Влез

View Full Version : нежелание след оргазъм

dadd1321
12-03-2017, 13:32
Здравейте, с приятелката ми от 5-6 месеца правим секс, в началото всичко беше трагично, но нещата започнаха да се оправят, единствения проблем сега е, че като свърши вече няма желание за секс, а това става за 5-10 минути! Като слушам другите момчета казват че приятелките им свършвали по 4-5 пъти на секс и продължавал 40-50 минути. Може ли да дадете някакви съвети?

pandabear
12-03-2017, 13:40
Мъжете винаги прекаляват при подобни разкази. А пък жените си набиват огромен автогол, когато се опитват да имитират оргазъм. Така че това не трябва да ти е някакво 'мерило' за твоите интимни отношенията. Говори с нея за това нежелание. Може би просто се умаря прекалено и има нужда от почивка, което си е въпрос до организъм и е нормално. Като цяло тук няма как да получиш адекватен съвет за ситуацията. Тези неща трябва да се изговарят с половинката.

Necrologist
12-03-2017, 16:10
Наистина, приятелката ти за нищо не става в сравнение с другите девойки. Щом не може да издържи 1 час яко секс не виждам какъв е смисъла да сте заедно изобщо.
Оплачи се на родителите ѝ.

kompleksar
12-03-2017, 18:34
Наистина, приятелката ти за нищо не става в сравнение с другите девойки. Щом не може да издържи 1 час яко секс не виждам какъв е смисъла да сте заедно изобщо.
Оплачи се на родителите ѝ.

Жалко е, че не са я научили, какви безотговорни родители, не тя е виновна..

anonymous908491
12-03-2017, 18:58
Като слушам другите момчета казват че приятелките им свършвали по 4-5 пъти на секс и продължавал 40-50 минути.

аматьори
аз чукам по 4-5 часа и свършват по 20 пъти
даже се налага да пият вода, че се дехидратират

kompleksar
12-03-2017, 19:46
аматьори
аз чукам по 4-5 часа и свършват по 20 пъти
даже се налага да пият вода, че се дехидратират

:D :D