View Full Version : Сгафих с момиче..
narcissisticpenguin_
10-27-2017, 19:29
Ами случеят е следния: Реших да пиша на момиче към което проявявах интерес. Диалога изобщо не беше както си го представях... По едно време аз и споделих, че съм срамежлив и тя ми отвърна със следните думи: Пиши това което мислиш. И аз като пълен олигофрен и казах, че я харесвам. След което тя излезе от фейсбук. Помагайте, че ще съм още 3 години с това момиче и не искам да се виждаме в училище и да се правим, че не знаем.
ЕДИТ: А в крайна сметка се оказа, че нейна приятелка ме харесвала и затова ме е игнорирала.
Ами случеят е следния: Реших да пиша на момиче към което проявявах интерес. Диалога изобщо не беше както си го представях... По едно време аз и споделих, че съм срамежлив и тя ми отвърна със следните думи: Пиши това което мислиш. И аз като пълен олигофрен и казах, че я харесвам. След което тя излезе от фейсбук. Помагайте, че ще съм още 3 години с това момиче и не искам да се виждаме в училище и да се правим, че не знаем.Тя си е поиграла с тебе и те е хванала като шаранче по супер елементарния начин :D !
Разбрала е че си "срамежлив" (смотан) още преди да ѝ го кажеш и те е изгаврила. Можеш да си сигурен, че е показала чата на приятелките си и хубаво са се посмели :D !
Тя не те харесва, забрани я и се прави че такова нещо не се е случвало. Следващия път не бъди толкова наивен и не признавай такива неща пред жени! Това е все едно да кажеш "аз съм смотан и девствен"! Дано се научиш по-скоро, че иначе лош живот те чака!
Успех :) !
ЕДИТ: А в крайна сметка се оказа, че нейна приятелка ме харесвала и затова ме е игнорирала.Кой ти го каза това?
Можеш да си сигурен, че това е поредната гавра, ако още не си се сетил!
narcissisticpenguin_
10-27-2017, 19:55
Хаха, Благодаря за съвета. Иначе да прав си, но защо да го прави все пак се познаваме от много време и колкото и да съм срамежлив имах лек флирт с нея.
...защо да го прави все пак се познаваме от много време и колкото и да съм срамежлив имах лек флирт с нея.Защото на жените това им прави удоволствие - накой да ги търси/сваля и те да му отказват.
Това ги кара да се чувстват значими и желани като суперзвезди и сексбомби, които имат много обожатели. Така си качват самочувствието.
Хахахахаха ти си казал каквото мислиш, ама буквално. Хахаха, яко е тва. Евала.
Ами не го е очаквала и затова не ти е писала веднага. Какво се случи след това?
П.С. Не се връзвай на филмите на Грозния. Just dont.
narcissisticpenguin_
10-28-2017, 08:01
Ами като цяло нищо по писахме си още малко, но нищо конкретно. Даже вчера разбрах, че друго момиче към което имам симпатии, ме харесва и си писахме цяла вечер :D
kompleksar
10-28-2017, 09:32
Ами като цяло нищо по писахме си още малко, но нищо конкретно. Даже вчера разбрах, че друго момиче към което имам симпатии, ме харесва и си писахме цяла вечер :D
Треба ме добавиш към чата ви.
П.С. Не се връзвай на филмите на Грозния. Just dont.И защо?!
Какви филми?!
Сега ще се обиждаме ли :? ?
Защото не всичко е психология. Не всичко, което правиш те изкарва смотан. Не всичко, което правят момичетата е гавра спрямо теб. Една камара хора са правили една камара по-смотани неща с момичетата, само че няма да го кажат, а ще се правят на вървежни.
Човека е 9ти клас хлапе, нещата са различни. Още са на фазата, където ги е срам да си признаят, че се харесват. Не го карай да се сдухва от това, което е направил, защото е напълно нормално. И честно казано евала му правя на човека, защото има хора, които не се престрашават.
Въобще не обяснявай такива неща, които сдухват и демотивират. Както виждаш, човека си е писал цяла вечер с друго момиче, което го харесва. Еми супер. Няма нужда от усложняване. Това са момичета, не демони.
kompleksar
10-28-2017, 17:58
Защото не всичко е психология. Не всичко, което правиш те изкарва смотан. Не всичко, което правят момичетата е гавра спрямо теб. Една камара хора са правили една камара по-смотани неща с момичетата, само че няма да го кажат, а ще се правят на вървежни.
Човека е 9ти клас хлапе, нещата са различни. Още са на фазата, където ги е срам да си признаят, че се харесват. Не го карай да се сдухва от това, което е направил, защото е напълно нормално. И честно казано евала му правя на човека, защото има хора, които не се престрашават.
Въобще не обяснявай такива неща, които сдухват и демотивират. Както виждаш, човека си е писал цяла вечер с друго момиче, което го харесва. Еми супер. Няма нужда от усложняване. Това са момичета, не демони.
+1
И дяволът не е роден с рога. ;) ;) ;)
narcissisticpenguin_
10-29-2017, 00:35
Не се карайте, всичко е супер при мен. Разбрах че имам доста общо с това момиче и даже утре ще излизаме затова темата с първата е затворена. Може би се нуждаех да си и призная за да мога да се отпусна след това. И от началото до сега с второто момиче не съм имал никакви проблеми.