Влез

View Full Version : Приятелката ми ме обижда

defender
10-29-2017, 17:08
Приятелката ми през ден ме обижда, казва ми, че не съм се държал, като мъж и че съм бил дечко и женичко. Също често ми казва, че трябва да ходя да се прегледам на психиатър и че ако не била тя да ме вземе, то никоя друга нямало да ме погледне.

Мислите ли, че ме обича?

Проронвам сълза.

ПП: И изобщо как трябва да се държа, за да не ме нарича така. Да нося автомат калашников в раницата ли и да ходя по средата на тротоара с мачовски разперени ръце, да блъскам хората и да грухтя. Тогава мъж ли съм.

Според мен тя под мъж разбира, да правя всичко, което тя иска, без право на мнение.

Аз й казах веднъж, че сигурно има някакви комплекси и тогава ми се стовари американско торнадо на главата. И след толкова време, още го помни, какво съм й казал и ми го натяква. Баси женската памет.

golemiq_korab_minava
10-29-2017, 17:20
А сериозна работа имаш ли?
В България май е тенденция почти всички след завършване на университет да изпадат за психиатър и в депресия.

defender
10-29-2017, 17:28
А сериозна работа имаш ли?
В България май е тенденция почти всички след завършване на университет да изпад за психиатър и депресия.

Е, от работата ли да е? Нищо не ми е казала за работата. Верно, че иска на получавам 2000 лв. заплата, като мъжа на сестра й, ама как да стане, оня още завърши магистър и много скоро го направиха шеф на клон на банка. Мъжа на сестра й винаги е супермена за разлика от мене - мъжа на сестра й това, мъжа на сестра й онова, ужас. Луда работа направо.

Грозния
10-29-2017, 17:38
Приятелката ми през ден ме...
Мислите ли, че ме обича?
....Ти нямаш приятелка!
Иначе нямаше да си тук, още по-малко да спориш с Алукарда и да пишеш такива простотии, като тази тема например :? .
В момента просто тролиш! Не си много оригинален, трябваше повече да се постараеш :? .

defender
10-29-2017, 17:48
Ми не троля. Просто това наистина е така, както го казвам, разликата е, че не го приемам за чак за такъв проблем за преодоляване. Гледам тука всеки ден хората реват от проблеми в любовта, та реших и аз да вложа малко драма.
Но това, което пиша е точно така, не лъжа. Ако тази история дето я написах е лъжа то трябва да съм много зле. Всичко е изживяно и то с пролята кръв, разбира се само моя кръв, защото приятелката ме е баси нарцистичната натура.

defender
10-29-2017, 17:58
!
Иначе нямаше да си тук, още по-малко да спориш с Алукарда

Че защо да не споря са Алукарда, какво му е лошото? Защо го споменаваш вече втори път Алукарда? Зъб ли му имаш, какво? Като гледам, говориш за него, като засегната девица.

kompleksar
10-29-2017, 18:16
Питай я, къв й е проблема, защо се държи така, може би ? Абее, не те харесва, чиста к0вра е, по-добре я остави, докато не ти е направила още по-голяма черна магия.

defender
10-29-2017, 18:20
докторчето съм сигурен, че ще ми даде някакъв много добър съвет за решаване на проблеми с жени :D

докторе (хю хефнаре, батмане, машино за любов), призовавам те на помощ, всички знаем, че ти си господин клитор на женската психика :D

golemiq_korab_minava
10-29-2017, 18:20
Е, от работата ли да е? Нищо не ми е казала за работата. Верно, че иска на получавам 2000 лв. заплата, като мъжа на сестра й, ама как да стане, оня още завърши магистър и много скоро го направиха шеф на клон на банка. Мъжа на сестра й винаги е супермена за разлика от мене - мъжа на сестра й това, мъжа на сестра й онова, ужас. Луда работа направо.

Може и от работата, но може и да не сте един за друг, ако постоянно продължава това. Само вие или със специалист може да си помогнете.

defender
10-29-2017, 18:24
Питай я, къв й е проблема, защо се държи така, може би ? Абее, не те харесва, чиста к0вра е, по-добре я остави, докато не ти е направила още по-голяма черна магия.

