PDA

View Full Version : Възможно ли е заразяване с хламидия при полов акт С презерватив?

lilooooo
02-28-2018, 05:22
Здравейте, момиче на 15 години съм. Преди три дни го направих за пръв път С ПРЕЗЕРВАТИВ. Но забелязах ,след това, че вагиналното ми течение има лек жълтеникав цвят ,без неприятна миризма. Освен това преди акта - по време на ,,любовната игра'' ,когато приятелят ми си ,,играеше'' с пръсти и проникваше по-дълбоко ,чувствах уникално удоволствие . На следващия ден обаче пак го направи и този път това ,което чувствах съвсем не беше удоволствие,даже може да се каже ,че беше болка. Четох много из интернет и съвсем се панирах... Възможна ли е зараза от хламидия или генорея при акт С презерватив?

Skulls and Bones
03-04-2018, 06:42
Ако не си е мил ръцете, преди да проникне в теб има някаква вероятност. Кой знае къде е барал с тях :D . С презерватив едва ли, може да се хване някаква венерическа болест.

prosto_chovek
03-10-2018, 18:36
На тия години едва ли трипер и гъби ще имаш, но все пак иди на гинеколог, той ще ти каже най - точно, питайки тук, най - много да получиш съвети за частен преглед от не-специалист, но с освобождаване.

HollyGolightly
03-10-2018, 18:48
Дори да е възможно, повечето Полово предавани болести имат инкубационнен период, симптомите при хламидия се появяват 1-3 седмици след евентуалното заразяване, за това дори и да се тестваш ще трябва да почакаш около седмица преди резултатите да покажат с точност.