PDA

View Full Version : Дайте някакъв съвет.

ThatsMe
10-23-2017, 17:27
Здравейте!
На кратко : имам човек до себе си от 1 година вече, случи се така че сме със сходни интереси и много ни допада да разцъкваме видео игри. Видяхме се в началото и на първата седмица тръгнахме, след време и чувствата се появиха, вс беше на 6.
Но след време въпросният човек спря да се интервсува от мен, започна да става все по дръпнат и сме на момента в който не сме се виждали от 6 месеца, само говорим през нета, ако кажа нещо мило като "бебче" или дори обичам те, става проблем.
Обясни ми че не иска на този етап нищо свързано със секс, казах ок.
Когато буквално се моля да излезем или ме режат или се казва "ще видим".
Ако се опитам да адресирам проблем, се тръшва разговора, на "може ли да говором" отговора повечето пъти няма.
Ако попитам нещо или съм любопитен за нещо се казва "спри да ме разпитваш". С две думи каквото и да правя не е достатъчно. Купих някакво малко подаръче от една екскурзия, не можах да го дам 6 месеца, когато го дадох беше защото причаквах на една спирка, викам видя ли го кефи ли те, " ми не е отворено още" . Малко е болезнено целия този шит , "малко".
Някакви съвети пичове, какво да правя, как да спася положението.

Supermassive____
10-23-2017, 20:12
Защо трябва да спасяваш неспасяемото? Явно е, че тя не се интересува и грам за теб. Спри да я търсиш и не се занимавай! Не си заслужава да се поболяваш и да пропиляваш времето и мислите си за нея. Все някого ще срещнеш правилния човек, от когото ще получаваш същото което и даваш. Успех!!

kompleksar
10-23-2017, 20:48
Наистина ли си на 46 и играеш видео игри? :D
Не се интересува от теб, сигурно има някой друг, както по-горе са ти казали няма смисъл да се занимаваш, явно не те заслужава!

ThatsMe
10-24-2017, 00:19
на 20 съм ;д

kompleksar
10-24-2017, 06:15
Директно я питай кви ги мисли, защо така прави, дали има някой друг, щото така теб те боли. То работата е ясна, но..

pilence2
10-24-2017, 10:54
Защо не седнете на по бутилка вино и не се разберете? :)

syvet
10-24-2017, 13:29
зарежи я , тя не е за теб

AnzaRe
10-24-2017, 23:30
Мани я.