Влез

View Full Version : За жените и “добрите момчета”

Mr.Killer
02-27-2018, 13:52
Здравейте банда,
въпросът ми е - Истина ли е, че жените не харесват добрите момчета?
Въпросът ми се заформи поради пресен случай от няколко дни с една въпросна жена.
Всичко вървеше добре в началото даже прекалено добре, но накрая така си и пропаднаха нещата.
Оказа се, че съм бил прекалено добър/нормален за нея и тя не е свикнала да се занимава с такива като мен. Нещо ново е било за нея това преживяване.
Последно време само такива ме намират, които очакват да съм лош/ да се държа зле с тях ли...и аз не знам. И накрая пак нищо.
Имал съм няколко грешки преди това с предишни връзки, премислил съм нещата и съм ги осъзнал, но се замислям дали не съм се променил чак до такава степен, че пък да съм станал толкова скучен.
И още един въпрос: Задължително ли е да ме бива в мръсните чатове?
Щото явно мен ме няма. Не, че не мога да измисля нещо ама не ми е комфортно да го пиша. Пък и на думи може да се окаже, че съм по-добър та това най ме притеснява. :D
Интересно ми е какво ще кажете по въпросите просто, на момичето майната и, ама добре ще е да си взема някаква поука за напред, въпреки че не мога да се държа като такъв какъвто не съм.

Alexvasilev557
02-27-2018, 14:01
Здрасти! При мен е обратното... :) Аз принципно съм избухлив и мразя несправедливостта, обаче тези, които ме познават знаят, че съм джентълмен... Общо взето вида ми плаши жените, цитирам ,,изглеждаш като телохранител"........... Иначе всички казват, че си търсят такива... Абе, жени... Не можеш да ги разбереш.. :) :) :)

Mr.Killer
02-27-2018, 14:31
Общо взето вида ми плаши жените, цитирам ,,изглеждаш като телохранител

На външен вид съм изглеждал лош, вътрешно съм бил добър...иначе тя търсела някой, който да се държи мило с нея пък в крайна сметка съм бил твърде нормален и било ново за нея. ������

Alexvasilev557
02-27-2018, 14:43
Аз на външен вид изглеждам страшен, мога както и да галя, така и да шамаря... Веднъж хванах едно момиче, с което уж бяхме ,,повече от приятели" да праща полуголи снимки на едно пишлеме... Шамарите пред всички в заведението и навън... Аз жени за една вечер имам предостатъчно, но не мога да намеря свястна.... На каквото си постелеш, на това ще легнеш! Общо взето жените не знаят какво искат, повечето... Мое мнение :)

Zeny12
02-27-2018, 14:54
Здравейте банда,
въпросът ми е - Истина ли е, че жените не харесват добрите момчета?
Въпросът ми се заформи поради пресен случай от няколко дни с една въпросна жена.
Всичко вървеше добре в началото даже прекалено добре, но накрая така си и пропаднаха нещата.
Оказа се, че съм бил прекалено добър/нормален за нея и тя не е свикнала да се занимава с такива като мен. Нещо ново е било за нея това преживяване.
Последно време само такива ме намират, които очакват да съм лош/ да се държа зле с тях ли...и аз не знам. И накрая пак нищо.
Имал съм няколко грешки преди това с предишни връзки, премислил съм нещата и съм ги осъзнал, но се замислям дали не съм се променил чак до такава степен, че пък да съм станал толкова скучен.
И още един въпрос: Задължително ли е да ме бива в мръсните чатове?
Щото явно мен ме няма. Не, че не мога да измисля нещо ама не ми е комфортно да го пиша. Пък и на думи може да се окаже, че съм по-добър та това най ме притеснява. :D
Интересно ми е какво ще кажете по въпросите просто, на момичето майната и, ама добре ще е да си взема някаква поука за напред, въпреки че не мога да се държа като такъв какъвто не съм.

Според мен зависи много и от характера на жената

Mr.Killer
02-27-2018, 15:35
Според мен зависи много и от характера на жената
Така е. Аз виждам, че е моята противоположност ама по нищо не си личеше това в разговорите ни.

OptimusPrime
02-27-2018, 16:21
Тигър,тази въпроста уруспия...на 22 ли е ?обича чалгата и амфета? Зайграла се е с някой който я е впечатлил...я с красота...я с грубост,например осъзнала е ...че харесва садо-мазото...в крайна сметка такива са си... “заслужават повече” хахахаха
Просто пробваш със следващата,пожелавай им успех и не си хаби нервите...
И за теб мога да кажа нещо...по скоро съвет...но нужно ли е?

