Влез

View Full Version : Може ли да има все още нещо?

heavemyra
01-06-2018, 12:39
Накратко... 2016 ходих с момиче за около 4-5 месеца преди да скъсаме ( Тогава причината била , че просто годините и пречат - тя на 14 , аз на 17 и нито е била готова да каже на техните и т.н). Наскоро разбрах , че е скъсала с приятеля си и започнахме да си пишем , защото ми стана интересно дали е добре и т.н. и вече 7-8 дена всеки ден чатове по часове( и тя започва чат и аз - смисъл не е едностранно аз да и пиша и тя да отговаря с 1-2 думи - пише ми дори и неща като : еййй обичам си те , много си откачен и ми споделя неща , които не споделя на всеки и ми има доверие) , пращаме си снимки(особено тя каквото и да прави ми праща или видео или снимка) и т.н и чувствам все едно е 2016 преди да започне нашата връзка. Празнувахме дори и Нова Година с нея в една компания . Въпроса ми е : Според вас може ли да има все още нещо или е просто приятелски ?

RapExotic
01-06-2018, 17:51
Наскоро разбрах , че е скъсала с приятеля си и започнахме да си пишем

Кошче за душевни отпадъци?

Philosophy
01-06-2018, 19:39
Накратко... 2016 ходих с момиче за около 4-5 месеца преди да скъсаме ( Тогава причината била , че просто годините и пречат - тя на 14 , аз на 17 и нито е била готова да каже на техните и т.н). Наскоро разбрах , че е скъсала с приятеля си и започнахме да си пишем , защото ми стана интересно дали е добре и т.н. и вече 7-8 дена всеки ден чатове по часове( и тя започва чат и аз - смисъл не е едностранно аз да и пиша и тя да отговаря с 1-2 думи - пише ми дори и неща като : еййй обичам си те , много си откачен и ми споделя неща , които не споделя на всеки и ми има доверие) , пращаме си снимки(особено тя каквото и да прави ми праща или видео или снимка) и т.н и чувствам все едно е 2016 преди да започне нашата връзка. Празнувахме дори и Нова Година с нея в една компания . Въпроса ми е : Според вас може ли да има все още нещо или е просто приятелски ?

Според мен те има за близък на когото може да сподели, или по-точно те има за "приятелка". Или както казва RapExotic "Кошче за душевни отпадъци". Заплювай друга приятелю. Не се води по такива мисли, за да не останеш разочарован накрая.

heavemyra
01-06-2018, 20:20
Кошче за душевни отпадъци?

Като цяло нито един от нас не пишеше на другия през този период , в който са ходили

haritov
01-06-2018, 20:22
Детска му работа!
Пиклата не знае какво иска,а ти си си загубил ума.

RapExotic
01-07-2018, 19:22
Като цяло нито един от нас не пишеше на другия през този период , в който са ходили

Точно.. Зарязала те, тръгнала с друг и като скъсали решила да се върне при теб за да не остане сама. Ако наистина те искаше щяхте вече да празнувате 2 години заедно, а не да те върти както си иска.

kompleksar
01-07-2018, 19:44
Пак брат и сестра, кво стаа, бе ?

Someone25
01-08-2018, 20:34
Знам ли кво иска тая девойка... Може пък да се е осъзнала. Да е разбрала, че е направила грешка и т.н. Питай я, нищо няма да ти стане ако й зададеш въпроса. Така поне ще получиш отговор. И ще си знаеш от тук нататък как стоят нещата. Или те харесва или не. Но само с писане по общи теми и споделяне на разни неща няма да разбереш. Питай. Не е нужно да зададеш директен въпрос от сорта на "Абе ти харесваш ли ме?". Започни темата отдалече и стигни до заключение. В крайна сметка не е невъзможно човек да се осъзнае и да иска да си поправи грешката :) и също така няма нищо лошо в това да му простиш на тоя човек, стига да искаш :)

Поздрави :)

oburkaniq
01-26-2018, 15:10
Както казва Someone25, разбери я какво иска, какви ѝ са намеренията и така, излезте, виж езика на тялото дали ще я издаде, тя ако те харесва и ако има "онзи поглед" няма как да го сбъркаш. С общи приказки доникъде няма да го докараш. Тръгнеш ли директно да ѝ зададеш въпроса, имай готовността, че ако е отрицателен, после пак ще има отчуждение. Трябва да си наясно с рисковете.

Mary_Jane_69
02-06-2018, 16:29
Let it be

prosto_chovek
02-10-2018, 17:59
Ми замисли се дали има нещо, щом е сама и не е с теб. От твоя страна очевидно има, от нейна, очевидно, си приятелче, на което да си пише чат пат. Намери си друга мома.

dreamwalker
02-11-2018, 19:30
Аз не разбрах въпроса.

baby_baby
02-13-2018, 10:48
Нормално на 14 да не знае какво иска просто те има само за приятел

pilence2
02-13-2018, 12:12
Ми бъди й приятелче. Защо да разваляш такова хубаво приятелство с любов? :)