PDA

View Full Version : Как да го заговоря?

AnitaQ
11-09-2017, 17:07
Здравейте!
Ще ви разкажа моята история.
Преди около година си харесах едно момче,което видях на спирката.Хващаме един и същи рейс и го виждам много често. Скоро дори разбрах,че живеем в един и същи квартал,което е още по-добре за мен.
Отдавна искам да се запозная с него, но не знам как да започна разговора. (все пак е странно някакво непознато момиче да дойде при теб и да каже "охоо здрастиии").
Та....дайте ми някакви съвети как да го заговоря.
Благодаря!!

kompleksar
11-09-2017, 17:45
Ами, ако има приятелка ?
Изпусни си нещо, докато минаваш пред него, падни или нещо от сорта, ако някак се опита да ти помогне, вдигне ти нещата, действай, но, ако нищо не направи, не е за теб, благодари му, питай го за името му, питай го дали и той живее там в твоя квартал и така, но да не звучиш някак вманиачено, обсебващо.. Като си зад него, може да му сложиш хартийка с номера ти, фейсбука ти и да му я пъхнеш в раницата или отстрани..
Успех от мен!

torriia
11-09-2017, 18:57
Не се притеснявай! Просто се усмихни и му пусни закачка като ...Пак ли ти ? Вече имам чувството , че ме следиш .Всеки път в автобуса а и в квартала също :Д

Шок
11-09-2017, 20:30
Ами, ако има приятелка ?
Изпусни си нещо, докато минаваш пред него, падни или нещо от сорта, ако някак се опита да ти помогне, вдигне ти нещата, действай, но, ако нищо не направи, не е за теб, благодари му, питай го за името му, питай го дали и той живее там в твоя квартал и така, но да не звучиш някак вманиачено, обсебващо.. Като си зад него, може да му сложиш хартийка с номера ти, фейсбука ти и да му я пъхнеш в раницата или отстрани..
Успех от мен!

Може да си има, но пък може и да си няма приятелка. Дерзай смело. Който не рискува, не печели. Първия вариант става, макар че е малко банален. Гледай да не те хване, че разиграваш сценка. Втория вариант не ти го препоръчвам, глупаво е това с листчето и то много.

Не се притеснявай! Просто се усмихни и му пусни закачка като ...Пак ли ти ? Вече имам чувството , че ме следиш .Всеки път в автобуса а и в квартала също :Д

Еее, тъпо е така. Не е оригинално. Звучи някак си смотано така да му кажеш. Измисли нещо по-яко.
Успех! :)

kompleksar
11-09-2017, 20:44
Може да си има, но пък може и да си няма приятелка. Дерзай смело. Който не рискува, не печели. Първия вариант става, макар че е малко банален. Гледай да не те хване, че разиграваш сценка. Втория вариант не ти го препоръчвам, глупаво е това с листчето и то много.

Еее, тъпо е така. Не е оригинално. Звучи някак си смотано така да му кажеш. Измисли нещо по-яко.
Успех! :)

Само губиш надежда за момичето, пу! Стига търси критиките във всичко.

Шок
11-09-2017, 20:47
Интересно как ли убих надеждата на момичето като й казах да не слуша "гениалните" ви съвети не знам. :?

kompleksar
11-10-2017, 06:14
Интересно как ли убих надеждата на момичето като й казах да не слуша "гениалните" ви съвети не знам. :?

Като не й даде съвет, а търсиш критиките в другите такива.

Точно като Грозния :?

Шок
11-10-2017, 10:57
Като не й даде съвет, а търсиш критиките в другите такива.

Точно като Грозния :?

Съветът ми беше да бъде смела и самоуверена и да не слуша съвети с пъхане на листчета в дрехи и тем подобни детински щуротии. Все ще се намери повод да го заговори и да потръгнат нещата.

divergent
11-10-2017, 17:46
Комплексар, много филми гледаш, в живота не става така.
Просто следващият път, когато отидеш на спирката, ако той вече е там, отиди и го попитай "Извинявай, номер еди кой си нали не е минал още?". Един вид си се притеснила да не би да си изпуснала рейса. Като ти отговори, че още не е дошъл, кажи нещо от сорта на "То всъщност е логично да не е дошъл още, защото ти май също пътуваш с него, а още го чакаш." И оттам разговорът ще си потръгне сам.

Шок
11-10-2017, 19:56
Просто следващият път, когато отидеш на спирката, ако той вече е там, отиди и го попитай "Извинявай, номер еди кой си нали не е минал още?". Един вид си се притеснила да не би да си изпуснала рейса. Като ти отговори, че още не е дошъл, кажи нещо от сорта на "То всъщност е логично да не е дошъл още, защото ти май също пътуваш с него, а още го чакаш." И оттам разговорът ще си потръгне сам.

Ето това вече е читав съвет, който може да се послуша. ;)

anonymous908491
11-11-2017, 20:56

ти цяло представление ще изиграеш за един елементарен въпрос

kompleksar
11-11-2017, 22:05
Последно гледах Анабел преди месец, но май верно никът ми те комплексира.
Авторке, ако ще слушаш съвета на divergent, не забравяй да си приготвиш картон с реплики, които ще ги използваш по време на комуникацията с това момче.

ти цяло представление ще изиграеш за един елементарен въпрос
Нещо повече от представление.

pinkblood
11-15-2017, 23:46
Ако падне пред него и той ѝ помогне не значи , че е заинтересован, , а че е просто нормален човек с нормални човешки реакции ?! :D И ако му пъхне листче с фейсбука си и се окаже , че той не е заинтересован , преставяш ли си колко тъпо ще ѝ е да пътува с него после , направо да си хваща друг рейс . Според мен просто се запознай с него най-нормално . Дори да го питаш направо как се казваш ще е супер сладко :D divergent също даде добър съвет

Domati420
11-20-2017, 13:41
Айде кажи дали си го заговорила взе, че ми стана интересно.

BitchyFighter
11-20-2017, 17:33
Заговорило го е момичето със сигурност. Няма да чака, я! Скоро ще разказва, какво са правили и в леглото. ;)

sladura89
11-22-2017, 15:58
Здравейте!
Ще ви разкажа моята история.
Преди около година си харесах едно момче,което видях на спирката.Хващаме един и същи рейс и го виждам много често. Скоро дори разбрах,че живеем в един и същи квартал,което е още по-добре за мен.
Отдавна искам да се запозная с него, но не знам как да започна разговора. (все пак е странно някакво непознато момиче да дойде при теб и да каже "охоо здрастиии").
Та....дайте ми някакви съвети как да го заговоря.
Благодаря!!

Защо да е странно, като се заговаряте непознати в нета не е ли пак странно? Като нямате общи познати, общи допирни точки, занимание или нещо, а искате да се запознаете естествено нямате друг избор освен да го заговорите, нищо че е непознат никой няма да ви ухапе и не е толкова болезнено за колкото си мислите! :D

Животно
11-24-2017, 22:46
http://мъдри-мисли.com/wp-content/uploads/2012/08/говорене-разговор.png
http://2.bp.blogspot.com/-pMya9u403K0/UPCqPKSD4lI/AAAAAAAABTY/3Fovss2n2No/s1600/talking.gif
https://i.ytimg.com/vi/9H9jC-86QWQ/maxresdefault.jpg

тая минка съвсем се е побъркала