PDA

View Full Version : Как да му кажа,че го харесвам,без да го отблъсна?

Vanqq
11-04-2017, 16:50
Здравейте!
Нека ви разкажа малко за моя "проблем".
От началото на учебната година си харесах едно момче от съседния клас .Още като го видях си казах,че е хубав,но не очаквах да се привържа толкова силно към него.Буквално,щом го видя усещам как пулсът ми се забързва,а бузите ми се зачервяват.
Вече направих първата крачка и се запознах с него, говорим си почти всеки ден и изглежда,че той също се радва на компанията ми. Но ми се иска да остана малко насаме с него и да го опозная,защото когато сме в класната му стая постоянно някой ни прекъсва или крещи:"Опааа,има игра тууук" .
Обмисляла съм вариант да го извикам с мен до магазина например,но ме е страх,че ще ми откаже,или че ще ме е срам да бъда сама с него и няма да му кажа нищо.
Знам,че имаме цяла учебна година (даже цели 4),но той е доста симпатичен и не му липсват обожателки,страх ме е,че ако не действам бързо той ще изгуби интерес и ще го насочи към друга. Та въпроса ми е: Как да се сближа с него и да му споделя чувствата си, но без да го отблъсна?

kompleksar
11-04-2017, 16:54
Опааа,има игра тууук

Питай го дали ще ти помогне за нещо след училище и тка. Заведи го някъде и действаш, абее, като останете двамата сами, го целуваш и е твой, сигурен съм. ;)

divergent
11-04-2017, 17:37
Отидете на кино. Уж е тъпо за първа среща, защото не можете да си говорите и прочие, но според мен това са глупости. Ще общувате малко преди прожекцията, по време на филма притеснението ще намалее и след това можете да се разходите за час-два и да си говорите за какво ли не.

kompleksar
11-04-2017, 17:44
Отидете на кино. Уж е тъпо за първа среща, защото не можете да си говорите и прочие, но според мен това са глупости. Ще общувате малко преди прожекцията, по време на филма притеснението ще намалее и след това можете да се разходите за час-два и да си говорите за какво ли не.

Забравяш да споменеш нещата, които могат да правят по време на филма.

divergent
11-04-2017, 19:06
Момичето се срамува да излязат само двамата, ти даваш акъл да се натискат в салона, липсва всякаква логика в коментара ти!

Ospi
11-05-2017, 12:40
Ами тва с магазина е идея и честно казано ако ти откаже най-вероятно няма да е защото не те харесва, просто може да е някъде с приятели в междучасията и тн. Така че ще може да пробваш пак.

kompleksar
11-05-2017, 13:41
Момичето се срамува да излязат само двамата, ти даваш акъл да се натискат в салона, липсва всякаква логика в коментара ти!

E смисъл тя ако се престраши, няма да се срамува, още повече като му хареса на пича. ;)

Elicaa
11-08-2017, 16:19
Не се притеснявай от отказа,просто се стегни и действай.Ако в крайна сметка нещата не се получат,не забравяй,че има и други момчета! :) ;)