PDA

View Full Version : Приятели за секс ? ЗА/ПРОТИВ- допада ли ви и бихте ли пробвали

octaneonepower
11-03-2017, 18:19
Какво смятате за неангажиращия дискретен секс без обвързване,просто периодичен секс без нищо повече :). От доста време се замислям за такова нещо и според мен би било интересно.Не говорим за секс за 1 път а нещо по-сериозно но все пак дискретно :)

anonymous908491
11-03-2017, 18:40
сигурен съм, че жените се избиват за теб
за тва ти се налага да мислиш по въпроса

kompleksar
11-03-2017, 19:05
Абее, против.

Fisherman
11-03-2017, 19:16
по един 12 сантиметров кур за всички в тая тема

kompleksar
11-03-2017, 19:45
по един 12 сантиметров кур за всички в тая тема

Пък за твоето голямо гърло 21 сантиметров, келеш.

sladura89
11-15-2017, 00:35
Аз както неведнъж съм писал съм доста за такава връзка искам да разбера какво е да имаш такава неангажираща секс връзка! Но за съжаление няма как да стане, защото за това са нужни двама, а жените май не си падат по подобен тип връзки!

divergent
11-15-2017, 17:05
Допада ми, но според мен е хубаво да не е с някой случаен, който тепърва опознаваш в курса на отношенията. Когато започнеш такива отношения с приятел, когото познаваш от дълго време, вероятността някой от двамата да развие чувства е по-малка, но подчертавам, че пак я има! Общо взето и да се познавате, и да не се познавате, започнете ли да оставате да спите на едно и също място след секса, или да прекарвате време заедно, ще изгорите. Такава връзка се започва с ясната представа, че подлагате приятелството си с партньора на риск. Ако и двамата сте достатъчно големи пичове, знаете си границите и ги спазвате, можете да извлечете само позитивите от такъв тип връзка!

Грозния
11-15-2017, 18:00
Аз както неведнъж съм писал съм доста за такава връзка искам да разбера какво е да имаш такава неангажираща секс връзка! Но за съжаление няма как да стане, защото за това са нужни двама, а жените май не си падат по подобен тип връзки!Неангажиращия секс не означава че може да се случи ако си непривлекателен - визуално или финансово :D !

По темата: подкрепям неангажиращия секс - много сериозни връзки са тръгнали от неангажиращ секс.

sladura89
11-16-2017, 10:16
Неангажиращия секс не означава че може да се случи ако си непривлекателен - визуално или финансово :D !
А ти с какво основание можеш да ме оцениш дали съм привлекателен визуално или финансово или вече играеш и ролята на жена???

Rabalka
11-19-2017, 05:56
Аз сам за

Грозния
11-19-2017, 09:04
А ти с какво основание можеш да ме оцениш дали съм привлекателен визуално или финансово или вече играеш и ролята на жена???Ти достатъчно си разказвал за себе си и го знам, без да играя каквато и да е роля!
Повечето хора в тоя форум също са го разбрали.

Пак добре, че си сменил прическата, но само това едва ли ще ти помогне с жените :? .

sladura89
11-22-2017, 15:53
Ти достатъчно си разказвал за себе си и го знам, без да играя каквато и да е роля!
Повечето хора в тоя форум също са го разбрали.

Пак добре, че си сменил прическата, но само това едва ли ще ти помогне с жените :? .

За да оцениш една жена дали е красива трябва да си мъж! А за да оцениш мъж дали е привлекателен и красив то трябва да си жена, така е устроена природата! Че половете виждат другият пол по различен начин, това ни е заложено генетично! Ако един мъж гледа друг мъж естествено ще каже, че му се струва грозен (освен ако не е педал де) както и далтонистите нещо им липсва за да различават цветовете, така че твоето мнение няма как да е обективна оценка нито има как да ме засегне, думата в случая имат жените! Това какво съм разказвал и какво съм спестил няма как човек само по това да ме опознае, без реално да ме познава, и без реално някога да ме е виждал! Все едно да прочетеш нещо и да мислиш, че си го разбрал без реално да си го преживял, или да съдиш за една книга по кориците ѝ! Малко се овлякох в писането, ама понякога така става като имам нужда някъде да си излея мислите, а няма пред кого! :D

