View Full Version : Как да й докажа
SheIsonlyMine
12-01-2017, 08:22
Здравейте. Пише момче на 15 години, 9 клас. Имам проблем с приятелката ми (заедно сме от седмица след началото на 8ми клас). Обичам я, както тя мен, защитаваме се във всяка една ситуация, много пъти са ни нападали, дали по отделно или заедно.. Помагаме си, подкрепяме се, всичко топ, но стана голяма караница. Бройката ми е 4, не съм изневерявал, тя ми е 4тата, другите са от 7ми клас. Бяхме повдигнали някаква тема и ме попита каква ми е бройката, почервенях, като й казах, тя вдигна скандал (аз съм й първия), много се изнерви (обикновено не е такава, напротив), разстрои се и си тръгна. 3ти ден не си говорим, въпреки че седим на един чин почти през всичките часове. От една страна я разбирам, тъпо й е, не й е приятно, че съм с такава бройка, но.. Вече не ме мисли за сериозен човек, как да й докажа, че съм й че съжалявам, обичам я наистина, само нея, никоя друга. Вчера, след часовете отидох до тоалетната и я видях (мен не ме), плачеше, нейна приятелка я прегръщаше и целуваше по бузата (и двете са бисексуални), не, не мисля, че има нещо, мога да й се доверя за абсолютно всичко и не това ми е проблема. Не чух какво говореха, но е повече от ясно (поне аз така мисля), че плачеше за проблемът ни, не знам какво да си мисля, не ми пише във фейса, звъня й - затваря ми. :/ Дали иска да се разделим, тя е всичко за мен, подкрепяла ме е през цялото това време, в което сме имали връзка (имах много проблеми и още имам + този, тя ми е опората, не знам какво ще правя без нея), искам я до живот, но тя май мисли друго. Мисля да й напиша някоя картичка, да й купя голям букет цветя и шоколад, имам време до 14:20. Въпрос към дамите, вие бихте ли се зарадвали на нещо такова след такъв проблем ? Да добавя, че и доста често си създава комплекси от съвсем малки неща, не сме отличници, нито сме слаби, като не е написала задача или пример от домашното, почва да се разстройва и такива, много е чувствителна, нежна.. Възможно ли е у тях да я полагат на някакъв тормоз, физически или психически ? Не сме повдигали такава тема, по-точно аз, естествено, че ще я е страх да говори за нещо такова. Преди седмица я докоснах нежно по бедрото и я заболя, възможно ли е някой да я бие и притиска ? Има брат (на 19 години), живее с нея и родителите им, пълна ливада. Непрекъснато пие, виждал съм го да взима ЛСДта (преди 4 месеца), заплашвал ме е, каза, че ако кажа нещо на сестра му, няма да ме има до 2-3 дена, при което аз му се изсмях, почнахме да се псуваме и бутаме, но една жена ни каза, че ще извика полиция, ако не спрем, защото бяхме в парк, пълен с деца. Възможно ли е той да я бие по някакъв начин, псува, даже ИЗНАСИЛВА ? Не й е приятно, като говори с него, виждам тъга в очите й.
Искам да й се извиня, да й докажа, че пак може да има доверие, да не се притеснява, да ми споделя всичко, ВСИЧКО, готов съм да убия за нея, да й простя изневяра..
kompleksar
12-01-2017, 08:25
Мъже като теб са в червената книга.
filmimilmi
12-01-2017, 13:07
Еми лъгал си я преди да я перфорираш. Не си й казал, че вече си пълнил, а и цели 3 различни още в 7ми клас си е бая опит. Трябва да й се извиниш, че не си й казал за другите. Нищо, че са били преди нея, при женската логика си я лълал и това тя го приема почти наравно с изневяра. А и не само това, но тя ти е дала да я дефлорираш без да знае за предишните ти и го приема, че си го скрил, за да ти се пусне. Сега те намира за по-гнусен и от брат си, който е наркоман. Смятай колко тежко го приема. Има и вариант да сте се оправили вече, защото си писал, че има някакъв deadline, който вече е минал и ще е интересно да споделиш как замаза положението.
