PDA

View Full Version : Въпрос към жените: какви мъже харесвате?

Грозния
12-12-2017, 20:39
Въпрос към жените - какъв тип мъже харесвате (според външния вид)?

https://warosu.org/data/ic/img/0014/53/1368973078762.jpg

anniekk
12-12-2017, 20:45
Нямам някаква скала или нещо.Зависи . Но в общ план нещо такова.
По- висок от мен, с хубава усмивка, да е по-едричък такъв, смисъл да не е слаб.

Грозния
12-12-2017, 20:49
Нямам някаква скала или нещо.Зависи . Но в общ план нещо такова.
По- висок от мен, с хубава усмивка, да е по-едричък такъв, смисъл да не е слаб.Гласувай в анкетата!

anniekk
12-12-2017, 20:53
Е добре, първо нямаше такава

HollyGolightly
12-12-2017, 20:56
анкетата ти е прекалено плоска

Грозния
12-12-2017, 20:59
анкетата ти е прекалено плоскаБи ли се обосновала?

Или се притесняваш да отговориш и после да те помислят за плоска?

HollyGolightly
12-12-2017, 21:01
Каквото и Да ти е тялото, ако си 1.40(примерно) няма да има никакво значение

anniekk
12-12-2017, 21:05
Така е.

Грозния
12-12-2017, 21:24
Каквото и Да ти е тялото, ако си 1.40(примерно) няма да има никакво значениеДобре :) !
Отговори на анкетата и напиши в пост, мъже с какъв ръст харесваш.
Щом си толкова "не-плоска", можеш да напишеш и какъв размер пенис предпочиташ :razz: !

HollyGolightly
12-12-2017, 21:55
Добре :) !
Отговори на анкетата и напиши в пост, мъже с какъв ръст харесваш.
Щом си толкова "не-плоска", можеш да напишеш и какъв размер пенис предпочиташ :razz: !

Тъкмо това мислех да направя. Ама какво значение има, няма да се класираш така или иначе :)

tori
12-13-2017, 11:03
Ми, заглеждам се по някви доста мускулести/оформени ма не ми е ебахти критерия. Като цяло за външен вид има неща, където са доста по-напред в моите критерии от мускулите. Виж, ще излъжа, ако кажа, че бих спала и с отпуснат шишо - предпочитам ги с некви опити да се грижат за тялото и външният си вид. В случая на темата - поне некви тренировки от време на време, щото никой не се влюбва и не избира да спи с друг заради сините очи. Но цялостно не това е, което ме кара да си помисля "мамка му, ей тоя искам да го чукам веднага!", щото в повечето случаи е комплексно. Търся някакъв чар, някаква яка усмивка, да не прилича на клошарче, да не изглежда като човек без пералня и баня... Последното гадже имаше отпуснати части тук-таме и не приличаше съвсем на модел на бельо ама си тренираше и си се обличаше така, че да изглежда добре. Предполагам това все още е така. :д
Относно откровено слабичките - и такова гадже съм имала, но все пак не съм фен на ударите кости в кости. Вече не.
Най-тренираният (не най-трениращият, а с най-добрите резултати в тяло и като цяло най-силният физически) от всички трима още е еталон за тяло/външен вид и тегля по него кое ми харесва.

dvt32
12-13-2017, 16:00
Харесва ми отговора на tori.

Аз си спомням, че като малък много се ядосвах, че не отговарям на стандартите за красота на обществото (не бях нито много висок, нито с особено атлетично тяло). Но после видях, че тези стандарти се променят! Примерно през 60-те години един "красив мъж" не е изглеждал както един такъв от 90-те (говорим само за самото му тяло - процент мазнини, мускули и т.н).

Даже си мисля, че това е нещо като хипноза - жените толкова много виждат по медиите "Ето това е красив мъж, виж как всички го харесват!", че след време подсъзнателно си казват "Явно това е привлекателно в момента!". Ако ви се струва налудничаво - спомнете си как Леонардо ди Каприо популяризира "dad bod".

