View Full Version : Взех си силиконов женски полов орган
Uzerneim
01-14-2018, 01:32
Не, не гърди.
Да ви кажа, удовелетворителната стойност е по-висока от тази на традиционните методи, поради факта, че не упражнява толкова много сила върху маймуната ми. Което може би е и по-полезно, особено за хора, предразположени към разширени вени. За жалост бързо омръзва и не си струват усилията за чистене после, а и не е много приятно като силиконът е студен.
Защо използвам нещо подобно?
Две причини:
1. За да като се събера с любовта на живота ми да не я разочаровам веднагически.
2. Защото като почнат сексуалните неща между мен и някое момиче ми идват в много емоциите, целия почвам да треперя и повръщам :Д И на края дори не сме и почнали. Не дай си боже, може да ме удари и паническата атака. Интересното е, че принципно съм спокоен, дисциплинаран и общо-взето здрав човек.
Вие използвате ли такива модерни методи? По каква причина?
П.С. Не поръчвайте от Амазон, че после не можете да си изтриете поръчката и ви виси на профила.
prosto_chovek
01-14-2018, 08:37
Ми със здраве да си го ползваш.
kompleksar
01-14-2018, 09:39
П.С. Не поръчвайте от Амазон, че после не можете да си изтриете поръчката и ви виси на профила.
:razz: :razz: :razz:
prosto_chovek
01-14-2018, 10:49
Това като те пита новата любов каква е била бившата ти да й кажеш - ходи виж я, в шкафа е.
kompleksar
01-14-2018, 10:54
Това като те пита новата любов каква е била бившата ти да й кажеш - ходи виж я, в шкафа е.
:razz: :razz:
Uzerneim
01-14-2018, 11:17
>:@
nqmamNervi
01-14-2018, 12:35
2018 сме ; )
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61uKmJ-SKCL._SY550_.jpg
https://www.youtube.com/embed/pdLsLfq5lLQ
kompleksar
01-14-2018, 13:53
2018 сме ; )
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61uKmJ-SKCL._SY550_.jpg
https://www.youtube.com/embed/pdLsLfq5lLQ
Щях да повърна.
YoungBloodZ
01-14-2018, 19:49
а и не е много приятно като силиконът е студен..
Ходи някъде да ти сложат подгряване.
Uzerneim
01-14-2018, 21:41
Ходи някъде да ти сложат подгряване.
Те новите модели имат, ама е малко скъпо.
YoungBloodZ
01-14-2018, 21:58
Те новите модели имат, ама е малко скъпо.
Ми к'во се стискаш тогава за половинката?
HollyGolightly
01-15-2018, 13:24
Ми к'во се стискаш тогава за половинката?
:lol:
Fisherman
01-15-2018, 21:43
:lol:
Ще ви изместат
Ще ви изместат
То без майтап могат да изестят болшинството прости патки, дето искат всичко, пък дават само секс... Въпреки че има достатъчно много патки, дето не искат нищо, пък дават секс, та... :д
kompleksar
01-16-2018, 07:10
Въпреки че има достатъчно много патки, дето не искат нищо, пък дават секс, та... :д
Искам 3 различни такива всяка нощ.
Искаш да те изненадват с 3 различни болести всяка вечер? Плаза е отворена за теб.
То без майтап могат да изестят болшинството прости патки, дето искат всичко, пък дават само секс... Въпреки че има достатъчно много патки, дето не искат нищо, пък дават секс, та... :д
По-добре от тия, дето не дават секс, а искат всичко...или изхвърчаш и от френдзоната ;д.
Чак на такива дебили не съм попадал. :д То няма логика да не ти „дава” секс, освен ако не го прави с някой друг, де. :д
Друго имах предвид, ама не ми се получи много ;д.
LoadRunner
01-16-2018, 09:51
По-добре от тия, дето не дават секс, а искат всичко...или изхвърчаш и от френдзоната ;д.
аз ги знам много добре, ама не знаех че и ти се хвърляш на такива кифли щото само те са така
ама поне имат яки задници, макар и някой друг винаги да ги ползва
аз ги знам много добре, ама не знаех че и ти се хвърляш на такива кифли щото само те са така
ама поне имат яки задници, макар и някой друг винаги да ги ползва
На нищо не се хвърлям аз ;д. Човек да не смее да се пошегува...
kompleksar
01-16-2018, 16:38
Искаш да те изненадват с 3 различни болести всяка вечер? Плаза е отворена за теб.
Достатъчно съм болен, не смятам, че здравословното ми състояние може да се влоши от некви курви.
nqmamNervi
01-16-2018, 16:58
Достатъчно съм болен, не смятам, че здравословното ми състояние може да се влоши от некви курви.
– Фреди Меркюри
HollyGolightly
01-16-2018, 20:43
Ще ви изместат
Natural selection.
Такива като автора ще си се занимават с играчки, нормалните хора ще се размножават
Uzerneim
01-16-2018, 23:35
Natural selection.