Грозния
11-22-2017, 18:34
Това какво съм разказвал и какво съм спестил няма как човек само по това да ме опознае, без реално да ме познава, и без реално някога да ме е виждал! Все едно да прочетеш нещо и да мислиш, че си го разбрал без реално да си го преживял, или да съдиш за една книга по кориците ѝ!Извинявай, първоначално си помислих че си много печен и вървежен и всички жени са твои, но като прочетох това и направо ми разби представите за реалността:

...така става като имам нужда някъде да си излея мислите, а няма пред кого! :D:D

sladur89 ясен си като прочетена книга и май само ти не го осъзнаваш (което е жалкото) :? .

sladura89
11-22-2017, 19:25
sladur89 ясен си като прочетена книга и май само ти не го осъзнаваш (което е жалкото) :? .

Няма смисъл да споря с теб то е същото като да се спори с радио точката, наумиш ли си нещо си го повтаряш до безкрай и гледаш как да скапеш на някой самочувствието за да не си единственият със скапано самочувствие, спокойно това няма как да се получи при мен! Ти си по-скоро като човек който потъва в едно блато и подава ръка не за да го извадят, а за да повлече и останалите към тинята! :D

Много интересно е също, че много хора ме мислят за спокоен, а вътре в мен пожари бушуват, но просто не умея да си изразявам чувствата, за това хората си правят погрешни изводи за мен и си мислят, че ме познават!!! :) :) :) :@

georgi22
11-22-2017, 20:02
Аз също съм за...

Грозния
11-22-2017, 20:21
Няма смисъл да споря с теб то е същото като да се спори с радио точката, наумиш ли си нещо си го повтаряш до безкрай и гледаш как да скапеш на някой самочувствието за да не си единственият със скапано самочувствие, спокойно това няма как да се получи при мен! Ти си по-скоро като човек който потъва в едно блато и подава ръка не за да го извадят, а за да повлече и останалите към тинята! :D

Много интересно е също, че много хора ме мислят за спокоен, а вътре в мен пожари бушуват, но просто не умея да си изразявам чувствата, за това хората си правят погрешни изводи за мен и си мислят, че ме познават!!! :) :) :) :@Не съм искал да те обиждам или сдухвам, но първата стъпка към решаването на проблема е осъзнаването му!

sladura89
11-22-2017, 22:10
Какво смятате за неангажиращия дискретен секс без обвързване,просто периодичен секс без нищо повече :). От доста време се замислям за такова нещо и според мен би било интересно.Не говорим за секс за 1 път а нещо по-сериозно но все пак дискретно :)

+1

fls63
11-23-2017, 11:32
По темата- аз също съм за.
Преди време и аз дълго го обмислех, но и до дон днешен съм много доволна от това което получавам. И да, подкрепям и мненията на divergent и Грозния, че е по-добре да не е някой случаен, както и, че много сериозни връзки са започнали от такъв тип секс.
Но като цяло желанието трабва да те тлясне отвътре, а не да действаш едва ли не по принуда или не знам си какво. :)

RapExotic
11-24-2017, 23:34
Ето заради такова мислене не останаха свестни момичета, с които можеш да имаш нормална и пълноценна връзка. А също и момчета..

paradosou
11-24-2017, 23:45
^Всъщност мнозинството момичета винаги ще предпочитат връзка пред нещо неангажиращо от този тип, така че спокич. Вече доколко са способни да имат адекватна такава е отделен въпрос, но то това не се определя кооой знае колко силно от факторите склонност на отношения само за секс-липса на подобна склонност.

RapExotic
11-25-2017, 02:24
^Да, но от толкова натякване, толериране и пропагандиране на такова и подобно "съвременно" мислене хората започнаха да приемат доста извратени неща за нормални. Ти, примерно, може да не си такава, но като гледаш как една, втора, трета твоя приятелка прави нещо започваш да свикваш с идеята, че това е нормално.

