Влез

View Full Version : Както искате наречете историята дано да ви хареса

Zabravih03
03-04-2018, 17:03
Имаше едно момче, това момче беше разглезено, от многото разглезване той надебеля стана женствен, за нищо не ставаше, но имаше вуйчо който го подиграваше че е глезльо и го
тренираше, искаше да го промени, натякваше му че иска да е като него да е звяр, но нямаше файда обаче едно нещо стана и това беше че всичко това му остана в главата...
В 7 клас почна да се тарикати не учеше обаче пушеше от 5 клас, един ден си хареса едно момиче и така продължи да я харесва, започна да я заговаря да излиза с нея, но тя си
намери приятел, но момчето не го интересуваше той я искаше и един ден някак си те се натискаха и нейната приятелка каза на гаджето и момчето имаше сериозен проблем, незнаеше
какво да прави, страх го беше, все пак бой не е виждал.
Един ден излезе с наскорошен приятел и му обясни приятелят му звънна на един два номера, след половин час телефона звънна
-Ало търся Емил(така се казваше момчето с проблемите)
-Аз съм.
-Ще оправим проблема мойче спокойно- каза К-то ( така му викаха ).
Уточниха час и място.Емил хвана автобуса с приятел и отидоха, когато пристигнаха свариха 3 ма които се разправяха с Б-то ( и на него му викаха така )...
Проблема се оправи, минаха 2 месеца момчето завърши, кандидатства и го приеха в гимназията.Когато дойде лятото Емил започна да тренира бойно изкуство и отслабна а покрай К-то
направи връзки из целия град, вече можещ да се бие и имащ връзки той стана агресивен, започна да губи контрол, причерняваше му а когато му побелееше незнаеше какво прави.
Стана хулиган който има психически проблем, от най-малкото палеше и нападаше невини момчета, които нищо не са направили а понякога и приятелите си и така...
Дойде и 1-вият учебен ден, Емил едвам се сдържаше да не запали цигара и да запука някой...
Започнаха и учебните дни, започна да учи, но все още беше агресивен, с всеки изминал ден той ставаше все по-агресивен и по.Емил смени 2 или 3 момичета не обичаше да ги върти
но ги оставяше защото не бяха за него, имаше 2 3 близки приятелки за които беше готов на всичко, но един ден когато изгуби контрол, падна му пердето, по беля му и в същия
момент когато щеше да скочи да се бие едно момиче му каза
-СПРИ
...

Емил беше пребит, защото стоя без да мърда, това момиче му действаше положително за първи път той изпита радост и жалност към другите и му хареса искаше да се промени
да е такъв какъвтно беше в момента, но това не го интересуваше толкова колкото момичето, защото тя му влияеше добре.
Минаха дни, седмици, месеци той и пишеше, заговаряше я, излизаха заедно, Емил беше влюбен незнаеше какво да прави искаше помощ от другите, но всички му казваха едно
и то беше:
-Тя не е за теб.
-Тя няма да ти върже.
Но той не се отказа минаха 2 месеца и накрая излезе искра той се усмихна, зарадва се.
Един ден излязоха говориха, той я прегръщаше и накрая се осмели и каза:
-Виж ся може да не искаш но аз те харесвам, кого залъгвам аз съм влюбен в теб, дай ми един шанс...
Тя:
- Откъде знаеш че не съм ти дала шанс?
Момчето стоя зачудено, все пак беше тъп не разбираше от намеци.Говроиха по пътя и накрая решиха..., че са един за друг, той беше много щастлив и тя също, момчето запояна да
се променя, когато и каза тези неща тя се зарадва много, все пак от една страна му помага...
Момчето не беше с нея просто заради с*к*а или натискането той беше с нея защото я обичаше на него му стигаше просто да я прегръща и да я целува по бузата...

-Историята е по реален случай добаих две три неща в края, пиша за първи път съжелявам ако има правописни грешки.
Това не е истинското име на момчето и прякорите не са истински просто не искам да казвам имена а за момчето проблемите му за агресията са още по надълбоко в живота му ако ви хареса
ще пиша отново.

OptimusPrime
03-04-2018, 17:26
Искаме късометражен филм.. ш моеш ли го изиграеш?

Zeny12
03-04-2018, 17:40
Много е хубаво моля те пиши повечко истории!!!!

RapExotic
03-05-2018, 20:26
То много хубаво, ама изобщо не може да се разбере къде започва и къде свършва изречението. Един съвет - пиши по-кратки и ясни изречения, а не сложни с по 4-5 запетайки.

Като за пръв път иначе е добре.

miminik
03-05-2018, 20:36
Много е готино, браво!