Тя е от София, аз съм от дълбоката провинция. Постоянно ми натяква как селяните напълнили София и за техния мазен, досаден диалект, и така ме засяга индиректно. Абе страшна мадама, не си поплюва, ама мисля, че държи на мен.

defender
10-29-2017, 18:30
Може и от работата, но може и да не сте един за друг, ако постоянно продължава това. Само вие или със специалист може да си помогнете.

Какъв специалист човек, тя е самото съвършенство.
Има си супер работа. Жена със самочувствие.

Ти знаеш ли какво е жена със супер самочувствие, това е дявола, човек, поне от гледна точка на мъжете покрай нея. Ако не е вярата ми в Бог, да ме е смачкала психически и сега да съм й изтривалка в спалнята, по-точно в банята, спалнята е прекалена класа.

golemiq_korab_minava
10-29-2017, 18:34
Ами явно ти искаш да си изтривалка. И в такава се превръщаш.. Да. За съжаление е така и някои хора със самочувствието си се слагат дори над Бог.

kompleksar
10-29-2017, 18:39
Чакай малко, кво общо има диалекта на софиянците с вашите отношения, шееба мааму ? Значи, обижда те, но казваш, че е перфектната жена ? Бе ква е тая нашата логика, да еа?

defender
10-29-2017, 18:42
Ами явно ти искаш да си изтривалка. И в такава се превръщаш.

Не е така човек, понякога има ситуации дето я чувствам, че е наистина слаба и има нужда от мен.

Понякога пък хем, като я защитя, та почва да ми мърмори. Така веднъж един я обижда в един автобус и аз му казвам, че е "господин глупак" и после приятелката ми мърмореше как можело пред целия автобус да нарича човека с такива вулгарни обиди и съм я бил излагал.

Излагал съм я бил, като я защитя, пък после не съм бил мъж.

defender
10-29-2017, 19:14
Чакай малко, кво общо има диалекта на софиянците с вашите отношения, шееба мааму ?
Общото е, че така ме напада индиректно, че съм по-ниско ниво от нея.

Значи, обижда те, но казваш, че е перфектната жена ? Бе ква е тая нашата логика, да еа?

Защото е жена с характер. Например имам един приятел от дълбоката провинция, дето изневерява на жена си с нейните приятелки, ходи си по чужбина, а оная сама си гледа децата, щото е зависима от него и оня мачка, но такава потисната жена няма начин това да не се отрази на възпитанието на децата им.

dreamwalker
10-29-2017, 19:27
Това обяснява доста.

defender
10-29-2017, 19:33
Това обяснява доста.

Какво ли ти обяснява? Много ми е важно да знам, мнението на такава грациозна жена, като теб (която докторчето още с нищо не е показал, че я заслужава). :)

golemiq_korab_minava
10-29-2017, 20:24
Започвай да четеш всички книги по философия, психология, сугестология. Мениджмънт, социология !

kompleksar
10-29-2017, 20:30
Не сте един за друг (ТОЧКА)

defender
10-29-2017, 20:44
Не сте един за друг (ТОЧКА)

Добре, а какво означава двама човека да са един за друг? Да свирят заедно на арфа ли? Да се усмихват кретеноидно един на друг и да се правят, че проблеми не съществуват ли?

Ospi
10-29-2017, 21:34
Мисля че е малко в филма. Може би се сравнява със сестра си и иска да си на нивото на мъжа и, на което според нея не си. Фани поговори с нея за това.

kompleksar
10-29-2017, 22:04
Добре, а какво означава двама човека да са един за друг? Да свирят заедно на арфа ли? Да се усмихват кретеноидно един на друг и да се правят, че проблеми не съществуват ли?

