PDA

View Full Version : Какво да направя?

M.Metodieva
11-12-2017, 17:54
Здравейте, не съм точно тинейджър, но се случи нещо странно и не съм сигурна какво решение да взема и смятам, че би ми било полезно да получа различна гледна точка от хора които не са в живота ми.
От около 10 месеца имам връзка с добро момче, прекрасно момче всичко беше наред, имаше много любов, много щастие, започнахме неофициално да живеем заедно и беше супер забавно, абе всичко беше наред.
Преди 2 месеца най-добрата ми приятелка роди две прекрасни момиченца и почти не се виждаме, тя няма време, аз бях все на работа и снощи намерихме време и бяхме в тях пиехме вино, смеехме се, беше си както когато бяхме тинейджъри на по 25 сме, нейният съсед е момчето което ми беше първият, преди 10 години, опитвали сме се няколко пъти да имаме връзка, но така и не ни се получаваше, твърде свързани са ни животите бяхме израснали заедно, семействата ни се познават, роднините и не бяхме готови публично да имаме връзка и имахме само секс, от време на време, но това беше за период от 4-5 години и то не постоянно, той от няколко години си има приятелка и почти не сме говорили, снощи той разбра, че ще идвам при моята приятелка , тъй като от около седмица ми пише, разделил се с приятелката си кофти му е и си говорим, аз му обясних че това само секс няма да се върне нито каквото и да било повече от приятели между нас, че имам някой и че вече не съм на 17, той се съгласи и си говорехме доста тази седмица. Снощи когато отидох при моята приятелка, моят приятел играеше на плейстейшъна си явно с други хора беше на слушалки и му казах, че излизам в 18:00. След 2 бутилки вино, съседа не спираше да ми пише да се видим да ме закара, да не хващам такси и аз казах добре хайде, чакаше ме пред входа качих се и започнах да говоря много, да се смеем, той ме закара до вкъщи и си говорехме в колата, той ми каза, че има трева и отдавна не сме пушили заедно дали искам, и аз се съгласих не бях пушила от много време и пушихме малко, смеехме се и той тръгна да ме целува, при което го избутах и си взех якето и му казах Лека нощ, когато се прибрах влязох при приятеля ми той ме погледна и ми каза "А ти къде отиваш? Ще излизаш ли? " ..беше 1 сутринта, нямаше ме от 7 часа, а той дори не беше разбрал, което ме обиди много. И се замислих, че това всъщност не е от сега, ние буквално живеем като съквартиранти, приятели, които от време на време правят секс.. Той постоянно е в университета, в болницата, а вкъщи или чете или играе видео игри, аз го разбирам че си почива така, но той дори не говори вече с мен, и не мисля, че вече го обичам. Не знам какво да направя..

kompleksar
11-12-2017, 18:57
Явно не сте един за друг, нямате и общи интереси.. Не си му изневерила с онова момче, защото ще ти е гузно да гледаш "приятеля" ти, въпреки че вече не го харесваш. Поговорете си, правете неща заедно няколко дена и ще разберете дали изпитвате чувства един към друг.
След това ти решаваш какво ще правиш (то и сега ти решаваш, де), дали ще го напуснеш, дали ще се хванеш с другото момче, дали въобще ще си търсиш такова, ти решаваш.

Wednesday666
11-13-2017, 16:45
За какво сте заедно изобщо?

M.Metodieva
11-13-2017, 20:08
Хубав въпрос, защо сме заедно.. Не знам, защото ми омръзна да съм тази, която всяка година е с различно момче, половината ми приятелки се омъжиха, деца родиха, а аз през година съм с някой друг. Днес си е продал колата и си е купил друга, а аз дори не знаех , че има такива планове, прибра се и ми каза "Купих си джип, слез да го видиш и направи едно кръгче, аз сядам да ям" и ми подаде ключа, не знам какво му стана не беше такъв, просто явно свикна с мен .. Уморена съм да търся нов мъж, да започваш всичко отначало и отново и отново.

s0b1esk1
11-13-2017, 23:18
обикновено жените се женят за такива като твоя настоящ, а след време изневеряват с такива като твоя бивш. надявам се че няма нужда да обяснявам защо : ) дано не съм разбил мечтите на някой с това изказване.
имам един приятел който си търси сериозна приятелка, така че мога да ви запозная.

themadkiller
11-22-2017, 17:18
Решението на проблема ти е в диалога. Когато нямате разговор , да си отделите внимание един на друг се стига до там. Аз съм в същото това положение след 9 години връзка. Станахме си съквартиранти. Прибираме се в къщи да поспим заедно и това е. Но не това е живота. Времето лети и както каза ти всички около нас се ожениха и имат деца. Дай му шанс. Поговорете. Вечер вместо да е на игрите , отвлечи вниманието му. Гледайте някой филм заедно или сериал. Поговорете си за проблемите през деня. Излизайте по често навън заедно и може би всичко ще си дойде на мястото.