View Full Version : Какво търсят жените в един мъж?
NoNameIsNeeded
01-16-2018, 23:52
Понеже повечето "жени" (т.е. днешните чалга кифленца) търсят в мъжа/момчето до тях - ланци, скъпи коли, много пари, та да ги черпи и да им купува разни неща от мола..
Тук съм да питам, трезвомислещите и нормални момичета какво търсят и искат от едно момче, че да бъдат истински щастливи..
ПП : Бъдете искрени, че за един ПРЕАТЕЛ питам!
kompleksar
01-17-2018, 06:48
Глупак си, това ще ти кажа.
Тук съм да питам, трезвомислещите и нормални момичета какво търсят и искат от едно момче, че да бъдат истински щастливи.. Същото:
ланци, скъпи коли, много пари, та да ги черпи и да им купува разни неща от мола..
Единственото което отличава "чалга кифленцата" от "трезвомислещите нормални момичета" е че вторите търсят освен изброените неща и други, второстепенни - мъжът да е "някой", да има възможност за развитие, което означава още повече...
...скъпи коли, много пари, та да ги черпи и да им купува разни неща от мола..
в бъдеще!
Да буди емоция у тях; мъжкарство, голям кур, хубав секс, ресурси, потенциал за развитие, отношение. В този ред ;д.
kompleksar
01-17-2018, 17:46
Ако с жени не става, с мъже става!
LoadRunner
01-17-2018, 18:46
С Грозния има какво да си кажете по темата.
Иначе аз ще кажа че всички хора са различни, но има ясно изразени групи. Едните са кифли, други са спортисти, трети са четящи книги, романтични, сексуални и прочие.
Самоопредели се ти какъв си и се впиши или търси такива хора.
Т.е. кифлите дето искат пари са си кифли дето искат пари. Има и други, търси ги (и аз не съм намерил квото търся още така че може и никога да не намериш). Толкоз.
filmimilmi
01-18-2018, 08:47
Авторе, не всички искат пари, някои предпочитат хубавия секс и емоционалната връзка. Да смяташ, че всички жени са меркантилни курви означава, че имаш сбъркана ценностна система и наред с нея, че много други неща не ти вървят в живота. Агресията, която акумулираш заради липсата на секс те кара да мислиш, че причината е всякъде другаде, но не и в теб и най-лесно ти е да посочиш финансите като причина, защото тя е извън теб и е някак си глобален проблем обвхаващ не само теб, но и други. Освен това по същата логика и всички жени за теб са меркантилни курви, защото отново свеждайки нещата до това да изглеждат като част от глобален проблем, обвхащащ не само теб, вместо да поемеш вината върху себе си е по-лесно и поносимо. Ти, видиш ли, си сам и неразбран, защото всички жени са меркантилни курви, а ти просто нямаш пари, за да си ги кушиш и да си оправиш проблема. В същото време си привлечен от курви, защото ти се виждат лесни, защото да купиш е по-лесно от колкото да се постараеш и лесното (секса за пари) според теб оправя многото твои проблеми, които естествено премълчаваш тук, но са отговорни за липсата на секс при теб. И ти макар и да си наясно с тях и да поработиш върху изглаждането им, предпочиташ пак лесното генерализиране на нещата "Всички жени са меркантилни курви, а всички които чукат имат пари." Оправяй тия комплекси, момче, докато си млад и имаш време да заприличаш на нещо и си търси обикновени жени и не точи лиги само по платени курви.
plah4eto_
01-18-2018, 08:49
Всички търсим добър живот.
kompleksar
01-19-2018, 07:40
Всички търсим добър живот.
Ще ти го осигуря.
dreamwalker
01-19-2018, 14:21
Философския камък може да търсят.
...всички хора са различни, но има ясно изразени групи. Едните са кифли, други са спортисти, трети са четящи книги, романтични, сексуални и прочие.
Самоопредели се ти какъв си и се впиши или търси такива хора. Я по-добре ти кажи като какъв се самоопределяш?
Има и други, търси ги...От къде знаеш, че има и други? Виждал ли си?
(и аз не съм намерил квото търся още така че може и никога да не намериш).Защо даваш съвет, за който сам казваш, че при теб не е проработил :? ?
От колко време "търсиш"?
Ако след толкова време търсене не си намерил, не ти ли идва наум, че може би търсиш теле под вола :razz: !?
...защото да купиш е по-лесно от колкото да се постараеш и лесното (секса за пари) според теб оправя многото твои проблеми...
Оправяй тия комплекси, момче, докато си млад и имаш време да заприличаш на нещо и си търси обикновени жени и не точи лиги само по платени курви.Я ти кажи за себе си :) !
Намерил ли си? Постарал ли си се?
LoadRunner
01-19-2018, 20:32
Намерил съм я но е грозна, щом грозните отговарят на критериите ми значи ще се намери и таква по мой вкус и с външността.
Даже скоро я намерих, преди 2 години, и затова казвам че има шанс да намеря и тунингованата и версия.
NomNomNom
01-19-2018, 20:47
търся да е уверерен , за да не се налага да пуска такива теми
kompleksar
01-19-2018, 21:27
търся да е уверерен , за да не се налага да пуска такива теми
:razz: :razz:
Намерил съм я но е грозна, щом грозните отговарят на критериите ми значи ще се намери и таква по мой вкус и с външността.
Даже скоро я намерих, преди 2 години, и затова казвам че има шанс да намеря и тунингованата и версия.А не се ли замисляш, че грозната не е придирчива и отговаря на великите ти критерии, просто защото никой не я иска?
Не се ли замисляш, че "тунингованата версия" вече е заета?
filmimilmi
01-22-2018, 12:53
Намерил ли си? Постарал ли си се?
Да и да. И не разполагам с ланци, скъпи коли и много пари.
И като заговорихте за тунинг, това ли е всичко, което в действителност искате? Има достатъчно естествено хубави момичета. Тия, които си слагат гумени цици и джуки са курви. А по презумция курвите са лесни. Но лесно значи да си платиш и до там. Човек трябва да иска да се постарае малко, ако иска да задържи някой до себе си. Само с мизогиния (https://bg.wikipedia.org/wiki/Мизогиния) просто нищо няма да се получи. И това е нещо, което човек трябва да лекува докато е млад, защото по-нататък само се задълбочава като някакъв голям проблем и води до депресии. Ако човек има две ръце, два крака, поне едно око, поне една работеща топка от чифт топки и не е осакатен по някакъв друг начин долу все има начин.
Аз се чудя и съм си задавал въпроса дали не съм женомразец, защото:
а) "мразя" определен тип жени;
б) мразя определени черти и модели на поведение, типични за жените като (подчертавам, че не твърдя, че се срещат у всяка една жена и определено се срещат и у някои мъже):
-генерална безпринципност (правят нещата, водени от емоции, настроения, желания, капризи; а не от принципи)
-некорекност, неискреност (не си държат на думата, лъжат, оправдават се, увъртат, преиначават; до голяма степен произлиза от горното)
-хитрост, манипулация (застъпва се с елементи от горното като може да има разлика в мотива)
Сигурно има и още, но не се сещам в момента.
