисли за дебела и грозна. За да си го казваш сама, значи и ти имаш подозрения че си 8-)
И никой не ти дължи нищо, само защото си момиче
iFakesmile
10-06-2017, 16:53
Здравей, Ани! Ще бъда по-културен, за да не кажеш пак, че те критикувам. Отне ми достатъчно време за да прочета проблемите, които сама спомена в началото на темата и също така да ти напиша що-годе смислен коментар по темата. Коментара ми е изцяло мое мнение, но за жалост ти отговори на по-долните коментари, а не на моя, което ме наведе към мисълта, че не си обърнала никакво внимание на моят и това ме издразни понеже се опитах да ти помогна. Така, никъде не виждам да съм използвал обиди към теб. Аз не казвам, че си дебела и грозна, ти сама го каза. Не, не съм те виждал и нямам и желание да те видя след като сама спомена, че съответното момче те мисли за „дебела“ и „грозна“.
Не, не съм перфектен. И аз си имам свойте минуси както всички останали. Момиче си, имам уважение към женският пол и никъде не съм показал противното.
Anity111
10-07-2017, 07:07
Казах че ТОЙ ме мисли за такава, но това не означава че наистина съм такава, може и пък да съм гршала, че има такова мнение за мен, човешко е да се греши не мислиш ли ?, а и плюс това може ли да съм грозна и дебела след като почти всички хора казват че съм адски красива ...помисли.
iFakesmile
10-07-2017, 08:54
Е, как става той да те мисли за грозна и дебела, а всъщност да си слаба и красива примерно? Отделно, ние не можем да знаем дали си грозна, слаба, красива, дебела след като не сме те виждали.
Anity111
10-07-2017, 09:26
Казах, че може просто да съм си мислила, че мнението му към мен е такова... а и плюс това както казах, нито съм грозна, нито дебела, ако мислиш, че съм 90 кила и нагоре изобщо не е така аз дори нямам 70 ;), явно имаш някаква грешна представа за нещата.. айде ако имаш нещо да казваш го кажи на лично.
prosto_chovek
10-07-2017, 18:19
Ей, филм плюс, ако искаш някого, говори с него или се постарай да разбереш какво му е отношението към теб. Насила хубост не става. Ако не те харесва, не го преследвай, намери си друг. Няма как да го обичаш, ако не сте имали нищо общо и не сте си говорили кажи речи, може да те привлича силно, ама в твоя случай да казваш, че го обичаш е все едно да обичаш някой от телевизията. Внимавай с думите, които използваш, особено по - силните, за да не ти изиграят лоша шега. :)