Влез

View Full Version : Момичето от съседния клас

Vladi.Aleksandrov
02-23-2018, 07:28
Здравейте!
Попринцип не харесвам такива форуми но само тук мисля че може да ме посъветва някой. Проблемът е следния: 9ти клас съм и все още нямам гадже. Дори не знам как да говоря с момиче защото нямам много контакти с момичета уча в училище в което момичето е рядък индивид. Харесвам една, но тя е 10ти клас. Тя е дъщеря на колежка на майка ми и сме се виждали няколко пъти покрай майките ни. Не я харесвам от вчера от доста време я харесвам, но нито знам как да говоря с нея нито пък смея да говоря с нея в училище, за да не си докарвам проблеми с класа ѝ. Тя скъса с гаджето си с което ходеше до преди 3 месеца (бяха заедно две години). Мислех да ѝ пиша по месенджър обаче нямам идея как да завържа разговора. Веднъж завържа ли го после ще успея да се оправя, но не знам какво да ѝ кажа.
Благодаря предварително!

prosto_chovek
02-23-2018, 22:21
Аз съм бил винаги за директния подход, особено щом се познавате, НО, ако прецениш, че да останеш с нея насаме и да й обясниш какви чувстваш към нея ти е прекалено много, а и да имаш някакъв признак от нея, че може да има интерес към теб, общувай повече с нея и ако усетиш, че има интерес (ще го усетиш, ма да не спечеш), почни да й подмяташ неща за какво мисли за връзките, за секс, за гаджета, че е много готина, ала бала, комплиментчета, ако сте общували достатъчно до тогава, тя ще знае, че я харесваш вече, жените ги усещат тези работи. Ако ти откликне, тръгне да ти обяснява или тръгне да ти прави намеци и тя или нещо, покани я на среща, най - вероятно ще приеме. Ако седи и отбягва да говори на такива теми с теб или изобщо с теб и разбираш какво имам предвид, най - вероятно не чувства същото към теб. А класа й го заеби, 9 клас повечето са марди, дето няма да се учудя и да стане работата, да ви сочат и да ви ебават още, че сте гаджета, защото патките им според тях са още за пикане и чикии. А и ако те е страх, момичетата не харесват страхливци. Гив ит а гоу енд ин ени кейс, уел плейд )

Vladi.Aleksandrov
02-24-2018, 06:24
Да де ясно ми е горе долу какво да ѝ кажа но има два проблема:
1во аз съм девети а тя е десети клас
2ро все още не знам как да завържа разговора не мога да я заговоря а после няма да ми е трудно

prosto_chovek
02-24-2018, 07:54
Еми особено щом се познавате, иди при нея, като сте на даскало, поздрави я, тръгнете да си говорите общи приказки и така. А това кой клас си и тя кой е, няма никакво значение.

Vladi.Aleksandrov
02-24-2018, 08:12
Еми особено щом се познавате, иди при нея, като сте на даскало, поздрави я, тръгнете да си говорите общи приказки и така. А това кой клас си и тя кой е, няма никакво значение.
Да ама ме притеснява че момичетата предпочитат да излизат с по-големи от тях, а не с по малки. Все пак благодаря за съветите!

prosto_chovek
02-24-2018, 08:59
А, това е много относително, обичат да излизат с когото харесват. Имал съм и гаджета, дето са били 2-4 години по - големи от мен, и по - малки. 9-10 клас е все тая, то почти няма разлика. Успех :)