Е, съм или не съм? ;д
... все има начин.Разбира се че има начин и той отдавна е измислен:
https://hyperallergic.com/wp-content/uploads/2015/04/tax-loophole.gif
8)
Е, съм или не съм? ;дСпоред мен не.
б) мразя определени черти и модели на поведение, типични за жените като (подчертавам, че не твърдя, че се срещат у всяка една жена и определено се срещат и у някои мъже):
-генерална безпринципност (правят нещата, водени от емоции, настроения, желания, капризи; а не от принципи)
-некорекност, неискреност (не си държат на думата, лъжат, оправдават се, увъртат, преиначават; до голяма степен произлиза от горното)
-хитрост, манипулация (застъпва се с елементи от горното като може да има разлика в мотива)
Е, съм или не съм? ;д
Ти по-вероятно не харесваш тези черти у жените,но това не означава че мразиш всички жени.
Е, съм или не съм? ;д
Все едно да се чудиш дали не си веган, щот мразиш кучешко... Нормално е да не харесваш всички жени. Тези, пък, където ги описваш, са харесвани от "заможната" версия на Грозния (с пачка от 20 двулевки). То ако всички харесваха всички, щеше да е пълна помия Света.
Все едно да се чудиш дали не си веган, щот мразиш кучешко... Нормално е да не харесваш всички жени. Тези, пък, където ги описваш, са харесвани от "заможната" версия на Грозния (с пачка от 20 двулевки). То ако всички харесваха всички, щеше да е пълна помия Света.
Не съм съгласен, че изброените черти са патент само на конкретен тип жени. Както казах, те са типични за жените като цяло. Наблюдават се при всякакви типове жени - от пропаднали до свестни. Всеки салбохарактерен мъж си е патил ;д.
Факт, че всичките тези черти са характерни за жените като цяло. Въпросът е, че при определен тип жени се проявяват прекалено често, а при други - пренебрежимо малко. Тъжното е, че и за "мъжете" са характерни напоследък, включително тези, дето са ходили в прословутата КАЗАРМА.
Абе нека е пренебрежимо, ама аз на женска дума не вярвам ;д, гледам действията.
То аз и на мъжка не вярвам без действия... нормално.
Е, аз по принцип съм (или бях ;д) доверчив, предпочитам позитивната нагласа и вярвам, докато не ми се даде повод за обратното. Отне ми време да разбера как функционират жените и, че трябва да имам едно наум. Както и да е, спирам с офтопика аз.
LoadRunner
01-22-2018, 19:18
Е, съм или не съм? ;д
Тея добре описани неща вважат за мен, но не мисля че важат и за теб. Сто процента си ги копи пейстнал понеже ти се славиш като тип гъзолизец и мазник, а те ядат лайната точно на описания от теб тип хора.
LoadRunner
01-22-2018, 19:23
Аз пак си твърдя че не всички са такива, и не само грозните са свестни. Те нали ако всички бяха "такива" нямаше да има обвързани двойки по улиците и жените щяха да ни плащат за сперма вместо ние да им плащаме за секс както се случва с някои миндили.
Фактора "да си в настроение" и тя да е "в настроение" е доста голям. Горе долу тогава се сформират двойките, когато хванеш избранницата си в подходящото любовно настроение, и то преди да си и видял номерата.
anonimna:D
01-23-2018, 08:43
Едни търсят пари, пари и пак пари. Други търсят романтика, мили жестове, ежедневно затрупване с цветя, бонбони, дребни жестове от партньорите им, за да им докажат, че ги обичат. Това на мен ми е адски задушаващо. Аз пък търся да е мъжкар, да си отстоява мъжката дума, ако не съм права да каже и така. А не каквото кажа и да ми се съгласява, само и само да не се скараме. Търся и някой амбициозен, че ми писна да ги тикам за някакво осъвършенстване в личностен план. И да, търся и да ме привлича визуално все пак с добри умствени качества .
pilence2
01-23-2018, 10:39
Аз търся с чувство за хумор.Поне ще ми е смешно. :)
...и не само грозните са свестни.Теб пък кой те излъга, че грозните жени са свестни :shock: ?!
Някои от тях са още по-злобни и от красивите, защото знаят че са грозни и когато някой от тяхното ниво им предложи, се държат с него още по-гадно, защото навярно мислят, че така си качват цената.
Знаят, че само грозен и смотан би им предложил, именно защото те самите са такива и това страшно ги обижда :D .
За красивите ти си просто поредния :? ! Отрязват те банално, с някое тъпо клише и са те забравили на петата минута.
Фактора "да си в настроение" и тя да е "в настроение" е доста голям.Пълни глупости :? !
Още ли не си разбрал, кое е най-важното нещо, което привлича жените :? ?
Други търсят романтика, мили жестове, ежедневно затрупване с цветя, бонбони, дребни жестове от партньорите им, за да им докажат, че ги обичат. Още глупости и клишета.
Не се учудвам, темата е такава.
Аз търся с чувство за хумор.Поне ще ми е смешно. :)А ти изтърси възможно най-баналното и тъпо клише, което може да се каже по темата :D .
LoadRunner
01-23-2018, 18:13
грозен ти си най-голямото клише
мене грозните не ме режат, даже се мазнят и това много ме дразни и ме ужасява като ми се лепне някоя такава
anonimna:D
01-23-2018, 18:21
грозен ти си най-голямото клише
мене грозните не ме режат, даже се мазнят и това много ме дразни и ме ужасява като ми се лепне някоя такава
Их де, топ моделът :D :D :D
NomNomNom
01-23-2018, 20:19
аз си търся да си има собствен живот, да се сприятелим бегло и след месеци-година бегло познанство евентуално да проимаме интерес един към друг, и лекично и постепенно да се случват нещата, като важни са партньорството и привличането
разбира се, сходни на моите навици и моя начин на живот ( понеже е очевидно, че с веган не можем да се спогодим, или някой с арт професия )
и да си даваме един на друг - аз женствена компания на него, той мъжествена компания на мен, да се загрижим един за друг, да остареем заедно ( или ако е стар, да му светя през старините )
дисциплината е много важна, и да е психически/емоционално стабилен, да не е чувствителен, нямам нужда да ме разбира
същата летва имам и към себе си
Всички жени търсят мен,ако не търсят мен те не са трезво мислещи.
Fisherman
01-23-2018, 22:09
кур
LoadRunner
01-24-2018, 08:43
Их де, топ моделът :D :D :D
Охх, миличка, мерсии! Помислих си че никой няма да го забележи :-#
Ама и ти ли си грозна?