Mr.Killer
02-27-2018, 16:48
Тигър,тази въпроста уруспия...на 22 ли е ?обича чалгата и амфета? Зайграла се е с някой който я е впечатлил...я с красота...я с грубост,например осъзнала е ...че харесва садо-мазото...в крайна сметка такива са си... “заслужават повече” хахахаха
Просто пробваш със следващата,пожелавай им успех и не си хаби нервите...
И за теб мога да кажа нещо...по скоро съвет...но нужно ли е?
Признах те, всичко нацели почти от-до. За амфетите не знам ама трева пуши евридей. :D

OptimusPrime
02-27-2018, 17:05
Пиши я брак....въпреки...че всичко е временно и не се знае...да знаеш от мен...след години ще се пита...ей къде е онзи милия и добрия...да ме носи на ръце....но от другата стая ще се чуе...още ли не си донесла ракията ма...Бъди добряк...помагай...давай съвети...БиДъМен...

Грозния
02-27-2018, 19:28
въпросът ми е - Истина ли е, че жените не харесват добрите момчета? Не!
Това е лъжа за пред хората :? !

Оказа се, че съм бил прекалено добър/нормален за нея и тя не е свикнала да се занимава с такива като мен. Нещо ново е било за нея това преживяване.Правилно си усетил нещата - повечето жени са привлечени от доминиращи мъже, дори когато това доминиране отива към крайност!

И още един въпрос: Задължително ли е да ме бива в мръсните чатове? Не :? !
Повечето жени се възмущават от такива неща! Това по-скоро ги отблъсква, отколкото да ги привлича!

Щото явно мен ме няма. Не, че не мога да измисля нещо ама не ми е комфортно да го пиша.В нета ли търсиш жени да ги сваляш :shock: ?
Това е безсмислена загуба на време и ще си останеш с кура в ръката!
Никоя нормалана жена не търси мъже в нета - запомни го!

Бъди добряк...помагай...давай съвети...БиДъМен...Това е един от най-лошите възможни съвети :? !
Ако си добряк, никога няма да правиш секс!

Mr.Killer
02-27-2018, 19:48
В нета ли търсиш жени да ги сваляш :shock: ?
Не търся в нета и не съм я намерил от нета. Познавам я лично и от там почнаха чатовете.
Тя явно харесва такива чатове и да и говорят мръсно ама явно при друг си го е намерила това качество.
Иначе съм добряк ако вървят нещата гладко, ако искам мога и да не съм, но не са ми дали причина за да си показвам рогата дет се вика.

Necrologist
02-27-2018, 20:04
Оптимус-а ти е казал точно това, което трябва да чуеш.

kinkygirl
02-27-2018, 20:14
Леле тя ако е на 22 трябва да се очаква че иска сериозна връзка с добър човек .. но връзките с хората днешно време са трудно нещо. Според мен грешката на нас жените е че все гледаме лошия и избираме него , и аз не знам смотан мазохизъм. Хубаво е когато срещнеш добро момче - малко сте. В случая казала е така , хубаво е че си излезнал с нея видял си я що за човек е. Може би ще съжалява че те е отрязала в даден момент , но за това са срещите - да видиш човека , който е срещу теб , да видиш съвпадате ли си , при вас просто така се е случило , не обвинявай себе си. Ще срещнеш момиче , което ще те оценя за това , което си един ден , до тогава проба грешка. Такива като тази грам не си ги слагай :)

RapExotic
02-27-2018, 20:25
Като жена ти каже "прекалено добър си за мен" това при всички случаи означава или "-прекалено скучен си, тъп си, не ми харесваш" или "-прекалено голяма курва съм и не искам да наранявам момче като теб". Не стана ясно с момичето на живо излизали ли сте да те опознае или само в чатове сте си писали, защото онлайн общуването често е заблуждаващо. При всички случаи обаче не се променяй за да те хареса някой. Бъди какъвто си, пък който трябва ще те хареса.

