PDA

View Full Version : Нормално ли е да ревнувам от най-добрата му приятелка?

Stasianter
09-29-2017, 20:41
Здравейте!
Аз и приятелят ми сме заедно от около 6 месеца. Той е от моя клас, познаваме се вече 3 години и преди да станем гаджета бяхме много близки приятели, винаги ми е споделял много. Миналта година около декември месец ми каза, че има чувства към едно момиче от класа ни (малко бакграунд инфо: момичето е много хубава и добродушна, лесно се говори с нея и сме добри приятелки, но е по-близка с него); няколко месеца по-късно през Март тръгнахме и всичко си е добре, само че от както сме тръгнали на училище изпитвам огромна ревност, не знам какво ми става. От една страна знам, че част от проблема е в мен - имам доста ниско самочувствие и често се сравнявам с нея, но имам чувството, че приятелят ми релно има чувства към нея, а не към мен. Постоянно я кара да излизат, дори когато тя го реже и т.н.
Не знам дали мога да повдигна темета пред него, защото не мисля, че ще реагира нормално... А наистина не знам какво да правя. Моля, дайте съвет!

iFakesmile
09-29-2017, 20:50
Сигурно се е хванал с теб, за да ревнува тя.

prosto_chovek
10-07-2017, 18:39
Не.

FarukhShaikh
10-09-2017, 02:52
“Миналта година около декември месец ми каза, че има чувства към едно момиче от класа ни”

Е ти го имаш отговора си! Какво питаш нас? Момчето харесва друга. Какво се насилваш да направиш от джипка — спортен автомобил? Не става. Остави го. Няма да останеш сама след това, затова спокойно.