View Full Version : Въдможно ли е нежелано зачеване?
Здравейте!Искам да попитам дали е възможно да има зачеване при скъсан презерватив дни преди цикъла.Приятеля ми твърди, че го е извадил на време преди да свърши, но не е сигурен на 100% кога се е скъсал точно.Имам признаци за цикъла, но все още не е дошъл.Взехме противозачатъчни за всеки случай.И все пак възможно ли е да съм бременна?
Necrologist
03-01-2018, 10:54
Чакай, какво означава "взехме противозачатъчни"?
Купихме и започнах да взимам?
Necrologist
03-01-2018, 11:35
След като стана гафа или преди него?
divergent
03-01-2018, 12:55
Малко вероятно е да те е хванало. А противозачатъчните няма да те оправят ако сега е станал гаф, надявам се си наясно. Могат да ти помогнат само при предстоящите сексуални контакти, но като цяло по-добре си заложете на кондомите, хапчетата не са оферта.
lili-ton
03-22-2018, 11:14
Сериозно ли очакваш компетентен отговор в този форум!? Тук някаква се шашкаше дали ще забренее от свършване в задника. Нямам думи!
HollyGolightly
03-22-2018, 17:31
Как така си почнала да пиеш противозачатъчни? Противозачатъчните се пият за предотвратяване на бременност в бъдеще, не при свършен акт. А ако се бъркаш с ескапел, пие се едно хапче до 72 часа след рисков акт.
Като ти гледам познанията, предполагам че риска да си бременна никак не е малък :?
Редовна менструация ли имаш принципно и колко дни ти е цикъла?
Necrologist
03-22-2018, 17:44
При тая липса на какъвто и да е отговор по-вероятно е да се е прехвърлила в bgmamma.