Грозния
11-25-2017, 20:18
Ето заради такова мислене не останаха свестни момичета, с които можеш да имаш нормална и пълноценна връзка. А също и момчета..Ти какво разбираш под "свестни" :shock: ?!

RapExotic
11-27-2017, 15:46
Ти какво разбираш под "свестни" :shock: ?!

Момичета, с които можеш да създадеш семейство.

anonimna:D
11-27-2017, 18:08
Абе само аз ли помня саморазкритията на Грозния, че е фейк и беше фейк на жена, между другото. Не се сещам за другия и профил. Та мисълта ми беше, за какво и се връзвате. Това е човек без никаква работа очевидно.
По темата- rapexotic е прав, толкова ни се натякват разни аморални неща, че започваме да си втълпяваме, че всъщност не са толкова нередни. Аз примерно съм за всички, които искат да си го практикуват това ( а принципно съм консервативна, ама вече какво ли не не видях :D ) но за себе си не бих го направила, по-скоро не бих си го причинила. Имам някакви принципи и норми, а и самоуважение, лично аз към някои неща съм много емоционална, също така и много се привързвам. И видя ли, че няма развитие, ще се нараня излишно + това не смятам за нормално да спя с 17729940294774 момчета, докато намеря мъжа, с когото ще си прекарам живота.

Грозния
11-27-2017, 18:40
Момичета, с които можеш да създадеш семейство.Как и по какво разбираш, дали можеш да създадеш семейство?
Какво разбираш под "можеш"? То може с почти всяка - дори да е пълен боклук (с тях даже е по-лесно).

Абе само аз ли помня саморазкритията на Грозния, че е фейк и беше фейк на жена, между другото. Не се сещам за другия и профил.Не помниш, а си въобразяваш.
Такива "саморазкрития" не съм правил! Ако някой друг (профил) е правил "саморазкрития" от мое име е друг въпрос!

...не смятам за нормално да спя с 17729940294774 момчета, докато намеря мъжа, с когото ще си прекарам живота.Значи си готова да родиш деца на първия срещнат :? ?!

Рапекзотик виждаш ли - с тази "можеш" да създадеш семейство :razz: !

anonimna:D
11-27-2017, 18:56
[QUOTE=Грозния;11584122]Как и по какво разбираш, дали можеш да създадеш семейство?
Какво разбираш под "можеш"? То може с почти всяка - дори да е пълен боклук (с тях даже е по-лесно).
Не помниш, а си въобразяваш.
Такива "саморазкрития" не съм правил! Ако някой друг (профил) е правил "саморазкрития" от мое име е друг въпрос!
Значи си готова да родиш деца на първия срещнат :? ?!
Думата ли не ти е ясна, не се притеснявай, ако не я разбираш, провери в Google или ме питай и ще я научиш, няма проблеми :)
И за жалост много добре помня, че си каза, че си фейк :'(
И, ако съм щяла да раждам деца на първия срещнат, бая дечица щях да си имам вече :D :D Това, че не правя секс, с някой, който не ми е гадже, не означава, че нямам досег до мъже :D :D :D

Грозния
11-27-2017, 19:04
И за жалост много добре помня, че си каза, че си фейк :'(За жалост нямаш добра памет :? .
Ако намериш такъв пост, ще направя каквото кажеш :D .

... не означава, че нямам досег до мъже :D :D :DКотките не се броят, дори ако са мъжки :? .

Та, ти чии фейк си?

RapExotic
11-28-2017, 16:32
Как и по какво разбираш, дали можеш да създадеш семейство?

Не е точно така. Това, че някоя ти е вързала и правиш секс с нея не значи, че можеш да създадеш успешно семейство с нея. За да стане това трябва най-малкото да ти е приятно та прекарваш времето си с нея извън леглото и да имате поне някакви общи виждания за живота като цяло. А не както много мъже и жени напоследък се женят по някакви различни от тези причини и после постоянно се оплакват наляво и надясно какъв боклук е половинката им. Постоянно кавги, изневери.. и накрая децата им стават същите, понеже растат в нездраво семейство.