:/
pandabear
01-24-2018, 09:42
Дори човек да немри каквото търси, нещата не спират дотук. Нещата не се крепят само на добър характер, добра външност, добро държание и добър доход. Всяко едно от тези неща понякога се губи при дадена ситуация. Моето мнение е, че независимо дали си мъж или жена трябва да заложиш на това човекът до теб да има онзи хъс за живот, за постоянна промяна, да гради, да гони целите си (и да не спира да има такива). Защото такъв човек е разумен, дисциплиниран, знаещ какво иска, а с всички тези качества идват и онези, които споменах в началото. Хората така са устроени (така де...поне тези, които са здраво мислещи), че с времето очакват усъвършенстване, и ако следователно има нулево развитие, то просто започват да търсят отново.
/радвам се, че намерих каквото търсех на този етап от живота си и още повече се радвам, че човекът до мен се вписва в нещата, които описах : )))
обичайте се, бъдете позитивни, бъдете по-добри и винаги се стремете да сте още по-по-по (:
да се сприятелим бегло и след месеци-година бегло познанство евентуално да проимаме интерес един към друг, и лекично и постепенно да се случват нещата
Ъ, това някаква нова мода ли е? Или сме приятели, или имаме интерес за връзка, няма средно положение. Кво е това днес сме приятели, утре сме приятели, след година решаваме, че има нещо повече...И година?! Ain't nobody got time for that ;d. Най-много 2-3 месеца трябва да са достатъчни, за да разбереш дали имаш интерес към някой, повече от чисто първичното сексуално привличане, и не би следвало да се смятате за приятели в това време. По-вероятно е единия да го има интереса от началото и да се надява другия да го проима. Ама особено един уважаващ се харесван, стабилен мъж не би следвало да е толкова отчаян и да се хваща като удавник за сламка, да седи резерва и т.н. Ако е мухльо, разбирам ;д.
грозен ти си най-голямото клишеАз съм анти-клише, Трънчо! Ако бях клише, всички щяха да ме харесват, а не обратното!
мене грозните не ме режат, даже се мазнят и това много ме дразни и ме ужасява като ми се лепне някоя такаваНе се възгордявай демонстративно. Всички знаем, че си сам като куче - защо така :) ?
Все щеше да ти дотъпее и да разнообразиш, дори с някоя грозна, но не се случва, кажи защо :D ?
Нещата не се крепят само на добър характер, добра външност, добро държание и добър доход. Всяко едно от тези неща понякога се губи при дадена ситуация.Така е - ако доходът на мъжа се загуби, с връзката е свършено!
/радвам се, че намерих каквото търсех на този етап от живота си и още повече се радвам, че човекът до мен се вписва в нещата, които описах : )))
обичайте се, бъдете позитивни, бъдете по-добри и винаги се стремете да сте още по-по-по (:Пожелавам ти на твоя чичко скоро да не му спира дохода и виаграта :D ! Знам колко малко трябва за да бъдеш щастлива :razz: !
anonymous908491
01-24-2018, 19:48
Пожелавам ти на твоя чичко скоро да не му спира дохода и виаграта :D ! Знам колко малко трябва за да бъдеш щастлива :razz: !
тя не ходи с чичко, тъпунгер
представителен младеж е
е, стига да не се съблича по тениска
Жените, които много избирате, все сте неудовлетворени и бързо си намирате причина, за да скъсате. От по-лесните да го кажем пък няма отърване. За съжаление все още не съм срещнал жена, която КОНКРЕТНО знае какво иска. Затова е и темата, а отговорите очаквано са уклончиви.
pandabear
01-25-2018, 06:33
Пожелавам ти на твоя чичко скоро да не му спира дохода и виаграта :D ! Знам колко малко трябва за да бъдеш щастлива :razz: !
добре де, Грозен, отговори ми честно нищо хубаво ли не си те случва в този живот..?
защо си толкова пропит не само с откровена глупост, но и със злоба?
добре де, Грозен, отговори ми честно нищо хубаво ли не си те случва в този живот..?
защо си толкова пропит не само с откровена глупост, но и със злоба?
Как да не му се случва нищо хубаво? Махнаха му бан-а.
Отношение. И към мен, и към познатите, и към непознатите, и към животните, природата, дадена ситуация, към семействата и на двама ни, към всичко като цяло. Ако има това, не е нужно да има друго и не е страшно, ако няма нещо определено. Това е.
добре де, Грозен, отговори ми честно нищо хубаво ли не си те случва в този живот..? Случва се, но по малко, рядко и незначително.
защо си толкова пропит не само с откровена глупост, но и със злоба?Моля ти се, не е нито глупост, нито злоба - ако беше казала "реализъм", щях да се съглася.
Отношение. ...Ако има това, не е нужно да има друго и не е страшно, ако няма нещо определено.Е да бе :razz: ?!
Какво да, бе? Ако човека до мен няма ясно изразена позиция спрямо дадена тема/ситуация, за чий ми е? Ако не се отнася добре с хора, животни, природа и квото и да е живо, за чий ми е? Ако не се отнася добре с мен, за чий ми е? Ако се отнася безотговорно спрямо нещата си, за чий ми е? Традицията повелява да вземам все някакви хора с ясно изразено мнение и морални компаси, все умеещи и знаещи, все адекватни по мое мнение. Веднъж взех добродушко и за половин година го оритах, щото не издържах на тва мълчание и трайкане. Не издържах толкова време на това да не ми показват нищо и да ми мълчат.
dreamwalker
01-25-2018, 17:42
Какво да, бе? Ако човека до мен няма ясно изразена позиция спрямо дадена тема/ситуация, за чий ми е? Ако не се отнася добре с хора, животни, природа и квото и да е живо, за чий ми е? Ако не се отнася добре с мен, за чий ми е? Ако се отнася безотговорно спрямо нещата си, за чий ми е? Традицията повелява да вземам все някакви хора с ясно изразено мнение и морални компаси, все умеещи и знаещи, все адекватни по мое мнение. Веднъж взех добродушко и за половин година го оритах, щото не издържах на тва мълчание и трайкане. Не издържах толкова време на това да не ми показват нищо и да ми мълчат.
Какво е твоето мнение за напрежението между Тръмп и Ким Чен Ун.
Меренето на квото и да е, вклюмително на копчета, обикновено децата го минават малко по-рано дечицата... :(
pandabear
01-25-2018, 20:54
Моля ти се, не е нито глупост, нито злоба - ако беше казала "реализъм", щях да се съглася.
надявам се ти е ясно, че няма как да е реализъм при положение, че си живееш в собствен измислен свят. поне можеш да се възползваш от това, а пък ти обираш само негативите : )
oburkaniq
01-26-2018, 15:05
Понеже повечето "жени" (т.е. днешните чалга кифленца) търсят в мъжа/момчето до тях - ланци, скъпи коли, много пари, та да ги черпи и да им купува разни неща от мола..
Тук съм да питам, трезвомислещите и нормални момичета какво търсят и искат от едно момче, че да бъдат истински щастливи..
ПП : Бъдете искрени, че за един ПРЕАТЕЛ питам!
