View Full Version : Бързо свършва
Believe.in.you
12-16-2017, 15:35
Здравейте, та направо към темата. От скоро излизам с един човек, с който си прекарвам супер, но нещо в секса не е както трябва. Първия път когато го направихме той свърши за 1-2мин при което аз реших че няма проблем, понеже на всеки може да се случи-от притеснение или някаква друга причина. Обаче снощи стана същото- тооочно за минутка (не съм сигурна дали и толкова имаше). Като цяло нещата между нас не са сериозни на този етап и не мога да повдигна темата, не искам да се чувства кофти, ноо и аз колко ще издържа така. Според вас как да реагирам, мога ли да му помогна да не свършва бързо, без да се чувства неудобно, за по нататък евентуално как може да се разреши този проблем?
Believe.in.you
12-16-2017, 16:07
На колко години сте?
Ами аз съм на 20, а той на 27
Може да е бил девствен или отдавна да не е правил секс.
Ако свърши бързо - повтаряйте.
divergent
12-16-2017, 16:30
При мен и мой приятел имаше същия проблем - не беше правил секс от почти година и първите пъти не издържаше повече от 3 минути. Трябва му малко време да влезе в ритъм отново. Единственото, което ти можеш да направиш, е да му предложиш да си вземете от онези презервативи mutual pleasure, които уж забавят мъжкия и засилват женския оргазъм. Ако е пил или друсал също няма да свърши лесно, но ако прекали може и изобщо да не му стане, така че не е много оферта.
RapExotic
12-16-2017, 17:24
Първия път когато го направихме той свърши за 1-2мин при което аз реших че няма проблем, понеже на всеки може да се случи-от притеснение или някаква друга причина.
От притеснение може да му спадне или да не може са свърши. Щом свършва бързо значи му харесва. Като започне да свършва по-често ще издържа повече време.
Believe.in.you
12-16-2017, 17:27
Може да е бил девствен или отдавна да не е правил секс.
Ако свърши бързо - повтаряйте.
Не е бил девствен, преди мене е имал 5-6годишна връзка.. Като цяло на него му става гадно и гледа веднага нещо друго да ме разсея, не му е за повтаряне
Believe.in.you
12-16-2017, 17:30
При мен и мой приятел имаше същия проблем - не беше правил секс от почти година и първите пъти не издържаше повече от 3 минути. Трябва му малко време да влезе в ритъм отново. Единственото, което ти можеш да направиш, е да му предложиш да си вземете от онези презервативи mutual pleasure, които уж забавят мъжкия и засилват женския оргазъм. Ако е пил или друсал също няма да свърши лесно, но ако прекали може и изобщо да не му стане, така че не е много оферта.
Ами като цяло той беше друсааал ии това не помага :Д а за презервативи, не използва-мислих си го вече.
... не му е за повтарянеТой да не е на 50 :? ?!
Believe.in.you
12-16-2017, 17:34
От притеснение може да му спадне или да не може са свърши. Щом свършва бързо значи му харесва. Като започне да свършва по-често ще издържа повече време.
Дали с времето ще се оправи? Защото от първия път до снощи, направихме седмица пауза и беше още по-бърз
Believe.in.you
12-16-2017, 17:38
Той да не е на 50 :? ?!
Нее :Д имах в превдид че му става гадноо и веднага се хваща нещо друго да правии, за да не му е неловко
...от първия път до снощи, направихме седмица пауза и беше още по-бързЦяла седмица :shock: ?!?
Вие (и ти и той) какъв очаквата да е резултата, особено ако и той не се е барал през това време :? ?!
Правете го по-често!
Нее :Д имах в превдид че му става гадноо и веднага се хваща нещо друго да правии, за да не му е неловкоПоеми нещата в свои ръце и го предразположи за втори път, 15-20 минути след първия.
Believe.in.you
12-16-2017, 18:08
Цяла седмица :shock: ?!?
Вие (и ти и той) какъв очаквата да е резултата, особено ако и той не се е барал през това време :? ?!
Правете го по-често!
Поеми нещата в свои ръце и го предразположи за втори път, 15-20 минути след първия.
Ами да така се случи, просто защото ми дойде :Д
Пъък иначе аз едвам го навивам първи път да има и на него му се искаа и си личии, амаа се спира докато вече не издържи иии тъкмоо станат работите и всичко приключва за минутка-две :Д не знаам, може и да те послушам, понеее съм инатлива и търпелива хаха
anonymous908491
12-16-2017, 19:33
Ами като цяло той беше друсааал ии това не помага
не помага друг път
Believe.in.you
12-17-2017, 08:34
не помага друг път
Ами бешее на 3 точки, поне в неговия случай и това не помага явно