View Full Version : Моля за помощ
Здравейте! Трябва ми някаква ефикасна диета с която да отслабна до 10 килограма за седмица. Всеки ден бягам и тренирам народни танци но съм 55 килограма и съм 1.52 висока и си личат доста. Разглеждала съм много различни диети но те включват месо и животинско а аз не трябва да ям нищо такова ( месо, мляко, сирене и т.н.) поради здравословни проблеми. Моля да ми препоръчате някоя диета. Благодаря предварително!
да отслабна до 10 килограма за седмица.
:lol: е няма такава
Давай със салати и плодове, ама 10 кила за седмица си го избии от главата , няма да стане
Necrologist
01-10-2018, 11:00
По една маслинка на ден.
kompleksar
01-10-2018, 20:56
По една маслинка на ден.
Ще е добра идея. Така си разширих гъза и вече като ми го вкарват трима, се чувствам комфортно.
fibichkaa
01-16-2018, 16:56
японско чудо :) за 10 кг не знам ама за 6-7 със сигурност
sladkaGalka
01-31-2018, 10:55
Най важното е качеството на храната трябва да бъде без ГМО и химически елементи! От къде ще намериш такава това вече не знам...
crazyfenka
01-31-2018, 11:17
Здравейте! Трябва ми някаква ефикасна диета с която да отслабна до 10 килограма за седмица. Всеки ден бягам и тренирам народни танци но съм 55 килограма и съм 1.52 висока и си личат доста. Разглеждала съм много различни диети но те включват месо и животинско а аз не трябва да ям нищо такова ( месо, мляко, сирене и т.н.) поради здравословни проблеми. Моля да ми препоръчате някоя диета. Благодаря предварително!
За 1 седмица 10 кила...та ти ще се видиш в приключение. Отиди на диетолог или просто виж някакви диети в нета но включи и някакви видове упражнения.