View Full Version : Дали ще се получи?
princessssssv
03-22-2018, 13:49
Здравейте. Момиче на 21 съм. Работата е там, че отскоро излизам с едно момче, май започвам да се влюбвам и затова реших да го пробвам дали и той е искрен или иска само интимни отношения. Преди две вечери излизахме, пийнахме и после ми предложи да отидем у тях, след което го предупредих нищо да не очаква, отидохме у тях, целувахме се и просто заспахме прегърнати без да ме притиска за секс. Много ми е интересно какво му се върти в главата и какво иска от мен всъщност, защото прекалено малко го познавам. Когато излязохме на втора среща, ми сподели, че ме харесва и, че мисли, че съм по-различна (което е обичайното) и иска да ме опознае. В същото време ме вика у тях, защото иска компанията ми без да правим нищо и се държим като двойка, но въпреки всичко съм пълна със съмнения и недоверие. Искам да разбера странично мнение. Благодаря :)
~The Smile~
03-22-2018, 14:03
Дай му време да се докаже, трябва да се потруди да те заслужи и спечели и затова не се увличай много все още, ами се опознайте да го видиш що за човек е и какви са му намеренията към теб. Един индивид по същия начин ми се умилкваше и т.н. и накрая излезе, че само съм го привлякла чисто физически и нищо повече.
filmimilmi
03-22-2018, 14:24
Иска да ти провери разширението между краката.
HollyGolightly
03-22-2018, 17:05
Добре едно не мога да разбера, защо всички се държите все едно физическата близост с мъж е награда само за него, а вие едва ли не правите някаква огромна жертва от която нищо не получавате :?
Добре едно не мога да разбера, защо всички се държите все едно физическата близост с мъж е награда само за него, а вие едва ли не правите някаква огромна жертва от която нищо не получавате :?Евалата мацка :) !
Само че за разлика от теб, за повечето жени това е вид търговия :? .
RapExotic
03-22-2018, 17:25
затова реших да го пробвам дали и той е искрен или иска само интимни отношения.
Той може да е искрен и пак да иска само интимни отношения. Това трябва да разбереш от него, тук никой не знае какво му е в главата. След като го познаваш малко и имаш съмнения и недоверие към него не е добра идея да се напиваш и да спиш у тях, за да не те помисли за поредната шаврантия, която се напива и се дава лесно на всеки.
kinkygirl
03-24-2018, 19:50
Това че не е прибързал за секс е ок. Дай си време да го опознаеш , нека се потруди. Все пак ако го усещаш и го искаш направи го , лесно е да разбереш намерението - ако излизаш с него т.е виждате се само у тях без показност навън е ясна работата
SHPAIdURmeN
03-24-2018, 21:11
Добре едно не мога да разбера, защо всички се държите все едно физическата близост с мъж е награда само за него, а вие едва ли не правите някаква огромна жертва от която нищо не получавате :?
Хаха,
А аз да добавя. Като те засърби ухото и го почешеш с пръст, на кого му става най-приятно, ухото или пръста ? :D :D
Щом си решила да се правиш на ощипана, послушай съвета на RapExotic. И сериозно, искаш да го опознаеш пък ходиш у тях и се напиваш с него... знам ли сигурно тогава ви идва музата за дълбоки разговори. Впрочем чия е била идеята да се напиете ?
Ъъ, целувате се, прегръщате се, т.е. сте заедно, обаче не желаеш да имаш интимна връзка, защото не се познавате достатъчно добре. Правилно ли те разбрах ?
Ако, да, ти сливици ли имаш в устата да му го заявиш това ? Или те е срам, че ще си разкриеш мислите в главата. А пък той е искал само да се гушкате и опознавате.
Може ли само да мина, да се изсмея на авторката, на ощипаните момиченца в темата и на недоверието и да си ида? Да?
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААА АААААА! НИМОА!
Mihrishah_valide_sultan
04-27-2018, 08:15
Изпитай го по някакъв начин.
SHPAIdURmeN
04-28-2018, 19:49
^Добре. ;)
pandabear
04-28-2018, 20:05
абе нищо не схванах (зЕро логика), ама най не ми е ясно какъв точно е поводът за съмнение и недоверие?
HollyGolightly
04-28-2018, 20:33
абе нищо не схванах (зЕро логика), ама най не ми е ясно какъв точно е поводът за съмнение и недоверие?
Няма такъв, авторката харесва драми. Иска и се да се оправят с младежа ама не и стиска и за това пита как да го играе трудна.
Twistedbastard
04-29-2018, 08:26
Абе, що не се наебете като белите хора, да го еба. Що трябва всички връзки да са ви сериозни, за да правите секс? Щот' ви е страх, че ще ви помислят за курви? Това вече е отживелица - само задръстени мъже на които не са им пуснали или не знаят как да си поискат - викат на жените курви.
99.9% от жените ... нямат какво да предложат освен путката си. Дадат ли я, те смятат че трябва да получат нещо ГОЛЯМО насреща.Самата истина и това не е само на запад, а навсякъде!