Жени и жени... едните търсят материалните облаги, втори неизживяваната любов, трети сигурност, четвърти авантюра, пети и шести даже не знаят какво търсят :) Различните хора различни неща ги правят щастливи. Твоя "преател" първо трябва да разбере самият той какво иска и след това да почне да го търси.
... няма как да е реализъм при положение, че си живееш в собствен измислен свят.Как ще е измислен, след като отговаря на истината?
поне можеш да се възползваш от това, а пък ти обираш само негативите : )От кое да се възползвам и как :? ?
Оптимистът
01-26-2018, 18:04
Грозния, опитай да погледнеш по-оптимистично на живота :)
Живееш един път! Възползвай се от възможностите, които живота ти предоставя! :) Все още си млад и можеш да промениш живота си към по-добро! Хейтът във форума може да те разтоварва, но злобата те дърпа надолу. Опитай да се фокусираш върху положителното в живота! Бъди оптимист! Успех! :)
Грозния, опитай да погледнеш по-оптимистично на живота :)
Живееш един път! Възползвай се от възможностите, които живота ти предоставя! :) Все още си млад и можеш да промениш живота си към по-добро! Хейтът във форума може да те разтоварва, но злобата те дърпа надолу. Опитай да се фокусираш върху положителното в живота! Бъди оптимист! Успех! :)Трябваше ли си да си правиш фейк, за да напишеш това :? ?
Оптимистът
01-26-2018, 21:55
Трябваше ли си да си правиш фейк, за да напишеш това :? ?
Отново гледаш негативно! Кое е лошото в един позитивен съфорумник на фона на всичкия негативизъм наоколо? :)
anonymous908491
01-27-2018, 13:42
Отново гледаш негативно! Кое е лошото в един позитивен съфорумник на фона на всичкия негативизъм наоколо? :)
влезна в сектата, а
иначе вече да си изпъден
dreamwalker
01-27-2018, 20:21
И сестра му.
prosto_chovek
01-28-2018, 08:40
Зависи от жената. Някои търсят там ланците и манците, някои търсят любов, разбирателство, такива неща. Каквото можеш да предложиш, съответно такова търсеща жена ще си намериш.
Fisherman
01-28-2018, 10:06
Каквото можеш да предложиш, съответно такова търсеща жена ще си намериш.
Верно си е,обаче забравяш за нахалните жени които искат това,което не можеш да им предложиш.
Каквото можеш да предложиш, съответно такова търсеща жена ще си намериш.Много хубаво го каза и съм напълно съгласен с теб :) !
Сега съвсем естествено изниква въпросът - защо като не мога да предложа пари, никоя не ме иска?
Следователно колко ли трябва да са жените по света, които не търсят пари :? ?
Като извадиш факторът "пари" от уравнението, се получава математическа функция клоняща към нула!
Верно си е,обаче забравяш за нахалните жени които искат това,което не можеш да им предложиш.Всяка жена в един момент стига до там - дори да е жена или любовница на олигарх!
Спомнете си приказката за златната рибка - много поучителен и подходящ пример за този конкретен случай!
Е, кво пък? Жените и ебането не са всичко на тоя Свят ;д. Колко хора се отказват доброволно от тия неща и стават отшелници, монаси и т.н.
Е, кво пък? Жените и ебането не са всичко на тоя Свят ;д. Колко хора се отказват доброволно от тия неща и стават отшелници, монаси и т.н.
Абе, една стабилна част от монасите се отказват само от жените... :D
prosto_chovek
01-28-2018, 12:59
Верно си е,обаче забравяш за нахалните жени които искат това,което не можеш да им предложиш.
Не ги забравям като цяло, забравям конкретните в момента, в който видя, че са от този тип. Не смятам да се заробвам с някоя булка, която да ми мрънка и пили на главата за щуротии, не е моя стил на общуване.
Сега съвсем естествено изниква въпросът - защо, като не мога да предложа пари, никоя не ме иска?
За да си отговориш на въпроса, си задай следните въпроси:
1.) А какво друго предлагаш?
2.) Как се държиш с жените, които харесваш?
3.) По какъв начин се опитваш да ги спечелиш?
4.) Как търсиш момичета?
5.) Сред какви жени търсиш своята половинка (сфера, начин на живот, интереси и прочее)?
6.) Кога се отказваш да "преследваш" момичето, което харесваш (не маниакално преследване естествено)?
7.) Как се държиш с хората по принцип, но през техния поглед?
8.) Като цяло какви интереси имаш, какъв начин на живот водиш и кои са нещата, заради които едно момиче би трябвало да те хареса и да бъде с теб?
Относно последния въпрос, извади парите от цялото "уравнение", говорим за нематериални неща и приеми неприемливата явно за теб мисъл, че има жени, които не са с някого само заради парите му. Отговори на въпроса през призмата на "идеален случай" жена, както се водят уравненията по учебниците, която явно е нещо абстрактно, но се състои от формулата за изискване на лични качества и не се интересува от пари.
Надявам се, че ако си отговориш сам за себе си на тези въпроси честно и осмислиш отговорите, като си вземеш поука от тях (ако сметнеш, че има нужда), скоро ще искат да бъдат с теб и без да си фрашкан с кинти. :)
LoadRunner
01-28-2018, 14:28
Сега съвсем естествено изниква въпросът - защо като не мога да предложа пари, никоя не ме иска?
Следователно не можеш да предложиш и нищо от другите фактори, там разбирателство, спокойствие, разговор, внимание и куп други благинки.
Значи търси някоя която търси грозни и неудачни в социален план.
LoadRunner
01-28-2018, 14:29
Не ги забравям като цяло, забравям конкретните в момента, в който видя, че са от този тип. Не смятам да се заробвам с някоя булка, която да ми мрънка и пили на главата за щуротии, не е моя стил на общуване.
1.) А какво друго предлагаш?
2.) Как се държиш с жените, които харесваш?
3.) По какъв начин се опитваш да ги спечелиш?
4.) Как търсиш момичета?
5.) Сред какви жени търсиш своята половинка (сфера, начин на живот, интереси и прочее)?
6.) Кога се отказваш да "преследваш" момичето, което харесваш (не маниакално преследване естествено)?
7.) Как се държиш с хората по принцип, но през техния поглед?
8.) Като цяло какви интереси имаш, какъв начин на живот водиш и кои са нещата, заради които едно момиче би трябвало да те хареса и да бъде с теб?
Относно последния въпрос, извади парите от цялото "уравнение", говорим за нематериални неща и приеми неприемливата явно за теб мисъл, че има жени, които не са с някого само заради парите му. Отговори на въпроса през призмата на "идеален случай" жена, както се водят уравненията по учебниците, която явно е нещо абстрактно, но се състои от формулата за изискване на лични качества и не се интересува от пари.
Надявам се, че ако си отговориш сам за себе си на тези въпроси честно и осмислиш отговорите, като си вземеш поука от тях (ако сметнеш, че има нужда), скоро ще искат да бъдат с теб и без да си фрашкан с кинти. :)
браво мойто момче
овъртинкваш
Значи търси някоя която търси грозни и неудачни в социален план.
