PDA

View Full Version : Според вас какво или какъв е джентълменът.

Georginedev
01-10-2018, 22:42
Задавам този специален въпрос пряко към дамите , но естествено и господата могат да отговорят.

КАКЪВ , КАКВО И КАК ИЗГЛЕЖДА СЪВРЕМЕНИИЯ ДЖЕНТЪЛМЕН.
Нямам предвид сваляч (еб*ч) ,който би се държал мило или грубо само да вкара жена в леглото си.
Имам предвид човек с обноски. Защото прочетох много статии ,и излязоха какви ли не. От бездушни загубеняци до рицари
на бял кон. Така че бихте ли дали вашето мнение , защото явно е много размито понятие.

dreamwalker
01-10-2018, 22:46
Не, не е размито понятие и не знам защо питаш за "съвременния", доколкото ми е известно представата за джентълмен винаги е била сходна. Вежлив, културен и спокоен човек.

kompleksar
01-11-2018, 07:01
Пиян наркоман

RapExotic
01-11-2018, 12:34
В момента не е на мода да си джентълмен, понеже навсякъде в публичното пространство се пропагандират мъже тип нацепени, татуирани батки с малко мозък и голямо самочувствие. В момента обществото ни казва, че именно те са успешните и готини мъже и за това всякакъв друг тип поведение се счита за педалско, льольовско или извратено.

HollyGolightly
01-11-2018, 12:49
Не бъркайте това, което в момента се харесва от маса заблудени момиченца с това, какво е да си джентълмен. Думата винаги е описвала едни и същи качества и това няма да се промени и за напред.
И не разбирам защо се намесва нечий външен вид когато говорим за държание. Татуировките не те правят кофти човек, липсата на култура и гадно държание те правят такъв.

Georginedev
01-11-2018, 21:00
Ами ако мускулест , татуиран но учтив мъж се съревновава със същия по външен вид, но с просташко отношение? Това може би е леко риторичен въпрос, ама.

RapExotic
01-12-2018, 08:55
Не бъркайте това, което в момента се харесва от маса заблудени момиченца с това, какво е да си джентълмен. Думата винаги е описвала едни и същи качества и това няма да се промени и за напред.
И не разбирам защо се намесва нечий външен вид когато говорим за държание. Татуировките не те правят кофти човек, липсата на култура и гадно държание те правят такъв.

Аз точно това казвам, че това, което описва думата в момента от повечето момичета се смята за скучна персона и ако случайно тръгнат с такъв го разиграват както си искат и после го зарязват заради някой от "модерните".
А външния вид много издава и за вътрешния. Като видиш примерно някое момиче, което си е сложило силикон в гърдите и в устните, ботокс, тежки гримове и предизвикателни дрешки всеки ден какво си мислиш за нея? Че е сериозна жена ли?

dreamwalker
01-12-2018, 09:22
Аз точно това казвам, че това, което описва думата в момента от повечето момичета се смята за скучна персона и ако случайно тръгнат с такъв го разиграват както си искат и после го зарязват заради някой от "модерните".
А външния вид много издава и за вътрешния. Като видиш примерно някое момиче, което си е сложило силикон в гърдите и в устните, ботокс, тежки гримове и предизвикателни дрешки всеки ден какво си мислиш за нея? Че е сериозна жена ли?

Къде намирате такива момичета, аз защо никъде не ги виждам.

HollyGolightly
01-12-2018, 11:28
На детската площадка, по долнопробни барове и кръчми. Ддз
Вярно че има една такава прослойка от обществото, която се радва на гадното отношение и стига да получи нещо в замяна, е готова да се примири с гадно отношение.
Ама има страшно много нормални жени/момичета които излизат с нормални мъже и такива Си търсят. Така като се замисля от всичките ми познати нямам нито една която да е с описаният от теб тип или дори да си търси такъв.
Може би аз съм вече възрастна и за това не познавам такива, ама вие по колко малки си падате за да смятате че болшинството са така?