Тя буквално те мисли за женкар, бе! Като си с нея, само си създаваш комплекси.
Само те използва. Като има нужда от някой, който да я успокоява, те използва, не изпитва никакви чувства към теб, но най-добре е да поговорите и да се оточните. Аз не мисля, че сте един за друг, ти си доста над нивото й!

autumn666
10-29-2017, 23:49

Да има взаимно уважение. Ти когато уважаваш някого храниш ли го по тоя начин? Бъди мъж и си отстоявай мнението.

prosto_chovek
10-30-2017, 05:55
Баце, сам си си виновен по минимум три направления - първо, че си се хванал с проста жена. Второ, че си се поставил в ситуация да й позволяваш системно да се държи така с теб и да си трайкаш и сигурно да й викаш да, мило, когато те прпави за две стотинки. Трето, че продължаваш да си с нея и взаимно да си търпите щуротията. Според мен тя не те уважава грам, не мога да измисля добра причина защо е с теб, нито ти с нея. Ако не искаш да се поставиш след време в ситуацията да си чехъл, който жена му не му дава да се вижда с приятели и му се кара защо не й е нарязал салатата, сега е момента да й биеш дузпата и да прекратите тази пародия на връзка.

Грозния
10-30-2017, 16:37
Ми не троля.
Но това, което пиша е точно така, не лъжа.Хора като теб нямат приятелки! Точно аз го знам много добре :D !

Ако тази история дето я написах е лъжа то трябва да съм много зле.Ти не си много зле, ти си МЕГА ЗЛЕ - даже много по-зле от мен 8) !
Ш'маизвняяш :D !

Че защо да не споря са Алукарда, какво му е лошото? Защо го споменаваш вече втори път Алукарда? Зъб ли му имаш, какво? Като гледам, говориш за него, като засегната девица.Дефенди, все повече ми заприличваш на един-двама други потребители, които имат общ фейк!
Алукарда беше единственият ти събеседник и хем те тролеше, хем те опровергаваше, при това с лекота (без даже да усетиш).
Само че го правеше със стени от текст, аз правя същото с 5-6 изречения!

Тя е от София, аз съм от дълбоката провинция. Постоянно ми натяква как селяните напълнили София и за техния мазен, досаден диалект, и така ме засяга индиректно. Абе страшна мадама, не си поплюва, ама мисля, че държи на мен.Това е съшито с бели конци :? !

baby_baby
10-30-2017, 16:57
Не те обича

Защо изобщо се с нея като така се държи с теб ?

Не е много мъжко......

dreamwalker
10-30-2017, 23:11
Какво ли ти обяснява? Много ми е важно да знам, мнението на такава грациозна жена, като теб (която докторчето още с нищо не е показал, че я заслужава). :)

Обяснява защо дори тук изпитваш някакво извратено удоволствие от това да ти се присмива непознат и то не веднъж или два пъти, а системно - почти десетилетие. Вероятно имаш необходимост да изглеждаш обвързан за пред хората, защото не ти се иска да излезе наяве латентната (?) ти хомосексуалност. Познах ли.

defender
10-31-2017, 08:46
Някакви хора превърнаха темата в лични нападки и то на съвсем друга тематика, което потвърждава, колко нещастници има във форумЯ, потенциални жертви на естествения подбор, преателе. Просто се открояват на фона на останалите мнения на по-уравновесените хора, с някакъв по-нормален живот. :)

defender
10-31-2017, 09:07
Познах ли.
Разбира се, както винаги, позна. Явно си родена с вроден познавателен характер. Специална жена, с неограничени възможности, преминаващи в границите на магичното, телепатично мислене. Когато комуникирам с тебе направо се чувствам като гол, защото знам, че дрехите не са преграда пред тебе, пред познавателния, проницателен поглед и набуяла сексуалност и съблазнителните ти клепачи, примигващи едно такова задълбочено и пронизващо събеседника интелектуално. :)

dreamwalker
11-03-2017, 20:31
Разбира се, както винаги, позна. Явно си родена с вроден познавателен характер. Специална жена, с неограничени възможности, преминаващи в границите на магичното, телепатично мислене. Когато комуникирам с тебе направо се чувствам като гол, защото знам, че дрехите не са преграда пред тебе, пред познавателния, проницателен поглед и набуяла сексуалност и съблазнителните ти клепачи, примигващи едно такова задълбочено и пронизващо събеседника интелектуално. :)

Не те бива в ego boost изкуството.

dreamwalker
01-20-2018, 21:38
Исках да си припомня тази култова тема.