Mr.Killer
02-27-2018, 20:26
Леле тя ако е на 22 трябва да се очаква че иска сериозна връзка с добър човек .. но връзките с хората днешно време са трудно нещо. Според мен грешката на нас жените е че все гледаме лошия и избираме него , и аз не знам смотан мазохизъм. Хубаво е когато срещнеш добро момче - малко сте. В случая казала е така , хубаво е че си излезнал с нея видял си я що за човек е. Може би ще съжалява че те е отрязала в даден момент , но за това са срещите - да видиш човека , който е срещу теб , да видиш съвпадате ли си , при вас просто така се е случило , не обвинявай себе си. Ще срещнеш момиче , което ще те оценя за това , което си един ден , до тогава проба грешка. Такива като тази грам не си ги слагай :)
Благодаря на теб и на останалите, че ме отразихте. Принципно не пиша много във форума ама понякога имам нужда да драсна няколко реда. Благодаря! :)

Mr.Killer
02-27-2018, 20:30
Като жена ти каже "прекалено добър си за мен" това при всички случаи означава или "-прекалено скучен си, тъп си, не ми харесваш" или "-прекалено голяма курва съм и не искам да наранявам момче като теб". Не стана ясно с момичето на живо излизали ли сте да те опознае или само в чатове сте си писали, защото онлайн общуването често е заблуждаващо. При всички случаи обаче не се променяй за да те хареса някой. Бъди какъвто си, пък който трябва ще те хареса.
Излизал съм с нея един единствен път. Понеже е от друг град една вечер бих път до там и е крайна сметка не се видяхме понеже си била легнала и навън било студено. Въпреки, че бях с колата и вътре бях увеличил парното на макс..
Иначе се виждаме всеки дне почти като ни съвпаднат смените на работата.

NomNomNom
02-27-2018, 21:15
- мъжете трябва да се държат добре, не съм намерена на улицата, без взаимно уважение и грижа не става
- добрите мръсни чатове са есеншъл

Mr.Killer
02-27-2018, 22:02
- добрите мръсни чатове са есеншъл
Мен кучетата ме яли значи. :D Веднъж си писахме малко ама стигнах до един момент, в който не можах да измисля нищо. Ама в повечето случаи не мога да се отпусна, не знам заради нея ли е или каква е причината.
Ако нещата си остават само в чатовете то какъв е смисъла от мръсните чатове?
Ако имам връзка с нея и вече сме правили секс по вероятно е да върви мръсният чат отколкото така както при мен.
Интересно ми е, ако на думи се окажа по-добър отколкото на действия, каква ще е реакцията?

hvadså
02-28-2018, 19:48
Жените, които не харесват добрите момчета, са такива, защото най-вероятно нямат никакво самочувствие в себе си и смятат, че заслужават да се отнасят зле с тях. Няма много смисъл, но не можеш да поправиш това.

За да отговоря на въпроса ти - да, някои жени не харесват добрите момчета, но други ги харесват. Важното е на коя ще попаднеш - такава, която те цени за това, което си :) Продължавай да търсиш и е добре, че не искаш да се променяш, защото е напълно достатъчно да си "добро момче", за да намериш свястна жена.

Иначе не мисля, че е нужно да те бива в мръсните чатове. Пак зависи от жената, аз например не ги харесвам :D.

behr1nger
02-28-2018, 19:54
В България няма жени с класа ТОВА Е ИСТИНАТА ! Еби ги у курвите брат ...

LoadRunner
02-28-2018, 20:04

Те курвите затова са курви :д не ти дават ти да ги ебеш, ебат ги само другите
Така че си остани само с "Курви брат..."

crazyfenka
03-01-2018, 06:59

Проблемът е че вие ходите по курвите!
А когато ние ви харесваме очевидно или сме прекалено затворени за вас или прекалено трудни и не ви се занимава и пак търчите по курвите и се оплаквате после.

Necrologist
03-01-2018, 11:04

Ти си курва, брат.

Грозния
03-01-2018, 19:21
Те курвите затова са курви :д не ти дават ти да ги ебеш, ебат ги само другите
Така че си остани само с "Курви брат..."Ти си в същото положение, кво се правиш на вървежен :? !

Проблемът е че вие ходите по курвите!Да, ходим, защото не ни се занимава с глупости :D !

corbV2
03-02-2018, 14:38
Проблемът е че вие ходите по курвите!
А когато ние ви харесваме очевидно или сме прекалено затворени за вас или прекалено трудни и не ви се занимава и пак търчите по курвите и се оплаквате после.
Стани курва и ще си решиш проблемите ;д.

crazyfenka
03-05-2018, 12:15
Стани курва и ще си решиш проблемите ;д.

Нямам проблеми, аз съм си аз.