Мисля, че това важи и за нас мъжете също. Навсякъде виждаш "тази е красива, тази всички я искат", че някой път, когато имаш успех с някое по-красиво момиче, се кефиш повече на това как ще я покажеш пред приятелите си, отколкото на самото момиче.

The bottom line е, че ако поведението ти е на ниво (излъчваш увереност, харизма, забавен си, не ти пука и се чувстваш комфортно в собствената си кожа), ще имаш по-големи шансове от пича, който има 8 плочки и по-голям бицепс от на Арнолд, но не може да завърже един разговор и по цял ден само се гледа в огледалото.

Сега някой ще каже "Е, ДА, АМА АКО ТОЯ ИЗГЛЕЖДАШЕ ДОБРЕ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ БЕШЕ УВЕРЕН, ЗАБАВЕН И МОЖЕШЕ ДА ПРОВЕДЕ РАЗГОВОР? КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ??". В такъв случай може и по-красивият да спечели, но това не променя факта, че поведението е далеч по-привлекателно от външния вид.

Грозния
12-13-2017, 18:09
Тъкмо това мислех да направя. Ама какво значение има, няма да се класираш така или иначе :)Хайде напиши, гласувай и ми покажи как няма да се класирам :D !

Ми, заглеждам се по някви доста мускулести/оформени ма не ми е ебахти критерия. Като цяло за външен вид има неща, където са доста по-напред в моите критерии от мускулите. Виж, ще излъжа, ако кажа, че бих спала и с отпуснат шишо - предпочитам ги с некви опити да се грижат за тялото и външният си вид. В случая на темата - поне некви тренировки от време на време, щото никой не се влюбва и не избира да спи с друг заради сините очи. Но цялостно не това е, което ме кара да си помисля "мамка му, ей тоя искам да го чукам веднага!", щото в повечето случаи е комплексно. Търся някакъв чар, някаква яка усмивка, да не прилича на клошарче, да не изглежда като човек без пералня и баня... Последното гадже имаше отпуснати части тук-таме и не приличаше съвсем на модел на бельо ама си тренираше и си се обличаше така, че да изглежда добре. Предполагам това все още е така. :д
Относно откровено слабичките - и такова гадже съм имала, но все пак не съм фен на ударите кости в кости. Вече не.
Най-тренираният (не най-трениращият, а с най-добрите резултати в тяло и като цяло най-силният физически) от всички трима още е еталон за тяло/външен вид и тегля по него кое ми харесва.торинка, мила, хубави разсъждения, но нека се придържаме към въпроса в анкетата и бъди така добра да гласуваш :) !

The bottom line е, че ако поведението ти е на ниво (излъчваш увереност, харизма, забавен си, не ти пука и се чувстваш комфортно в собствената си кожа), ще имаш по-големи шансове от пича, който има 8 плочки и по-голям бицепс от на Арнолд, но не може да завърже един разговор и по цял ден само се гледа в огледалото.

В такъв случай може и по-красивият да спечели, но това не променя факта, че поведението е далеч по-привлекателно от външния вид.Ти си фалшив филмар и дрънкаш глупости от горе до долу, но това което съм цитирал, чупи тъпомера!
По-откъснат си от реалността, дори и от някоя отявлена феминистка :razz: !

П.С. Indistinct, моля те бъди така любезна и гласувай в темата :)!

haritov
12-13-2017, 18:17
Aко беше сложил моя снимка в анкетата всички щяха да гласуват за мен.

dreamwalker
12-13-2017, 18:20
Аз мога да оправя този пропуск.

Грозния
12-14-2017, 17:40
Явно жените ги е срам да гласуват, за да не лъсне наяве как "тялото и външния вид нямали значение" :? !

anonymous908491
12-14-2017, 18:42
Явно жените ги е срам да гласуват, за да не лъсне наяве как "тялото и външния вид нямали значение" :? !

https://www.dnes.bg/mish-mash/2017/12/14/chuvstvitelnite-tipove-ne-sa-na-pochit-zashto-li.362292

ако успееш да доживееш до 300 години
може би тогава ще е друго
ама не гарантирам

HollyGolightly
12-14-2017, 19:30
Хайде напиши, гласувай и ми покажи как няма да се класирам :D !