А най-тъпото е, че вярно има и такива и затова вече еволюцията не работи. Цитирал си доказателството.
Е, кво пък? Жените и ебането не са всичко на тоя Свят ;д. Колко хора се отказват доброволно от тия неща и стават отшелници, монаси и т.н.Не знам да има някой нормален, който да се е отказал доброволно от секса :? .
Е, кво пък? Жените и ебането не са всичко на тоя Свят ;д. Колко хора се отказват доброволно от тия неща и стават отшелници, монаси и т.н.Не знам да има някой нормален, който да се е отказал доброволно от секса :? .
Задавали са ми подобни въпроси във форума, мислил съм и съм отговарял на тях.
Нека сега някой от другите самотни кучета (форумът е пълен с такива), да отговори на тях - мисля че ще е по-интересно и разнообразно :D .
Следователно не можеш да предложиш и нищо от другите фактори, там разбирателство, спокойствие, разговор, внимание и куп други благинки.Добре - значи аз съм ясен :) ! Ти кажи за теб!
Защо не кажеш защо при теб не се получава :D ? Питал съм те много пъти във форума, но ти все бягаш по тънката лайсна, като някоя кифла :razz: .
Значи търси някоя която търси грозни и неудачни в социален план.Няма такива - всички го знаем!
По-добре ти кажи каква търсиш :) ? Виждам те пускаш периодично снимки на разни случайни жени от нета, които те кефят - какво правиш с тях? Виртуално ли ги "обичаш" :razz: ?
А най-тъпото е, че вярно има и такива и затова вече еволюцията не работи. Цитирал си доказателството.Турксчо, ти по-добре кажи защо тори ти би шута :) ?
И защо реши да ходиш на фитнес, някак си изведнъж след като те изритаха :D ?
Мисля че отговорите на тия въпроси ще са много интересни на всички и ще хвърлят светлина по темата :) .
Турксчо, ти по-добре кажи защо тори ти би шута :) ?
И защо реши да ходиш на фитнес, някак си изведнъж след като те изритаха :D ?
Мисля че отговорите на тия въпроси ще са много интересни на всички и ще хвърлят светлина по темата :) .
Призна си, че цял живот е обичала теб и връзката ни няма бъдеще.
Реших да почна фитнес, за да извадя масивни ребра като твоите, с които да си я върна и да е само моя.
Не знам да има някой нормален, който да се е отказал доброволно от секса :?
Според кой? Пък и ти няма да се откажеш доброволно. Ето, и аз съм се отказал по принуда ;д.
Обаче много ти знае балалайката тука, лафчета, тва-онова. А пред пичетата сигурно мигаш на парцали и не можеш да си кажеш името. Е, как да станат нещата, кажи ми?
Грозен, аре стога с Тори, ве. Може ли да не съм във всеки опит да спориш с антракса?! Почваш да ставаш досаден вече...
anonymous908491
01-28-2018, 18:04
Грозен, аре стога с Тори, ве. Може ли да не съм във всеки опит да спориш с антракса?! Почваш да ставаш досаден вече...
ми влюбен е, кво да го правиш, опитва да ти привлече вниманието по неговия си начин
ми влюбен е, кво да го правиш, опитва да ти привлече вниманието по неговия си начин
Ми, той е влюбен ма аз съм заета, да го еба. В друг живот тая нашата любов ще да е, не в тоя. :( Да вземе да се спре вече.
^ Де да предлагаха само гъз и цици ;д, а пък за чувствата на кого му пука, нека си приказват. Да, ама предлагат и една камара мега досадни неща като разговори с часове, излизания, разходки и пр. ;д
dreamwalker
01-28-2018, 19:03
Тук съм да питам, трезвомислещите и нормални момичета
Виждам изобилие от такива в тази тема.
anonymous990763
01-28-2018, 19:11
Забавното е, че момичетата често дават грешния отговор, защото не искат да си признаят често, че обичат да ги пляскат и третират грубо. Смисъл, често съветите който ти дават те карат да изглеждаш като нещо жалко в очите им, например, когато ти казват, че обичат милите и добри момчета. Хей ако искаш да си протъркаш ръката и мразиш да правиш секс давай в същия дух, бъди слуга, все пак ако не знаеш хората, който имат какво да предложат в живота често се държат мило с теб ако не можеш да им предложиш поне толкова колкото те ! Бъди добър емоционален тампон за жените и виж къде ще те закара това поведение. Женската природа си е същата от 4000 години и начина да стигнеш до това, което искаш не се е променил, просто си прочисти мозъка от прочувствените лъжи с който е пълен и виж реалността такава каквато е, после се опитай да изградиш нещо свястно с лайната
Горкичкият, кога те зарязаха?
Преди всичко ресурси, сигурност и социален статус, а те предлагат в повечето случай единствено своя гъз, цици и сладки лъжи за нещата, който никога не могат да чувстват към нас, поне не и за дълго. Сделката е лоша, защото циците висват, а репутацията ти расте с годините Затова, когато жените намерят подходящ партньор, бързат да го закотвят с заложници, защото дълбоко в себе си осъзнават, че след време това е единственото нещо, което би задържало един мъж, че това, което предлагат е много под това, което получават..
Издиша ти тезата за заложниците, щот един развод по взаимно съгласие е 150-200 лева, а издръжката на заложниците на месец е пак около 100-150 лева + е само до завършване на средното образование. :дд Никой, който е твърдо решен, че не иска някого в живота си, не би направил компромис с квото и да е, включително и със законните си роби, щото раздяла между двама родители не значи да заемаш страна или да не си виждаш робите.
Забавното е, че момичетата често дават грешния отговор, защото не искат да си признаят често, че обичат да ги пляскат и третират грубо.
Ако нямаш предвид брутални обиди и отношение като към парцал, донякъде си прав... И това не е тайна нито за мъжете, нито за жените, не знам защо си мислиш, че защитаваш някаква изключително иновативна теза.
Мразя когато съм прав!
Вече рядко греша.
Мразя когато съм прав!
Вече рядко греша.
Някво, знаеш какво ще стане, ама се надяваш да не стане и накрая пак така става, нали? Много е кофти.
dreamwalker
01-28-2018, 19:19
Аз в един и същ свят ли живея с вас.
Някво, знаеш какво ще стане, ама се надяваш да не стане и накрая пак така става, нали? Много е кофти.
не бе брат
преди не ми пречеше да се оправям с по 10 жени ама остарях и сега ми е трудно
знаех си че така ще стане
На мен ли ми се струва или ставаме свидетели на поредното пришествие на Фикуса? ;д
dreamwalker
01-28-2018, 19:29
На мен ли ми се струва или ставаме свидетели на поредното пришествие на Фикуса? ;д
Фикуса a.k.a. Agent Smith.