RapExotic
01-12-2018, 13:22
Може би аз съм вече възрастна и за това не познавам такива, ама вие по колко малки си падате за да смятате че булшенството са така?

Само от темите във форума и в другите сайтове за споделяне на проблеми може да се съди, че има доста такива момичета, които си падат по дрисльовци само защото са модерни и готини според околните и са център на внимание. Вярно е, че става дума за възрастовата граница от 14 до към 22-23 годишни, но нали това е периода, в който трябва да се изградиш като личност и мислене... После повечето се осъзнават и започват да избират партньора си по други критерии без да се влияят от общественото мнение, но все по-често има и по-големи хора, които си остават с детинското инфантилно мислене и над тази възраст. Лично познавам повече от един такива случаи.

HollyGolightly
01-12-2018, 13:32
Както казах не отричам че има такива, но има и достатъчно нормални, които си търсят обикновени скромни момчета. Въпроса е защо вие (не само ти, не го приемай като лична нападка) се занимавате с такива и защо ви правят впечатление?

prosto_chovek
01-13-2018, 13:19
Според мен зависи какво имаш предвид под джентълмен. Виждал съм случаи, в които момичета наричат някой такъв просто защото не е простак/абдал/хулиган и прочее. Също така един простак/абдал/хулиган и прочее може да държи вратата на една жена и да става на бабите по рейсовете, но това не го прави джентълмен. Според мен джентълмен не е човек, който има добри обноски по принцип и се държи с всички жени кавалерски. Един джентълмен се държи с всеки така, както заслужава, но го прави по не-грубиянски и просташки начин, държи се културно, защото го счита за правилно, а не защото така е кавалерско, уважава жената, с която е, не защото е жена по принцип, а защото е с нея поради причини, заради които си заслужава да се държи така. За мен един пульо, който знае само да ходи и театрално да "джентълменства" на всички жени, след което да се събере с кварталните лекета, да се надруса и да пръдне в рейса, защото няма жени, докато слуша от телефона новото парче на Азис на високоговорител, не е джентълмен. Един човек, който може примерно да се изразява дори по - грубиянски, но премерено, да се държи когато няма хора така, както би се държал ако имаше, отговорен е, може невинаги да държи вратата на жена си, но когато има нужда от него, да е там и да може да се разчита на него, отменя жена си в домакинските задължения, но не е чехъл и само той да ги върши, е джентълмен. Един колибар, дето ходи и псува по всичко, дето шава, пие ракия по цял ден, замеря гургулиците с пиратки август месец, кара на отворен джам набичил ретро попфолк, но е набрал на жена си един сноп цветя от кварталната градинка и е измил чиниите, не е джентълмен.И така нататък.

prosto_chovek
01-13-2018, 13:33

Не са толкова много, просто са най - шумни и най - се забелязват. Обиколи евтино-луксозните кафенца, ще видиш точно сценки на 14 годишни пикли с 15-25 годишни нацепени, но необезобразени от всякакъв интелект батки да седят и да се зарибяват, в което няма лошо по принцип, но там са най - концентрирани, ако искаш да намериш.

Fisherman
01-13-2018, 14:30
Кавалерството и джентълменството са изчезнал вид социални отношения между двата пола.

