Xxxdafuqxxx
02-21-2018, 09:43
Dobur den na 17 godini sam i ne znam kakvo da pravq imah priqtelka 7 meseca obichahme se mnogo no az napravih greshka che e ostavih poradi symati semeini prichini kogato e ostavih che beshe naranena mnogo no ne kaza nishto taino se nadqvashe da e potursq 20 dena po kusno se vidqhme s predvaritelna ygovorka tq veche beshe namerila drygo momche vidqhme se govorihme kaza che oshte me obicha i che tova nqma da se promeni celyvahme se vsichko ok i na sledvashtiq den tq my prie sled tova si govorehme postoqnjo po 5/6 chasa na den zaspivashe po telefona kazvashe che me obicha i che i e tupo da go kazva na dvamata za 10 dena se vidqhme 4 puti bez toi da znae onzi den se vidqhme za posledno bqhme na kafe az trufnah da e celyvam tq se drupna i sujali kaza trqbvashe da te celyna bez znachenie kvo shte stane sled tova i az opitah oshte nqkolko puti i se celyvahme sled tova mnogo strasntno v ochite i lichi che me obicha a mi kazva che obicha priqtelq si poveche kaza che iska vreme da opitas dryg i che vinagi shte e do men i shte me obicha az ne sam spiral da e obicham no v sushtata vecher priqtelq i razbra che sme se vidqli i tq kaza da ne se tursim kaza che kakvo i da stava koito i da e mejdy nas da i dokaja che iskam da sam s neq vchera me nakara da i zvanna che ne i se pishelo a pisheshe na 4/5 choveka dali ne beshe opravdanie da me chye i kak da i dokaja che iskam da sam s neq kakvo da napravq za da si e vurna molq bez glypavi komentari naistina mi trqbva pomosht ne moga da rabera iska a vreme a da i dokaja che iskam da sam s neq molq daite nqkakvi saveti blagodarq predvaritelno a te hodqt veche ot 10 dena