PDA

View Full Version : Възможно ли е да ме е отворил?

metallica1810
10-14-2017, 14:06
Знам че ще ви звучи тъпо но нямам опит и не разбирам много от това.Вчера поканих приятеля ми в нас и решихме да го направим.Понеже и на двама ни беше за първи път и за това той реши да започне с пръсти. Той се пробва да ме отвори с 4 пръста и мен много ме болеше,но нямаше кръв. Веднъж бях чела че е възможно да няма кръв. Та въпроса ми е дали съм девствена.

iFakesmile
10-14-2017, 14:22
С четири пръста? Защо по-добре не е пробвал да си мушне глезена?
Иначе да, възможно е да няма кръв първият път. Ако щом те е заболяло сте спрели има и вероятност все още да си девствена. Ако наистина си сигурна, че искаш той да ти бъде първият - опитайте пак, ама не с четири пръста, че ще те разпори като агне.

Skulls and Bones
10-15-2017, 08:22
С 4 пръста... :D другия път може и с целия крак. :) Щом те е боляло най-вероятно те е отворил.

AnzaRe
10-24-2017, 23:20
Провери се с огледалце. haha

prosto_chovek
10-30-2017, 06:25
А ти ако не си искала да бъдеш отваряна, защо даваш да ти бъркат по отверстията?

Wikzinka
10-30-2017, 21:13
А ние как да разберем дали те е отворил, освен да дойдем да погледнем ? :D Възможно е да няма кръв, но е възможно и просто да те е заболяло и нищо да не е свършил.

kompleksar
10-30-2017, 21:47
А ние как да разберем дали те е отворил, освен да дойдем да погледнем ? :D Възможно е да няма кръв, но е възможно и просто да те е заболяло и нищо да не е свършил.

Аз бих отишъл да погледна.

pinkblood
11-13-2017, 00:06
Следващия път добавете и палеца

nqmamNervi
11-13-2017, 16:01
Знам че ще ви звучи тъпо но нямам опит и не разбирам много от това.Вчера поканих приятеля ми в нас и решихме да го направим.Понеже и на двама ни беше за първи път и за това той реши да започне с пръсти. Той се пробва да ме отвори с 4 пръста и мен много ме болеше,но нямаше кръв. Веднъж бях чела че е възможно да няма кръв. Та въпроса ми е дали съм девствена.
4 пръста?
а той викаше ли зиг хайл докато го правеше? :D