PDA

View Full Version : Методи за Самозадоволяване

marya.petrowa
11-30-2017, 03:44
Здравейте, аз съм мъж и ме интересува как се самозадоволявате мъже жени няма значение. Нещо по откачено ме интересува без чекий, бъркане с пръсти и вибратори това е ясно. И не ми казвайте че не се самозадоволявате само. Дайте някой откачени идей който сте изпробвали

kompleksar
11-30-2017, 07:06
Ил.

kosharata
12-01-2017, 15:57
Обуваш си някакви удобни дънки в които пишката да не ти е напълно свободна, като се надървиш и отиваш в банята. Измисляш вариант да ти пада концентрирана струя без разпръсквач върху дънките докато пишката ти е вътре. Нагласяш се да ти е удобно затваряш очи и си фантазираш и само леко се поместваш за да си определяш къде да пада водата. Като ти дойде не се пипай с ръка а остави да се изцвъкаш в дънките. Те ти притискат пишката и по трудно ще излезе спермата и повече време ще имаш оргазъм. Успех брат ;)

GimmeMORE
12-04-2017, 13:02
Ако си момче...правиш си от нещо (по-меко) някаква дупка наподобяваща вагина и ти си човека.
Ако си момиче...правиш си нещо наподобяващо пенис и дето викат хората : If you are brave enough...everything is dildo! :D
Има много и различни идеи. Както момичетата обичат да се търкат в разни неща...например като възлгавница, ръбове и тем пободни. Pillow humping и тем пободни...има сходните неща и при момчетата. Малко повече researching в нета и готов.

Има толкова мноо и различни начини. Не ограничавайте удоволствието си, стигнете до ново ниво.
Пък и туко-виж сте еволюирали и сте открили нов, уникален метод. И да го споделите, ей..!!

Necrologist
12-05-2017, 08:33
Пък и туко-виж сте еволюирали и сте открили нов, уникален метод. И да го споделите, ей..!!

За това си има друг термин, напълно противоположен на 'еволюция'.