SheIsonlyMine
12-03-2017, 17:41
Еми лъгал си я преди да я перфорираш. Не си й казал, че вече си пълнил, а и цели 3 различни още в 7ми клас си е бая опит. Трябва да й се извиниш, че не си й казал за другите. Нищо, че са били преди нея, при женската логика си я лълал и това тя го приема почти наравно с изневяра. А и не само това, но тя ти е дала да я дефлорираш без да знае за предишните ти и го приема, че си го скрил, за да ти се пусне. Сега те намира за по-гнусен и от брат си, който е наркоман. Смятай колко тежко го приема. Има и вариант да сте се оправили вече, защото си писал, че има някакъв deadline, който вече е минал и ще е интересно да споделиш как замаза положението.
Как така съм я лъгал, как да й кажа, че тя ми е 4та ? Не сме повдигали такава тема. Да й кажа ей така "Абе, знаеш ли, че ти си ми четвъртата" ? Не отидох, минах с номера, че съм болен, но утре вече е момента.
filmimilmi
12-04-2017, 08:03
Как така съм я лъгал, как да й кажа, че тя ми е 4та ? Не сме повдигали такава тема. Да й кажа ей така "Абе, знаеш ли, че ти си ми четвъртата" ? Не отидох, минах с номера, че съм болен, но утре вече е момента.
Оф, кво искаш да ти кажа? Еми не минава номера "Не сме повдигали такава тема.", защото, както вече ти казах, това е женската логика и според нея "Не си казал = излъгал си." Не че с времето ще почннеш да я разбираш (тя за това е "женска", защото е нелогична от мъжка гледна точка - както в твоя случай - разстроена е от миналите ти сексуални завоевания, нещо абсолютно нелогично за теб - в противен случай не би пуснал тази тема или тя щеше да изглежда по различен начин), но поне ще знаеш кога я има налице и ще я отсвирваш вместо да ти пука толкова много къде си сбъркал.
За останалото по темата, обясни й това, което си ни обяснил на нас (как си много загрижен за нея, какне можеш без нея и бла, бла, бла и т.н. путьовщини) може повече да ти връши работа. Но недей прекалено много, че по принцип никой не си заслужава толкова много, че да му ходиш в краката. И за в бъдеще по-добре при жеснки фасони малко да се отдръпнеш докато й мине и се поуспокои. Няма да излезеш на една глава с женската логика, ако толкова й търсиш края.
Не се оставяй няква да те прави на маймуна. Много хора на твоята възраст си мислят,че след 3 4г ще се ожените ама споко,ще имаш още бройки.
SheIsonlyMine
12-05-2017, 07:25
Оправихме се :smt007 Благодаря на filmimilmi за някои от нещата, които ми казах, от друга страна не съвсем. :D
Купих й плюшено мече, букет и шоколад, всичко топ :grin: Беше на път да се разплаче :smt007
Обеща, че всичко ще ми споделя (надявам се да е така), оказало се, че баща й ги торзоми психически, затова брат й взима наркотици и не може да го спре, надявам се и тя да не почне (имам й доверие, знам, че не е глупава)
До haritov:
Никой не ме прави на маймуна, знам кога това става и кога не.
Много хора, много хора, ама явно аз не съм от тези хора. :D Искам само нея - нормално изказване на тийнче :P
Не намирам смисъл в бракът.
Достатъчно й е тясно котето, не ми трябват още бройки :P :D
Necrologist
12-05-2017, 08:25
Искам само нея - нормално изказване на тийнче :P
Ще се видим след някой друг месец пак тук.
SheIsonlyMine
12-05-2017, 08:51
Ще се видим след някой друг месец пак тук.
Ouch! Ще видиме :D