an7raks
01-13-2018, 15:31
Според мен зависи какво имаш предвид под джентълмен. Виждал съм случаи, в които момичета наричат някой такъв просто защото не е простак/абдал/хулиган и прочее. Също така един простак/абдал/хулиган и прочее може да държи вратата на една жена и да става на бабите по рейсовете, но това не го прави джентълмен. Според мен джентълмен не е човек, който има добри обноски по принцип и се държи с всички жени кавалерски. Един джентълмен се държи с всеки така, както заслужава, но го прави по не-грубиянски и просташки начин, държи се културно, защото го счита за правилно, а не защото така е кавалерско, уважава жената, с която е, не защото е жена по принцип, а защото е с нея поради причини, заради които си заслужава да се държи така. За мен един пульо, който знае само да ходи и театрално да "джентълменства" на всички жени, след което да се събере с кварталните лекета, да се надруса и да пръдне в рейса, защото няма жени, докато слуша от телефона новото парче на Азис на високоговорител, не е джентълмен. Един човек, който може примерно да се изразява дори по - грубиянски, но премерено, да се държи когато няма хора така, както би се държал ако имаше, отговорен е, може невинаги да държи вратата на жена си, но когато има нужда от него, да е там и да може да се разчита на него, отменя жена си в домакинските задължения, но не е чехъл и само той да ги върши, е джентълмен. Един колибар, дето ходи и псува по всичко, дето шава, пие ракия по цял ден, замеря гургулиците с пиратки август месец, кара на отворен джам набичил ретро попфолк, но е набрал на жена си един сноп цветя от кварталната градинка и е измил чиниите, не е джентълмен.И така нататък.

+1
Пълно е с калтаци, дето се държат много мило пред момичета(с които още не са спали), а всъщност са си обикновени калтаци и мрънкат, че не ги оценявали.

NomNomNom
01-14-2018, 18:24
Само от темите във форума и в другите сайтове за споделяне на проблеми може да се съди, че има доста такива момичета, които си падат по дрисльовци само защото са модерни и готини според околните и са център на внимание. Вярно е, че става дума за възрастовата граница от 14 до към 22-23 годишни, но нали това е периода, в който трябва да се изградиш като личност и мислене... После повечето се осъзнават и започват да избират партньора си по други критерии без да се влияят от общественото мнение, но все по-често има и по-големи хора, които си остават с детинското инфантилно мислене и над тази възраст. Лично познавам повече от един такива случаи.

Начи, я ми ги посочи тези дето си падат по дрисльовци, защото поради някаква случайност съм имала късмета да общувам с много момичета от форума, и не съм видяла и една с "дрисльо"
Освен ако не наричаш дрисльовци мъжете над 30г., но не е вярно, чувала съм че напикаването започва чак след 70г

haritov
01-14-2018, 18:41
Абе аз си имам една 2 седмици си я ебем ама ако кажете и джентълмен ще бъда с нея.

anonymous908491
01-14-2018, 19:15
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/26757023_10155917076542674_1575736206739458979_o.j pg?oh=4fe034f165daeb80129c01e4a838292e&oe=5AB33F49

RapExotic
01-15-2018, 06:00
Начи, я ми ги посочи тези дето си падат по дрисльовци, защото поради някаква случайност съм имала късмета да общувам с много момичета от форума, и не съм видяла и една с "дрисльо"
Освен ако не наричаш дрисльовци мъжете над 30г., но не е вярно, чувала съм че напикаването започва чак след 70г

Дрисльо можеш да си и като малък и като по-голям и като още по-голям. Като си примерно 14-15 годишен дрисльо някак си е по-оправдано, понеже човек тогава си развива мирогледа и прави грешки докато се научи кое е правилно и кое не. Но на 20-25 и нагоре години не може примерно да се държиш като идиот и да мислиш, че хората ще те харесат, защото това е супер яко в момента.
Явно четеш форума доста избирателно и общуваш само с определени хора щом не си забелязала нито една тема, в която момиче се обяснява как обича някой, който я бие, забранява и да излиза, дрогира се, изневерява и ... Такива теми мога да ти намеря 100 сигурно, ето 3 от тях:

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/588872-%D0%97%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%BD%D0%BE
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/322816-Moderated-%D0%A2%D0%BE%D0%B9-%D0%BC%D0%B5-%D0%B1%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%BE-%D0%B0%D0%B7-%D0%B3%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%BC
http://www.teenproblem.net/forum/archive/index.php/t-548862.html

jghgh
01-15-2018, 11:02
Плаща вечери, държи вратата. Чака дамата. Не се натиска излишно.

