PDA

View Full Version : Как да преодолея страха?

eli656
12-05-2017, 16:19
Здравейте! Аз съм момиче на 16. Нямала съм си приятел досега, но от почти година харесвам едно момче и се оказа, че и той изпитва същото. Пишем си, но когато се видим в училище не си говорим толкова, защото и двамата сме леко срамежливи-особено аз. И просто всеки път имам чувството, че ще объркам нещо и все не знам как да го заговоря. И в този мой страх да общувам с него забелязвам, че малко го игнорирам, без дори да искам да го правя. Виждам колко много прави той, за да потръгнат нещата (заговаря ме, търси начини, за да прекара малко време с мен и т. н.), а аз се страхувам да направя крачка. Бих се радвала да ми дадете някакъв съвет. Благодаря предварително!

kompleksar
12-05-2017, 16:47
Надушвам девственост.
Кат почне да те заговоря, продължи и ти да говориш, пък после го силуни да се изкефите и двамата на макс :P . От кво те е страх или по-точно срам ? От това някой да те види с него или ?

eli656
12-05-2017, 17:17
Страхувам се да не се изложа по някакъв начин и да не го отблъсна. Или като се загледам в очите му, спирам да го слушам и се получават неудобни ситуации и общо взето се притеснявам от това XDD

kompleksar
12-05-2017, 17:44
Страхувам се да не се изложа по някакъв начин и да не го отблъсна. Или като се загледам в очите му, спирам да го слушам и се получават неудобни ситуации и общо взето се притеснявам от това XDD

Кат почнеш да го заглеждаш в очите и спреш да го слушаш, го целуни веднага :)

А до това да се изложиш - в разкриването на чувствата не може да се изложиш.

Necrologist
12-05-2017, 17:47
Стига с тея целувки, излезте на среща като нормални хора.

kompleksar
12-05-2017, 17:49
Стига с тея целувки, излезте на среща като нормални хора.

По-добре не, ще получат сифилис!

Necrologist
12-05-2017, 17:54
По-добре не, ще получат сифилис!

Няма, те са кротки дечица. Нали така Ели?

Грозния
12-05-2017, 17:59
Надушвам девственост.То е повече от ясно - при това двустранна :D !