Такива като автора ще си се занимават с играчки, нормалните хора ще се размножават
Уча трудна специалност и нямам достатъчно време, особено с проблемите ми описани в първия коментар. Предпочитам да се развивам професионално и да дам нещо на света, пред това да се размножавам. Но в крайна сметка ще се радвам да имам и двете, дал Бог, ако заслужавам :D
HollyGolightly
01-17-2018, 02:29
Изкуствената вагина трудно ще ти роди дете
YoungBloodZ
01-17-2018, 05:41
Изкуствената вагина трудно ще ти роди дете
Ти пък колко си старомодна... Ще си осиновят дете, нали са двойка. :D
Fisherman
01-17-2018, 09:12
Natural selection.
мерси дарвин
Fisherman
01-17-2018, 09:15
бате до входа на плаза са тия бъргър фактори,никога не влизай там да ядеш
тва е съвет от здравен специалист
бате до входа на плаза са тия бъргър фактори,никога не влизай там да ядеш
тва е съвет от здравен специалист
Даже не съм ги чувал, но е редно до всяка чалготека да има заведение с някаква токсична храна, че тия от фалшив алкохол явно не мрат.
Щях да повърна.
1 едно гърло нарича ли се секс или любов?:?
...има достатъчно много патки, дето не искат нищо, пък дават секс, та... :дНяма накова нещо като безплатен обяд!
...нито пък безплатен секс!
та... :?
По-добре от тия, дето не дават секс, а искат всичко...или изхвърчаш и от френдзоната ;д.Няма накова нещо като безплатен обяд!
...нито пък безплатни коли, питиета или парцалки от мола!
(за жени)
Natural selection.
Такива като автора ще си се занимават с играчки, нормалните хора ще се размножаватНапълно си права мила, само че пропускаш, че при въс жените също има конкуренция за батките и паралиите и доста от вас заживяват в апартамент с котки!
Нали се сещаш, че батките и паралиите не са достатъчни за всички жени и все някоя от вас ще трябва да избира между 3 възможности:
1. Да се омъжите за смотльо.
2. Да сте временни "приятелки", на някоя батка или чичко-паричко, който търси разнообразие и щом изневерява с вас, ще изневери и на вас!
3. Апартамент с котки.
:D
HollyGolightly
01-19-2018, 13:46
Напълно си права мила, само че пропускаш, че при въс жените също има конкуренция за батките и паралиите и доста от вас заживяват в апартамент с котки!
Нали се сещаш, че батките и паралиите не са достатъчни за всички жени и все някоя от вас ще трябва да избира между 3 възможности:
1. Да се омъжите за смотльо.
2. Да сте временни "приятелки", на някоя батка или чичко-паричко, който търси разнообразие и щом изневерява с вас, ще изневери и на вас!
3. Апартамент с котки.
:D
Излез от от апартамента си, в който сигурно дори котка нямаш. Разходи се, запознай се с хора, сигурно ще ти се отрази добре. Не бъди лайно, уважавай чуждото мнение, не е нужно да го приемаш. И може би и ти ще намериш щастието.
Не излизам с батки, не си падам по простаци и комплексари с ланци и ХанцуЗи Версаче. По някаква причина около мен такива и няма. Явно живея в някаква паралелна вселена където простотията и кича не са на мода
Разходи се, запознай се с хора, сигурно ще ти се отрази добре.Я ми обясни, как излизаш от апартамента и се запознаваш с хора :) !
Освен ако не си нощна смяна на... айде да не казвам.
Никой не го е грижа за случайни непознати!
уважавай чуждото мнение, не е нужно да го приемаш.Мила, аз уважавам мнението ти , защото го опровергавам с лекота и те правя за смях без да излизам от границите на добрия тон :) !
Не излизам с батки, не си падам по простаци и комплексари с ланци и ХанцуЗи Версаче. По някаква причина около мен такива и няма. Явно живея в някаква паралелна вселена където простотията и кича не са на модаСега остава да кажеш, че не харесваш мъже с пари и почти ще ти повярвам :razz: !
Опровергай ме - хвани се с някой беден смотльо :D ! Може да е някой по-културен негър от близкото гето. Ако не друго, поне ще е с...
Дотогава съм прав 8) !
just_human37
01-22-2018, 19:03
Току що влизам за първи път в сайта и съм уплашена вече от тия теми ;д ;д ;д ,винаги съм се чудила за какво са им на хората тия секс играчки ,никога не съм искала да си купя нещо такова
kompleksar
01-22-2018, 21:10
Току що влизам за първи път в сайта и съм уплашена вече от тия теми ;д ;д ;д ,винаги съм се чудила за какво са им на хората тия секс играчки ,никога не съм искала да си купя нещо такова
Аз ще ти купя, коте.
therichbitch
01-23-2018, 09:59
Вече сте за друг форум, щом почнахте да оценявате секс куклите по това дали могат да ви родят дете.
Necrologist
01-23-2018, 12:14
Вече сте за друг форум, щом почнахте да оценявате секс куклите по това дали могат да ви родят дете.
Точно за тук са си даже.
Като гледам тия японски кукли си викам: Леле, колко е напреднала науката! Скоро ще им направят профили в социалните мрежи, за да се почне както му е реда - първо писане, после романтична среща в магазина и накрая в леглото, нещо като тест драйв. Ако ти хареса - 999,999 долара и е твоя.