View Full Version : Загорял или какво ?
muhatacece
11-22-2017, 23:20
Така, има едно момиче, в един клас сме и си дружим заедно в даскало. От месец насам имам много сексуални наклонности към нея, просто много ме кефи и единственото нещо, за което си мисля е как утре ще я видя и ще си я пипам и т.н. НО проблема е, че си имам приятелкаа. По принцип аз съм нормално момче, с морални ценности, но не знам защо изобщо не ми е гузно като помисля за нея и какви неща правя с въпросното момиче. Просто има едно такова момиче, което просто те привлича интимно. Знам, че трябва да спра да се занимавам с нея, обаче не искам и това е проблема .. А приятелката ми е нормално, красиво момиче с хубаво тяло и т.н. А да и главното, което е-не съм правил секс от година :D С приятелката ми ходим от скоро, не сме правили секс, а тя не проявява голямо желание там долу, за каквото и да е ..
Само по думите "НО проблема е, че си имам приятелка" разбирам колко си й верен. Щом имаш проблем, ами, отстрани го,бааси. Барем се успокоиш, че ще пипаш спокойно другата.
Така, има едно момиче, в един клас сме и си дружим заедно в даскало. От месец насам имам много сексуални наклонности към нея, просто много ме кефи и единственото нещо, за което си мисля е как утре ще я видя и ще си я пипам и т.н. НО проблема е, че си имам приятелкаа. По принцип аз съм нормално момче, с морални ценности, но не знам защо изобщо не ми е гузно като помисля за нея и какви неща правя с въпросното момиче. Просто има едно такова момиче, което просто те привлича интимно. Знам, че трябва да спра да се занимавам с нея, обаче не искам и това е проблема .. А приятелката ми е нормално, красиво момиче с хубаво тяло и т.н. А да и главното, което е-не съм правил секс от година :D С приятелката ми ходим от скоро, не сме правили секс, а тя не проявява голямо желание там долу, за каквото и да е ..Ако сегашната ти приятелка не иска секс, а ти искаш - защо си губите взаимно времето :? ?! Хващай новата, почвайте се и всички ще са щастливи.
LoadRunner
11-23-2017, 20:14
С приятелката ми ходим от скоро, не сме правили секс, а тя не проявява голямо желание там долу, за каквото и да е ..
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/588570-%D0%9D%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B3%D0%BE-%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0
е да беше споменал че сте пробвали поне
muhatacece
11-23-2017, 20:41
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/588570-%D0%9D%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B3%D0%BE-%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0
е да беше споменал че сте пробвали поне
Тука си прав ама тя е пасивна в почти всяко отношение и аз правя всичко, а това на мен много, много не ми доставя голяма възбуда.
Взех решение, няма да се занимавам с въпросната и ще видим, като почнем да водим сексуален живот как ще са нещата. Все пак ще се радвам на някое друго мнение.
няма да се занимавам с въпросната и ще видим, като почнем да водим сексуален животАко спреш да се занимаваш, най-много да почнеш сексуален живот с друга.
Тая няма да ти се обади с покана за секс :? !