Кво да пиша, виждала съм ти снимките, както тези тук така и в един друг форум. Ясен си ми

Necrologist
12-14-2017, 19:33
Що си мисля, че му отдавате твърде голямо значение на тоя калъф.

Грозния
12-14-2017, 20:02
https://www.dnes.bg/mish-mash/2017/12/14/chuvstvitelnite-tipove-ne-sa-na-pochit-zashto-li.362292Това е ясно, но жените тука са толкова "не-повърхностни", че не искат да си го признаят.
Затова и не гласуват в анкетата :? .
Тази анкета явно ги поставя в неудобно положение.

Кво да пиша, виждала съм ти снимките, както тези тук така и в един друг форум. Ясен си миТи мен ме остави, няма нужда да ми се предлагаш - гласувай в анкетата и кажи какво харесваш.
Освен ако не си твърде задръстена... Абе ти затова ли ми се предлагаш :D?!

Що си мисля, че му отдавате твърде голямо значение на тоя калъф.И аз това се чудя - пускам анкета да се види какво харесват жените, а онази ми обяснява, как нямало да се класирам :D . Странна работа :? !

tori
12-15-2017, 12:54
Грозен, защо трябва да гласувам в анкетата, при все, че съм дала изчерпателно мнение и съм засегнала всичко възможно, за което се сещам? Виж, ако е проучване за някаква статистика или нещо ти се налага да ползваш цифри - ок. Ама иначе имаш доста повече, отколкото ще ти даде анкетата като отговор.

Грозния
12-15-2017, 17:48
Грозен, защо трябва да гласувам в анкетата, при все, че съм дала изчерпателно мнение и съм засегнала всичко възможно, за което се сещам?Като гласуваш, ще свържеш "изчерпателното мнение" с конкретна картинка - именно това се пита в темата. Така ще застанеш зад думите и избора си.

Пишеш, че се заглеждаш в мускулести и оформени - колко оформени и мускулести, до каква степен? Не става ясно!

Най-тренираният (не най-трениращият, а с най-добрите резултати в тяло и като цяло най-силният физически) от всички трима още е еталон за тяло/външен вид и тегля по него кое ми харесва.И това отговаря на кой от посочените примери и възможности за избор? Посочи го в анкетата :)!

anonymous908491
12-16-2017, 19:36
за момента аз водя
благодаря на всички фенки
ще ви пратя моя снимка с автограф

NomNomNom
12-19-2017, 19:35
Тела и лица, от които личи здравословен начин на живот

anonymous908491
12-19-2017, 19:46
Тела и лица, от които личи здравословен начин на живот

ти пушиш
и пиеш
искаш да развалиш някой ли

NomNomNom
12-19-2017, 19:49
Коооо
Кога
Ни пийя, ни пуша
Питай евок-а

anonymous908491
12-19-2017, 19:51
Питай евок-а

преди няколко месеца я питах нещо
спря да ми говори
ако пак я питам
сигурно ще ме блокира

нали съм те виждал с цигара в уста
и с чаша в ръка
кой ще лъжеш

NomNomNom
12-19-2017, 19:55
За снимката хората какви др неща правят, чула съм, че някои се женят

anonymous908491
12-19-2017, 19:58
тва младото поколение, въобще не ви пука от родителите

Грозния
12-19-2017, 20:57
Тела и лица, от които личи здравословен начин на животПърво благодаря че си гласувала :) !
Второ - мислиш ли, че гласът ти отговаря на описанието, което си дала?

NomNomNom
12-20-2017, 20:00
Май да, дала съм билд фат, но имам предвид нещо умерено, билд фата хем тренира, хем не е ултра чист (нямам предвид набита батка обаче: Д )
Но пак, каквото и да е, но да е в здравословни рамки