Fisherman
01-28-2018, 19:43
Ако нямаш предвид брутални обиди и отношение като към парцал, донякъде си прав... И това не е тайна нито за мъжете, нито за жените, не знам защо си мислиш, че защитаваш някаква изключително иновативна теза.
това е напълно вярно,една жена можеш да я отбягваш,обиждаш,да и покажеш напълно,че не я искаш в обкръжението си и живота си и накрая тя да цъфне усмихната и да те гледа се едно нищо не е станало
класика
сякаш жените имат намалено или напълно липсващо достойнство и себеуважение
pandabear
01-28-2018, 19:44
след като изчтох последните страници започна да ми става тъжно, а в последната половин година съм по-позитивна от всякога...
това е напълно вярно,една жена можеш да я отбягваш,обиждаш,да и покажеш напълно,че не я искаш в обкръжението си и живота си и накрая тя да цъфне усмихната и да те гледа се едно нищо не е станало
класика
сякаш жените имат намалено или напълно липсващо достойнство и себе уважение
Тва, за което говорите не са жени, а овце. Как пък една не видях да се връща да ближе, където е плюла?! Хем нали уж всичките сме били такива.
Fisherman
01-28-2018, 19:51
Тва, за което говорите не са жени, а овце. Как пък една не видях да се връща да ближе, където е плюла?! Хем нали уж всичките сме били такива.
да не искам да генерализирам,познавам и много добри момичета,така излезна поста,защото права 10 неща наведнъж докато пиша и мисълта ми се накъсва
след като изчтох последните страници започна да ми става тъжно, а в последната половин година съм по-позитивна от всякога...
Чак пък тъжно. И какво те натъжава?
pandabear
01-28-2018, 19:57
Ако някоя ви каже, че не е като другите, точно нея я гледайте внимателно, защото не е искрена дори със себе си :D Но да бъдем честни най страхотните свирки са ми от на такива, дето не са като другите ама иначе са "девствени" мили същества.. Също добра идея е да се прегледате или поне да питате най добрите си приятели дали нямат херпес, защото вероятно сте баджанаци отдавна.. Жените са устроени да са по колективни същества и просто природата им е такава.. Не са виновни за това, просто такава е реалността и за жалост уникалните ги броя на пръстите на едната си ръка, но дори те се държат сходно, дори да имат повече да предложат от другите, тоест изграждайте си реални очаквания.. От магарето еднорог няма да стане
^ явно сексуалната ти култура пък и опит (така като ти чета коментарите по темата) не са на особено голямо ниво, въпреки че се опитваш да го изкараш обратното.
девствен не е равно на свестен, както и обратното.
Чак пък тъжно. И какво те натъжава?
начинът на мислене на младите хора.
^
^Сега най-масовото е да не си с масата.
Ако някоя ви каже, че не е като другите, точно нея я гледайте внимателно, защото не е искрена дори със себе си :D Но да бъдем честни най страхотните свирки са ми от на такива, дето не са като другите ама иначе са "девствени" мили същества.. Също добра идея е да се прегледате или поне да питате най добрите си приятели дали нямат херпес, защото вероятно сте баджанаци отдавна.. Жените са устроени да са по колективни същества и просто природата им е такава.. Не са виновни за това, просто такава е реалността и за жалост уникалните ги броя на пръстите на едната си ръка, но дори те се държат сходно, дори да имат повече неща да предложат от другите, тоест изграждайте си реални очаквания.. От магарето еднорог няма да стане
Изместваш ми темата от цитата. В крайна сметка, коментирахме тия, където ти ги риташ, те се връщат, нали? Аз казвам, че една такава не видях. За сметка на това, доста пъти ми се е случвало да ми се връщат с опашка на кравайче...
Фиш, разбрах те.
Едит: Правилото по дифолт е по 3, не е по 2. Пак бъркаш.
Всъщност при жените е важно да са нямали много партньори преди това и девствеността често води до по дълга и стабилна връзка. С колкото повече партньори е била, толкова по износена е и по малко вероятно да ти е лоялна
Пълна глупост. Единствено ако знаеш причините за прекратяване на предишните връзки, можеш да си правиш някакви изводи за лоялността й.
Ако е лъгала и мазала многократно преди, ще го направи пак - гаранция. Ако просто по някое време са разбрали, че няма да ги бъде и са решили да се разделят като хора, няма никаква причина да смяташ, че ще те подведе. Да, може да не се зажените, ама не щото ще ти е нелоялна.
pandabear
01-28-2018, 20:18
:( :( :(
Ако една жена е била с 20 мъже.. Откъде да знаеш, че ти си по добър от тях ? Как да ти е лоялна бе, тя е вкусила всички цветове на дъгата и факта, че е с теб в момента, не значи, че й чешеш нуждите по добре от всички, просто егото ти не ти позволява да погледнеш нещата по скромно :D Докато ако си й първия си най добрия до момента и оставям на теб да свържеш точките, защо това би направило една жена по лоялна.
Ти си типичен пример за "мъж" с напълно смачкано самочувствие и потенциален следващ Грозен. Намери начин да си най-добрият сред малко повече от 20 мъже. А ако си й първият, ама пак не е доволна и иска да пробва друго?
anonymous908491
01-28-2018, 20:27
по тва време децата вече спят
съдейки по повечето коментари в темата
закъснявате с лягането
Само, че тя те сравнява в тоя случай с 20 човека, а дори не ти казва какви са били и никога не може да знаеш, че си по добър дори и да се държи мило :) С колкото повече мъже те сравнява, толкова по малко ти е лоялна една жена. Не е логично ? ( Ама той бившия ми беше страхотен готвач, пък тоя една салата не може да направи бе ! )
Така мислиш, щот си смачканяк, за тва. Не е логично. Спри да си смачканяк и няма да ти е проблем да те сравняват и с целият свят.
Призна си, че цял живот е обичала теб и връзката ни няма бъдеще. Недей да криеш истинската причина, зад пресилен опит за ирония :? .
Реших да почна фитнес, за да извадя масивни ребра като твоите, с които да си я върна и да е само моя.На нито една от снимките, които съм поствал, не ми се виждат ребрата.
При теб обаче личи доста сланина, без никакви мускули или релеф под нея :D .
Ето, и аз съм се отказал по принуда ;д.А при теб какви са причините, нещата да не се получават :) ?
...А пред пичетата сигурно мигаш на парцали и не можеш да си кажеш името.Нищо подобно!
Просто не ме харесват като външност и недостиг на финанси, които да ме направят привлекателен.
Може ли да не съм във всеки опит да спориш с антракса?!Признайте истината пред форума, защо се разделихте и драмата ще приключи :) !
Преди всичко ресурси, сигурност и социален статус, а те предлагат в повечето случай единствено своя гъз, цици и сладки лъжи за нещата, който никога не могат да чувстват към нас, поне не и за дълго. Сделката е лоша, защото циците висват, а репутацията ти расте с годините Затова, когато жените намерят подходящ партньор, бързат да го закотвят с заложници, защото дълбоко в себе си осъзнават, че след време това е единственото нещо, което би задържало един мъж, че това, което предлагат е много под това, което получават..Самата истина в крайна сметка.
