View Full Version : ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЪМ ЗАБРЕМЕНЯЛА ?
ForeverAlone?
11-11-2017, 22:31
Здравейте хора! Преди около ден с приятеля ми правихме секс за първи път обаче нещо не успяхме да сложим презерватива като хората и се изхлузваше лекичко. Та въпросът ми е може ли да съм бременна при положение, че се изхлузи много малко и течността не беше изтекла (вероятно не беше, защото не правихме много пози и бързотии). Приятелят ми мисли, че най-вероятно няма да има нищо, защото разгледа след това презерватива и към края където се изхлузваше беше сух и всичко според него е окей, обаче искам второ мнение. Благодаря ви предварително! :)
kompleksar
11-12-2017, 00:22
Такава тема не беше ли направила преди седмица ?
Не, не си бременна, но ако и това не те успокоява, просто направете тест за бременност след 2-3-4 седмици или възможно най-скоро си купи ескапел.
Защо правите секс, без да сте образовани в тази сфера ?
ForeverAlone?
11-12-2017, 07:38
Ъм не темата беше пак горе-долу в тази сфера,но не и за това. А относно ескапела ако не съм бременна и го пия няма ли нещо да ми се прецака или нещо такова тоест странични ефекти?
:?
Ако презервативът е цял, не се е изхлузил и приятелят ти не е свършвал по тебе...
... и течността не беше изтекла...
, няма как да си бременна.
Няма смисъл да купувате ескапел да се тровите и да давате пари на вятъра.
PainInTheAss
11-15-2017, 12:11
Ей, един капут като хората не можете да сложите, при това 2-ма човека.. Ма тръгнали да се ебат иначе :/
GeorgiPeev03
11-16-2017, 09:22
или възможно най-скоро си купи ескапел.
Доколкото знам от рекламите, които съм чувал по телевизора, той се води за лица над 16 години, а погледнете ѝ профила - тя е на 15...
dibela_manivela
11-22-2017, 19:13
Привет,
Когато го правим с приятелката ми без презерватив и имам съмнение,че съм се изпуснал в нея, бъркам с пръст , за да видя дали има следи от сперма. Споко, всичко е ОК :)