Та не виждам как бих създал семейство с жена, която се ебе с 10 човека едновременно и аз съм един от тях. Не бих спал даже с такава.

Грозния
11-28-2017, 19:03
Не е точно така. Това, че някоя ти е вързала и правиш секс с нея не значи, че можеш да създадеш успешно семейство с нея. За да стане това трябва най-малкото да ти е приятно та прекарваш времето си с нея извън леглото и да имате поне някакви общи виждания за живота като цяло. А не както много мъже и жени напоследък се женят по някакви различни от тези причини и после постоянно се оплакват наляво и надясно какъв боклук е половинката им. Постоянно кавги, изневери.. и накрая децата им стават същите, понеже растат в нездраво семейство.Успех с търсенето :D !

Само не се сещам какъв е мъжкият вариант на "живеене в апартамент с котки" :D !
Сетих се - може да питаме Трънчо - той знае:

аз имам едно бяло мъжко и го държа на сухо цял живот
:razz:

Та не виждам как бих създал семейство с жена, която се ебе с 10 човека едновременно и аз съм един от тях. Не бих спал даже с такава.Има и по-лошо от това - ако ти НЕ СИ един от тях :D !

tori
11-29-2017, 09:32
Абсолютно никога не съм била против такива отношения, щото не е по-добре да имитираш връзка, когато не искаш/не можеш да я водиш. Има си доста тънкости, в които можеш да се провалиш с грохот, определено. Трябва да стъпваш внимателно и да не правиш някакви неща, ако е уговорено, че е само секс.
Веднъж съм пробвала - не се получи, щото въпросния човек чувствах като доста близък приятел, което ме ръчкаше отвътре да се виждаме и извън леглото + той си ме харесваше като за връзка отдавна и това личеше. Пуснах се на влакчето с връзката, пробвах, все по-привързана ставах и го заобичах и аз по някакъв начин или може би свикнах. Истината е, че не трябваше да го целувам, да оставам за цигара, да си пишем, да си говорим и да излизаме, ако бях чак толкова настоятелна за връзка, основана само на секс. Със въпросният човек обаче си дадохме доста един на друг, и сега да го питаш, пак би искал да се върна към него, въпреки че и двамата сме правили доста по-добър секс.
Цялата схема е, че по-скоро не е като за мен, защото се привързвам доста лесно/бързо. + ако реша да пробвам пак с друг, по-скоро трябва да е тъпигьоз с емоционалността на стълб, за да ме държи само в кръга на тия отношения.
Не всичко казано по темата е общовалидно, така че по-скоро смятам, че всеки трябва да си направи изводите сам, след като пробва, естествено ако е навит. Със сигурност обаче е по-добра идея да спиш с един човек, отколкото с много случайни откъм здравословната гледна точка, а и не само. Пред аверчето е по-лесно да се съблечеш и да се отпуснеш, по-малък шанс има да те разнася - и ти имаш възможността да го разнесеш... Такива неща.

Rabalka
11-29-2017, 17:02
Не е точно така. Това, че някоя ти е вързала и правиш секс с нея не значи, че можеш да създадеш успешно семейство с нея. За да стане това трябва най-малкото да ти е приятно та прекарваш времето си с нея извън леглото и да имате поне някакви общи виждания за живота като цяло. А не както много мъже и жени напоследък се женят по някакви различни от тези причини и после постоянно се оплакват наляво и надясно какъв боклук е половинката им. Постоянно кавги, изневери.. и накрая децата им стават същите, понеже растат в нездраво семейство.

Та не виждам как бих създал семейство с жена, която се ебе с 10 човека едновременно и аз съм един от тях. Не бих спал даже с такава.

Да бе начи един мъж можи да се ебе с 10 жени и няма проблем а. Пък за нас има проблем че са ни ебали 10 аре тига глупсоти бе

RapExotic
11-29-2017, 18:03
Да бе начи един мъж можи да се ебе с 10 жени и няма проблем а. Пък за нас има проблем че са ни ебали 10 аре тига глупсоти бе

Проблем да има за кого? Ако си жена на положение също няма да тръгнеш с мъж, който спи с 10 жени едновременно, та какво остава за създаване на семейство с такъв.