съветите който ти дават те карат да изглеждаш като нещо жалко в очите им, например, когато ти казват, че обичат милите и добри момчета. Още една безспорна истина!
На мен ли ми се струва или ставаме свидетели на поредното пришествие на Фикуса? ;дСтрува ми се че е той, но в това няма нищо лошо :) !
Просто за някои хора истината е толкова неприятна, че са готови да докладват и банват тези, които я казват :? !
след като изчтох последните страници започна да ми става тъжно, а в последната половин година съм по-позитивна от всякога...Спокойно - чичото ще те черпи с един шопинг в мола и екскурзия в Дубай и всичко ще е точно :D !
начинът на мислене на младите хора.Включително и твоят ли :razz: ?
Намери начин да си най-добрият сред малко повече от 20 мъже. А ти такъв ли си :D ?!
Турксчо, такъв хвалипръцко си - ще ме умориш от смях един ден :razz: .
Така мислиш, щот си смачканяк, за тва. Ти си същия!
Я пак да питам - защо тори ти би шута :) ?
А при теб какви са причините, нещата да не се получават :) ?
Ако ти кажа главната причина, ще трябва да си теглиш въжето ;д. Да кажем, че не притежавам нужното, зле съм с общуването, негативизъм, ниско самочувствие, раздразнителност, реактивност. Мога да изброявам до утре ;д, но това ти стига.
Грозен, драмата е, че само теб вълнува цялата работа що сме се били разделили и само ти си намилаш като балканче из баир... И то даже съм засичала да ми вкарваш името в спорове, които по никакъв начин не са били свързани с тва. Просто е смешно некви хора почти година след "развода", с нови връзки и така нататък, да ходиш да ги питаш по темите ЗАЩО така и иначе станало. Смешно е да намесваш некви имена ей така от нищото. Ако правиш така и в живота, не се чуди защо нямаш никой наоколо.
Гн Грозен, моля не говорете за отдавна приключили връзки имайки впредвид, че хората може вече да са минали през 10 и сега карат 11-тата сериозна, най истинската от всичките според някой :D После след 30 като виснат пердетата и кучетата си мислят, че криеш риба тон в гащите... На да не се чудите... От истинските връзки е.
Или е кретенско да питаш едни и същи неща почти година, въпреки че от другата страна не ти отговарят. Хммм?
Оптимистът
01-28-2018, 22:56
Вечният въпрос! Мисля, че един ден човечеството все пак ще намери отговор на този така интересен казус. :)
Ако ти кажа главната причина, ще трябва да си теглиш въжето ;д. Да кажем, че не притежавам нужното, зле съм с общуването, негативизъм, ниско самочувствие, раздразнителност, реактивност. Мога да изброявам до утре ;д, но това ти стига.
Хората си имаме и такива периоди. Горе главата! Вярвам, че ще успееш да промениш нещата към по-добро! :)
Ако една жена е била с 20 мъже.. Откъде да знаеш, че ти си по добър от тях ? Как да ти е лоялна бе, тя е вкусила всички цветове на дъгата и факта, че е с теб в момента, не значи, че й чешеш нуждите по добре от всички, просто егото ти не ти позволява да погледнеш нещата по скромно, изключвайки другите детайли, че е износена емоционално :D Докато ако си й първия или втория, третия си най добрия до момента и оставям на теб да свържеш точките, защо това би направило една жена по лоялна. То е като наркотик.. Първите пъти са ти най силните изживявания, после свикваш и не можеш да се задоволиш с малкото, което преди те е радвало. Абе то е като да купиш стара кола.. ДА евтино и лесно, но може да те остави навсякъде по пътя и не се знае кога ще трябва да гониш предната гума по надолнището.. Не знаеш какво да очакваш, но знаеш, че вероятно проблемите ще излязат много по рано отколкото като е нова или поне не толкова карана
Вечното сравнение с другите е диктувано от твоето его. Но егото ти пречи да се наслаждаваш истински на живота! :) Вярвам, че ще си спестиш много главоболия, ако не размишляваш толкова над тези неща, защото мислите ни предизвикват събитията! :) Колкото по-позитивно мислиш, толкова по-позитивен ще ти бъде живота! Също не е градивно да сравняваш живите същества с вещи!
Недей да криеш истинската причина, зад пресилен опит за ирония :? .
На нито една от снимките, които съм поствал, не ми се виждат ребрата.
При теб обаче личи доста сланина, без никакви мускули или релеф под нея :D .
А при теб какви са причините, нещата да не се получават :) ?
Нищо подобно!
Просто не ме харесват като външност и недостиг на финанси, които да ме направят привлекателен.
Признайте истината пред форума, защо се разделихте и драмата ще приключи :) !
Самата истина в крайна сметка.
Още една безспорна истина!
Струва ми се че е той, но в това няма нищо лошо :) !
Просто за някои хора истината е толкова неприятна, че са готови да докладват и банват тези, които я казват :? !
Спокойно - чичото ще те черпи с един шопинг в мола и екскурзия в Дубай и всичко ще е точно :D !
Включително и твоят ли :razz: ?
А ти такъв ли си :D ?!
Турксчо, такъв хвалипръцко си - ще ме умориш от смях един ден :razz: .
Ти си същия!
Я пак да питам - защо тори ти би шута :) ?
Не е приятно на хората да ги разпитваш за личния им живот. Предполагам, че човешките взаимоотношения са ти интересни, но това не е начина да задоволиш своето любопитство, защото предизвикваш негативни емоции у съфорумниците! :) Външността и финансите не са най-важното за един човек! :) Преди всичко е важен светогледа, защото и външността и финансите са временни, но характера остава! :)
Ти не можеш да се харесаш на всеки, но това не трябва да те отчайва! Ако не натоварваш хората и си позитивен, би трябвало да ги привличаш! :)
Грозен, драмата е, че само теб вълнува цялата работа що сме се били разделили и само ти си намилаш като балканче из баир... И то даже съм засичала да ми вкарваш името в спорове, които по никакъв начин не са били свързани с тва. Просто е смешно некви хора почти година след "развода", с нови връзки и така нататък, да ходиш да ги питаш по темите ЗАЩО така и иначе станало. Смешно е да намесваш некви имена ей така от нищото. Ако правиш така и в живота, не се чуди защо нямаш никой наоколо.
Просто е смешка, онеправдана от живота, защо ти прави впечатление?
Просто е смешка, онеправдана от живота, защо ти прави впечатление?
