PDA

View Full Version : Влюбих се в учителка!

ZeroBG
12-19-2017, 11:06
Здравейте Нямаше къде да си напиша проблема и реших да е тук!
Аз съм момче на 17-18г. От известно време заглеждам една учителка, не е млада, може бе има да е на 50-60 г, и незнам дали е нормално, след като мина известно време започнах да се влюбвам в нея и всяка вечер преди да легна само тя ми е в главата, ако някой има решение по въпроса моля да пише сериозен отговор!

anniekk
12-19-2017, 12:34
Нещо хормоните ти са се задействали, може още да не си излязъл от пубертета. Или просто си падаш по по- възрастни жени.

Necrologist
12-19-2017, 12:36
Не, не мисля, че е нормално да си падаш по баби.

filmimilmi
12-19-2017, 13:21
Изключителна липса на фантазия проявява твоя набор при пускане на тролски теми нещо. Не знам какво уби го този форум. Фейсбук или нещо друго? А преди какви яки теми се пускаха, да знаеш. Ако можеше само да изровиш някоя, за да се понаучиш, но жалко, че са направили темите да "потъват" в нищото, ако не се пише в тях... Място ли пестят, нямат пари за сървъри или кво? Предположения?

YoungBloodZ
12-19-2017, 14:31
Изключителна липса на фантазия проявява твоя набор при пускане на тролски теми нещо. Не знам какво уби го този форум. Фейсбук или нещо друго? А преди какви яки теми се пускаха, да знаеш. Ако можеше само да изровиш някоя, за да се понаучиш, но жалко, че са направили темите да "потъват" в нищото, ако не се пише в тях... Място ли пестят, нямат пари за сървъри или кво? Предположения?

Тия тийнпроблем вЕрно яко се стискат... Егати цициите. Поне по Коледа да даваха подаръци на редовните си потребители, ама не - скръндзите са си скръндзи.

Сега сериозно. Темите не потъват в нищото, а се архивират, т.е. можеш да видиш всички стари теми.

anniekk
12-19-2017, 15:29

Не, то не до форума и хората, които го управляват... А до хората... Помня какво беше.. Нон стоп имаше хора, теми за разговор.. Цял ден не можех да прегледам всичко. Липсват тия години������