NomNomNom
01-20-2018, 22:08
тази тема сериозна ли е и за каква тъпа пача става въпрос

dreamwalker
01-21-2018, 00:39
тази тема сериозна ли е и за каква тъпа пача става въпрос

Защо, аз мисля, че са много сладка двойка.

Грозния
01-21-2018, 14:29
тази тема сериозна ли е и за каква тъпа пача става въпросТемата е тролска :? .

crazyfenka
01-24-2018, 14:21
Първо ще ти кажа да бъдеш себе си и да не се променяш освен ако положението ти е трагично.
Ако бях на твое място никога нямаше да позволя половинката ми да ме обижда по един или друг начин , аз на твое място щях да я зарежа но това е моето мнение. Според мен в една връзка не трябва да има такива неща - обиждане , бой и т.н.т

Грозния
01-24-2018, 19:08
Първо ще ти кажа да бъдеш себе си и да не се променяш...Тъкмо се чудех, няма ли някой да изтърси това тъпо клише и в тая тема :? .

d-r.Zob
01-25-2018, 01:45
Жените обичат да ги ревнуват. Според мен теб просто не те интересуват такива работи и тя се нерви. Само предположения...

crazyfenka
01-25-2018, 11:08
Тъкмо се чудех, няма ли някой да изтърси това тъпо клише и в тая тема :? .

Бих ти го сложила в стартер пака " Тъкмо се чудех, няма ли някой да изтърси това тъпо клише и в тая тема " Защото често само това казваш!

oburkaniq
01-26-2018, 14:56
Ако тя не те оценява и харесва такъв какъвто си, защо изобщо си губиш времето с човек, който ти събаря самочувствието и ти намира постоянно кусури? Освен, ако не си мазохист и искаш да бъдеш чехльо.

Pla3Ma
01-29-2018, 00:35
Приятелката ми през ден ме обижда, казва ми, че не съм се държал, като мъж и че съм бил дечко и женичко. Също често ми казва, че трябва да ходя да се прегледам на психиатър и че ако не била тя да ме вземе, то никоя друга нямало да ме погледне.

Мислите ли, че ме обича?

Проронвам сълза.

ПП: И изобщо как трябва да се държа, за да не ме нарича така. Да нося автомат калашников в раницата ли и да ходя по средата на тротоара с мачовски разперени ръце, да блъскам хората и да грухтя. Тогава мъж ли съм.

Според мен тя под мъж разбира, да правя всичко, което тя иска, без право на мнение.

Аз й казах веднъж, че сигурно има някакви комплекси и тогава ми се стовари американско торнадо на главата. И след толкова време, още го помни, какво съм й казал и ми го натяква. Баси женската памет.

Има си причина да се държи така със теб. Или се излагаш пред нея, и говориш тъпотии, или на нея и е забавно да те ебава. Помисли над действията си дали ти си виновен, дали правиш нещо тъпо дори и да е подсъзнателно. Жените се държат така когато видят, че си глупак, не казвам че си, казвам по-принцип. Много се вкарваш във филма, недей приемай нещата толкова на вътре, ако те нарежда всеки ден така както казваш или ако ти налита храчи и се в лицето, и бий и шута. Не виждам смисъла да го споделяш това, защото сещаш се ти трябва да бъдеш мъжът, ти трябва да знаеш какво да правиш в живота, не да питаш някой за помощ щом по-паднеш на камък. Прилагай действия на момента, не чакай за отговори. Само казвам как стоят нещата. То е ясно, че се гаври с теб, и ти и позволяваш. По хубаво е заеби.

hvadså
02-11-2018, 20:19
Поговори с нея. Питай я какво според нея конкретно означава да се държиш като "мъж" и защо смята, че не се държиш като такъв. От отговора ѝ ще разбереш какво тя очаква от теб и дали това съвпада с твоята представа за това, което искаш да постигнеш в живота си. Обясни ѝ и ти какво мислиш по въпроса. Ако те уважава и обича, ще се опита да разбере твоята гледна точка. Ако отговорът е не - помисли си добре дали искаш да бъдеш с такъв човек. Никой не заслужава да е с някой, който не го уважава и да търпи такъв тормоз.