И ако мислиш, че всички мъже са такива, значи кръгът от хора, сред които движиш нещо не е наред.

sladura89
11-29-2017, 18:08
Има и по-лошо от това - ако ти НЕ СИ един от тях :D !

+1

sladura89
11-29-2017, 18:12

Принципно е така и аз съм на същото мнение! Ама някой се беше изцепил, че ключалка дето всички ключове я отключват не струвала! А ключ който отваря всички ключалки е ценен и е като шперц! :)

Грозния
11-29-2017, 20:30
...няма да тръгнеш с мъж, който спи с 10 жени едновременно, та какво остава за създаване на семейство с такъв.Ако не си се сетил, точно тези мъже най-често създават семейства и по принцип имат най-голям шанс, дори само защото имат голям избор от жени, все някоя от които иска и е готова да се обвърже с него!

Самотниците, девствените и смотльовците създават семейства рядко или никога! Те просто са извън играта!

RapExotic
11-30-2017, 06:38
Ако не си се сетил, точно тези мъже най-често създават семейства и по принцип имат най-голям шанс, дори само защото имат голям избор от жени, все някоя от които иска и е готова да се обвърже с него!

Самотниците, девствените и смотльовците създават семейства рядко или никога! Те просто са извън играта!

Кой ти говори за такъв тип мъже? Говорим за хора, които са харесвани и имат възможност да са с различни жени, но си избират една и ходят само с нея.

Точно самотниците и смотльовците са склонни да спят с всяка, която им се навие, само и само да си вдигнат самочувствието, че са ебали. И пак казвам - това, че си завъртял гадже, оженил си се за нея и имаш дете не значи, че си създал здраво семейство.

Грозния
11-30-2017, 21:08
Говорим за хора, които са харесвани и имат възможност да са с различни жени, но си избират една и ходят само с нея.Хохохохо :D !
Че кой харесван мъж стои само с една жена?! Ти си бил голям наивник :razz: !
Какво като е женен и има дете - тогава е още по-склонен поне от време на време да тресне нещо чуждо за разнообразие 8) !

Точно самотниците и смотльовците са склонни да спят с всяка...Така е, само че пропускаш важната подробност, че почти никоя не е склонна да спи с тях :? !
В края на уравнението, тези хора правят секс още по-рядко... или никога!
Не ти ли звучи логично?!

И пак казвам - това, че си завъртял гадже, оженил си се за нея и имаш дете не значи, че си създал здраво семейство.И какво от това?!
Идеални семейства няма! Единственото нещо по-лошо от лошо семейство е липсата на каквото и да е семейство!
Пък ако ти действа толкова зле, винаги можеш да си вдигнеш шапката и да си тръгнеш. Така ще допълниш картината на лошото, разпаднало се семейство и в крайна сметка ще съжаляваш за тази постъпка рано или късно!

HollyGolightly
11-30-2017, 22:26
Хохохохо :D !
Че кой харесван мъж стои само с една жена?!
Моя 8)

Иначе по темата, напълно против секса преди брака съм!!!

Животно
11-30-2017, 23:14

тва ирония ли е

Грозния
12-01-2017, 18:23
Моя 8)А дано, ама надали :D !
Ако мъжът ти не изневерява, значи никоя не го иска, а ти си се минала щом си с него :razz: !

тва ирония ли еАз мисля, че е лицемерие :? !

anonymous908491
12-01-2017, 18:28

колко пъти си се омъжвала ?

skandalno_vkusen
12-02-2017, 11:27
Неизбежно е да има такива познанства. А тук понякога се учудвам колко вечно не-еволюиращи си остават някои никове ;д

angel_S
12-02-2017, 20:04
Пробвала съм и накрая разбрах, че явно не ми е бил толкова добър приятел и не съм го познавала чак толкова добре