View Full Version : Учене в Спортно училище?
SavageNik0
03-18-2018, 10:11
Здравейте! Какво мислите като цяло за спортните училища и струва ли си ученето там? Защото мен спорта много ме влече ,но много се колебая.
prosto_chovek
03-18-2018, 11:03
По принцип едва ли ще излезеш много интелигентен от подобно училище, ако те влече сорта, спортувай и учи в някое свястно.
anonymous908491
03-18-2018, 11:29
в спортните училища има много секс
друго интересно няма в тях
Как успя да вкараш "спортно училище" и "учене" в едно изречение :razz: ?!
За какво ти е да "учиш" в такова училище?
Какво ще работиш като завършиш? Ако не станеш професионален спортист, печелещ милиони (в което се съмнявам), няма да можеш да работиш нищо! Дори за треньор или учител по физическо трябва да си завършил НСА (бившия ВИФ).
SavageNik0
03-18-2018, 13:25
Как успя да вкараш "спортно училище" и "учене" в едно изречение :razz: ?!
За какво ти е да "учиш" в такова училище?
Какво ще работиш като завършиш? Ако не станеш професионален спортист, печелещ милиони (в което се съмнявам), няма да можеш да работиш нищо! Дори за треньор или учител по физическо трябва да си завършил НСА (бившия ВИФ).
Не вярвам , че ще ми е много трудно да си намеря работа при положение , че баща ми има бизнес в чужбина , това съм го премислил. Все някъде при него ще има място.
Не вярвам , че ще ми е много трудно да си намеря работа при положение , че баща ми има бизнес в чужбина , това съм го премислил. Все някъде при него ще има място.Това е много хубаво, но няма ли да е по-добре да учиш нещо което ще е полезно и за теб и за бизнеса?
RapExotic
03-18-2018, 18:54
По принцип едва ли ще излезеш много интелигентен от подобно училище, ако те влече сорта, спортувай и учи в някое свястно.
То и физика и химия да учиш пак не е гаранция, че ще станеш интелигентен. Това си зависи само от теб. По-добре е да учиш нещо, към което имаш интерес, а не да прекараш 4 години в скука и губене на време заради някаква си диплома.
prosto_chovek
03-19-2018, 06:45
То и физика и химия да учиш пак не е гаранция, че ще станеш интелигентен. Това си зависи само от теб. По-добре е да учиш нещо, към което имаш интерес, а не да прекараш 4 години в скука и губене на време заради някаква си диплома.
Факт. Обаче ако попаднеш в даскало, където нито околната среда, нито учителите, нито каквото и да било не те предразполага към нищо друго, освен да цъкаш мачле и да зарибяваш съученичките, с това и ще си останеш, най - вероятно. Ако човек има желание да се занимава със спорт, има много начини да го прави и то на добро ниво, докато учи нещо интересно и полезно. По същата логика, на някой може да му е мега интересно да учи за културата на ромите, трябва ли да запише средно в Ботунец или Филиповци?
~The Smile~
03-20-2018, 14:52
абе в спортно не бих казала, че много се учи, даже никак
но ако обичаш да спортуваш, тренирай си и си учи в училище, от което ще излезеш със знания, спортното е загуба на време
SavageNik0
03-21-2018, 16:27
абе в спортно не бих казала, че много се учи, даже никак
но ако обичаш да спортуваш, тренирай си и си учи в училище, от което ще излезеш със знания, спортното е загуба на време
Да ти кажа , аз сега съм първа година в "елитна" гимназия , и повярвай останах разочарован