Щото ми се намясва името някъде в лайната и се говорят всевъзможни измишльотини.
pandabear
01-29-2018, 08:47
Спокойно - чичото ще те черпи с един шопинг в мола и екскурзия в Дубай и всичко ще е точно :D
Дубай е за пошлите хора. По-скъпа дестинация ще избера. Иначе доста добра идея, ще те наемем да ни носиш куфарите. Тежички ще са, ще заменят упражненията ти във фитнеса и ще успееш да съчетаеш полезното с приятно. Хем ще видиш малко свят, хем ще спечелиш малко парички, хем ще си сред приятни и позитивни хора като нас, които ще те научат как е нормално да се държиш с хората извън тийнпроблем.нет. А ако си примерно и добро момче, ще се постараем да ти намерим някое момиче с не много завишени изисквания.
pandabear
01-29-2018, 09:25
Би било добре да се научиш да пишеш правилно, преди да правиш опити да разсъждаваш по дадена тема.
anonymous908491
01-29-2018, 09:26
Щото ми се намясва името някъде в лайната и се говорят всевъзможни измишльотини.
любоввввввв
Ще го кажа направо.. Да имаш приятелка е често една загуба на време, ресурси, нерви и тнн. за почти нищо в замяна, то наистина като наркотиците, приятни но с прекалено висока цена после. Даже в повечето случай тея дни и единствените неща, които оправдават да бъдеш с някоя е ако си безнадеждно програмиран(филмиран), искаш да имаш деца или просто не можеш да се насладиш на моментния секс, защото искаш да имаш някаква връзка преди това.. Уви съжалявам ви тея дето искат връзка и вярват в любовта толкова идеалистично, защото най доброто до което може да се докопате в повечето случай е една временна сладка илюзия и по тъжното е, че тъй като почти всички жени плетат илюзии и лъжи, ти се превръщаш в някой неспособен да види и малкото искрени жени "мутанти", дето всъщност имат впредвид това, което казват, а не го казват само, за да ви имат в джоба си. Ако преди любовта е била по дълга и моногамна, то това е било, защото всъщност сме имали нужда едни от други, работата е била тежка, мъжа цял ден цепи дърва, пък жената цял ден търка на дъската дрехите пък сега има машини, още повече, че телефони е нямало камоли пък интернет, тоест жените са имали по малко възможности да скачат от цвят на цвят, също културата на хората е била друга и не се е гледало с добро око на курвалъка. Обновете си очакванията според времената, сега една жена има в ръцете си достъп то хиляди мъже и освен ако не се изключителни, малко мъчно ще ги привлечете още по малко пък да ги задържите. Работете над себе си и се насладете на моментите младост до който можете да се вкопчите, за да не съжалявате после.. Преди всичко се научете да приемате реалността такава каквато е, без очакванията, тогава може би връзките няма да са ви толкова горчиви и разделите ще са ви даже някак забавни, защото знаете причините, а те не са сложни в 99 % от случайте и не са по ваша вина, все пак никои не може да бъде интересен 24/7 и да вади по милион на седмица и междувременно да обръща достатъчно внимание на жената, дето квичи, че все работиш, нищо че живее в лукс :D
Епа, оти са напиняш?
Като ти е кеф да правиш секс с различни, прави го, какъв ти е проблемът? Някак е смешно да ми кажеш на мен какво мога и какво не мога да изпитвам към някого, при положение че не познаваш нито мен, нито въпросният "някого". И, понеже си очевидно тъп, ще ти поясня, че не става въпрос конкретно за мен, а по принцип.
Като не можеш да предложиш достатъчно, за да задържиш свястна мацка, ок, ама не обвързвай и другите с твоето мнение.
pandabear
01-29-2018, 16:47
за едното нещо си прав – няма как да сте съвършеННи.
anonymous908491
01-29-2018, 18:53
така и не разбрах кво точно търсите
и дали трябва да ходя до банката за заем
на мястото на грозния щях да си продам бъбрек и черен дроб
с изкараните пари ще платя на някоя българка и след това ще
пусна тема да се похваля, че съм ебал не само циганка
LoadRunner
01-29-2018, 19:47
То един вече я е измислил схемата
Давид от биг брадир забравили ли сте го
anonymous908491
01-29-2018, 19:54
от брадърите помня само Зара
помня голите и снимки
Ако ти кажа главната причина, ще трябва да си теглиш въжето ;д. Да кажем, че не притежавам нужното, зле съм с общуването, негативизъм, ниско самочувствие, раздразнителност, реактивност. Мога да изброявам до утре ;д, но това ти стига.Ти мислиш че с това можеш да ме уплашиш ли :D ?!
Не се ли замисляш, че ако такива неща ме притесняваха, досега да съм си теглил въжето, но не съм, нали :) ?
Дай да чуем още, че ми стана интересно :) !
само ти си намилаш като балканче из баир... Хахаха... това ми хареса :D !
Все пак вие не излязохте с официално изявление за раздялата и оттам се пораждат спекулациите.
Дубай е за пошлите хора. По-скъпа дестинация ще избера. Иначе доста добра идея, ще те наемем да ни носиш куфарите. Тежички ще са, ще заменят упражненията ти във фитнеса и ще успееш да съчетаеш полезното с приятно. Хем ще видиш малко свят, хем ще спечелиш малко парички, хем ще си сред приятни и позитивни хора като нас, които ще те научат как е нормално да се държиш с хората извън тийнпроблем.нет. А ако си примерно и добро момче, ще се постараем да ти намерим някое момиче с не много завишени изисквания.Колко си мила... мила :D!
Fisherman
01-30-2018, 08:21
вече няма истински мъже като Тодор Живков
anonymous908491
01-30-2018, 20:13
вече няма истински мъже като Тодор Живков
Живков е ебал повече жени, отколкото мъже са го набивали на любовницата на симитлийския кмет банкянското слънце
а наистина много народ го е набил на "най-умния" и "най-кадърния" в държавата ни
Хахаха... това ми хареса :D !
Все пак вие не излязохте с официално изявление за раздялата и оттам се пораждат спекулациите.
Хахах, разсмях се, вярно. Официално изявление, че сме приключили преди 10-11 месеца?! Не мога, разливам се от смях.
^Ако водеше неговото нещастно съществуване, и ти щеше да искаш да изживяваш чуждите връзки. Прояви малко разбиране! :)
Fisherman
01-30-2018, 20:44
Живков е ебал повече жени, отколкото мъже са го набивали на любовницата на симитлийския кмет банкянското слънце
а наистина много народ го е набил на "най-умния" и "най-кадърния" в държавата ни
увисна на кукичката и ти
^Ако водеше неговото нещастно съществуване, и ти щеше да искаш да изживяваш чуждите връзки. Прояви малко разбиране! :)
Е, не, знаеш, че съжалението не ми харесва. Виж, емпатична съм, но съжалителна.... :х
Между другото с доста малко хора от фороня съм се виждала. Нещо ти е сгрешена информацията.
HollyGolightly
01-31-2018, 14:16
Темата порастнала с 3 страници откакто последно я четох. 8-)
https://media.tenor.com/images/7e540de389592a29b3c90fd0cd962176/tenor.gif
Mary_Jane_69
02-04-2018, 13:54
Бахти драматурзите