YoungBloodZ
01-15-2018, 11:17
Плаща вечери

:lol:

corbV2
01-15-2018, 12:13
Плаща вечери, държи вратата. Чака дамата. Не се натиска излишно.
Ти сериозно ли? Ебати тъпите клишета. Това по-скоро прилича на мазен натегач (взимайки предвид цялото ти описание), който не знае как да спечели една жена и търси одобрението й. И е твърде възможно, след като я спечели (трудно), да забрави за всякакво джентълменство.

dreamwalker
01-15-2018, 12:17
Вече човек не знае кой иска равенство на половете и кой не.

YoungBloodZ
01-15-2018, 12:26
Вече човек не знае кой иска равенство на половете и кой не.

https://pbs.twimg.com/media/C9Ls3G0W0AAUUgz.jpg

HollyGolightly
01-19-2018, 13:52
https://m.imgur.com/rOXHF8L

NomNomNom
01-19-2018, 20:51
най-големите жентълмени, които познавам (2ма) ме карат аз да ги черпя
защото са достатъчно мъжкари да не се интимидейтнат от жена да ги почерпи, и единия се гордее, че мога да го черпя ( защото когато се запознахме преди 7г , явно ми е личало, че пуловеите са ми са от втора употрепа за по 1-2лв :Д )

LoadRunner
01-19-2018, 21:19
това не е джентълменство а приятелство в твоя случай
Всеки който познава някой си от 7 години няма да му прави никакво впечатление кой кога плаща

Грозния
01-19-2018, 21:55
Плаща вечери...Много интересно мила...
Ако мъж който плаща вечери се нарича джентълмен, то как се нарича жена, на която ѝ плащат вечерите за едно джъга-хъга :) ?

най-големите жентълмени, които познавам (2ма) ме карат аз да ги черпяЕвалата мацка - само така! Разбий тъпите клишета :) !

NomNomNom
01-20-2018, 20:20
това не е джентълменство а приятелство в твоя случай
Всеки който познава някой си от 7 години няма да му прави никакво впечатление кой кога плаща

Чакай, джентълменското от кога изключва приятелските взаимоотношения?
Мъжете са мъже, жените са жени, дори и в приятелствата.

Пресен случай от днес, мъжът е джентълмен и плаща сметката, чудесен човек е, и иска да се виждаме извън това, което ни свързва. Не ми беше удобно, че всеки път плаща, и затова бих казала, че тр да се оставя възможност и на жената.

Грозния
01-20-2018, 20:44
Пресен случай от днес, мъжът е джентълмен и плаща сметката, чудесен човек е, и иска да се виждаме извън това, което ни свързва. ...Този иска да прави секс с теб, ако още не си се сетила!

NomNomNom
01-20-2018, 20:45
Този иска да прави секс с теб, ако още не си се сетила!

Щом толкова ме бави, може и други неща да иска, а аз не съм в такъв период в живота си, където мога да имам връзка :(

Грозния
01-21-2018, 14:28
Щом толкова ме бави, може и други неща да иска, а аз не съм в такъв период в живота си, където мога да имам връзка :(Може да те бави и по други причини, не задължително защото иска сериозна връзка :D .

Mary_Jane_69
02-04-2018, 13:45
Gentlemen, е вид нежен мъж със склонност змийско гъзолизничество и преобразуване в някой от съществуващите видове чехли.

baby_baby
02-12-2018, 12:01
В днешно време е трудно да се намери джентълмен

YoungBloodZ
02-12-2018, 12:07
В днешно време е трудно да се намери джентълмен

https://i.pinimg.com/564x/2e/a7/32/2ea73208fa2082233f82239f4be1fa02--humour-sarcasm.jpg

baby_baby
02-12-2018, 15:26
https://i.pinimg.com/564x/2e/a7/32/2ea73208fa2082233f82239f4be1fa02--humour-sarcasm.jpg

Не всички сме неблагодарни ;)

Грозния
02-12-2018, 19:27
В днешно време е трудно да се намери джентълменВиж обаче фейк-профилите са в изобилие :D !