PDA

View Full Version : Проблем с ерекцията.

levski1914ii
11-04-2017, 11:23
Момче съм на 16 години. Преди няколко дена с приятелката ми опитахме да правим секс, но не се получи. Всичко вървеше добре и когато бяхме голи, члена ми спадна(беше леко вдървен, но за нищо не стигаше). Пробвах се да го вдигна, но дори, когато си пъхнах пръстите в нея, не стана нищо.... Преди да решим дали ще го правим, говорихме един час, защото тя се притесняваше дали ще я боли, дали ще забременее, дали ще има кръв(обичайните женски притеснения) и от там и аз малко се притесних. Тогаво ми беше вдървен, но не съм сигурен дали беше на 100%. След всичко това, получих болка в тестисите.
Радвам се, че поне приятелката ми ме разбра и не се сърди.На следващата сутрин се заиграхме малко, задоволих я с пръсти, но изобщо не ми стана. Пробвах да мастурбирам и се получи, но ерекцията ми не беше голяма. Притеснявам се изключително много, че при следващия опит няма да мога да получа хубава ерекция. Имам желание да го направя, преди това ме възбуждаше много, дори като ми седне на крака и получавах голяма ерекция понякога. Ходя на фитнес и вземам ХРАНИТЕЛНИ добавки, не стероиди, редовно като съм с нея получавам ерекция. Възможно ли проблема да е от това, че над 1 час и 30 минути ми беше станал? Имам големи притеснения, ще съм благодарен, ако някой ми даде адекватно мнение и получа една хубава и дълга ерекция.

kompleksar
11-04-2017, 13:18
Е, пак да седне в теб, почвайте да фантазирате и веднага кат се надърви, да почва да цуцка и после знаеш. ;)

над 1 час и 30 минути ми беше станал?

На meн ми spaда след 5tata минуta be, батко mi.

Грозния
11-04-2017, 19:47
Възможно ли проблема да е от това, че над 1 час и 30 минути ми беше станал?Час и половина стигат да се оправите поне три пъти :D !
Ти какво очакваш :? ?! Много ясно, че ще ти падне след толкова време без да сте правили нищо, затова си получил и болката в тестисите.

...ще съм благодарен, ако някой ми даде адекватно мнение и получа една хубава и дълга ерекция.И като си я имал, какво си правил :D ?!
Трябвало е да го правите вместо да се лигавите.

kompleksar
11-04-2017, 20:01
Час и половина стигат да се оправите поне три пъти :D !
Ти какво очакваш :? ?! Много ясно, че ще ти падне след толкова време без да сте правили нищо, затова си получил и болката в тестисите.
И като си я имал, какво си правил :D ?!
Трябвало е да го правите вместо да се лигавите.

Как пропиляват момента, не е истина..