PDA

View Full Version : Нужда от съвети

DRosbg
03-29-2018, 08:22
Здравейте, в тази тема ще ви попитам за няколко неща относно флирта. Искам да подчертая че съм на 18 и имам малък проблем който ми пречи понякога да се справя в моменти на трудност, при първо запознанство и разговор!
1.попринцип оставям момичето да говори като му задавам закачливи въпроси.
-това ми се получава винаги с привличането на вниманието.
2.идва момента с искането на фейсбука или телефонен номер, ако щете каквото и да било с което да имаме комуникация от далеч!
-ето тук понякога не ми се получава (съвет)
3.след получаването на каквото и да било от нещата за комуникация от далече, почва писането.
-винаги пиша за добро утро и подмятам закачка за деня, и винаги оставам тя да гаже лека нощ като и позволявам да бъде спокойна че не я пренебрегвам по някакъв начин и да съм досаден.
4.междувременно си я има подкрепата от моя страна относно това с което се занимава, и съм до нея в сяко отношение.
-това колкото ми играе добра роля толкова и лоша
Защото колкото по добър съм те ме бутат в френд зоната, или ако се държа дръпнато почват да избиват комплекси което ме дразни
Тук имам нужда от съвет(съвет)
5.да речем че нещата се задълбочат
-каня е на вечеря в ресторант, аз плащам, подарявам букет и се държа много мило. Поръчвам по чаша уиски или вино зависимост от вкуса на дамата и си прекарваме чудесно.
6.момента на целувката
Когато тя се качва в таксито да се пребере, аз ся прегръщам, казвам и колко е специална за мен и я целувам. Тя се усмихва и се качва в таксито...
До тук всичко е точно.
6.всеки ден разговори, дали лични дали просто за контакт с другия, дали от липса или нужда от съвет и помощ, това е от една страна а от друго, излизане, разговори чрез който се опознаваме, и неща който са си в реда на нещата.
Какъв е проблема обаче :
В един момент се стуга до там че тя говоро какво е ставало в миналото с бившия... Как трябва да прекъсна това, защото в този момент я губя
Трябва ми съвет(съвет)
7.всичко е нормално спокоино, но тя започва да се отдаличава от мен в интимно отношение и започва приятелско то споделяне.... И женските му работи и др.
-аз продължавам с опитите за нещо повече от това което е вмомента но тя ме къса.. Поради причината че съм сериозен и като приятел за споделяне съм и по ценен!
Тогава аз спирам да я търся но тя не ме оставя
Пита какъв е проблема, какво ми има някакви такива!
Е когато ми писне я режа по най гадният начин и не се виждаме повече.
Как да избегна всичко това
Моля одговорете на местата кадето има "(съвет)".
Благодаря предварително!

nqmamNervi
03-29-2018, 09:31
Приемам, че се занимаваш с момичета около твоята възрастова група.

2.идва момента с искането на фейсбука или телефонен номер, ако щете каквото и да било с което да имаме комуникация от далеч!

Трябва да приемеш, че не всеки иска да се запознае с теб и не всеки те харесва. Това е напълно нормално. Често причината не е в теб, може да си има приятел, да не ѝ се занимава с връзки, да си има някакви нейни проблеми и т.н. Ти си направил каквото си могъл, за да завържеш контакт. Продължаваш напред.

3.след получаването на каквото и да било от нещата за комуникация от далече, почва писането.
-винаги пиша за добро утро и подмятам закачка за деня, и винаги оставам тя да гаже лека нощ като и позволявам да бъде спокойна че не я пренебрегвам по някакъв начин и да съм досаден.

Старай се да пренасяш онлайн комуникацията в истинския свят. Не губи излишно време в писане. Много по-добре е да обсъждате същите неща на живо, отколкото в чат най-малкото, защото по този начин създавате връзка/преживяване. Онлайн това се губи. Надявам се, че не им пишеш всеки ден.

4.междувременно си я има подкрепата от моя страна относно това с което се занимава, и съм до нея в сяко отношение.
Защото колкото по добър съм те ме бутат в френд зоната, или ако се държа дръпнато почват да избиват комплекси което ме дразни

Това са хора, с които си се запознал буквално наскоро. Не е добра инвестиция да влагаш толкова усилия заради някакви непознати, които те нямат за никой и още утре могат да те забравят едва ли не. Да, хубаво е да може да разчита на теб, но го раздавай малко по-пестеливо и само за определени хора, които са ти показали същото отношение. В какъв смисъл 'започват да избиват комплекси'? Ако сам се поставяш в ролята на доброто приятелче, което използват за емоционален тампон, те ще те приемат за такъв. Трябва още в началото да загатнеш, че искаш да сте повече от приятели.

-каня е на вечеря в ресторант, аз плащам, подарявам букет и се държа много мило. Поръчвам по чаша уиски или вино зависимост от вкуса на дамата и си прекарваме чудесно.

Първа среща на ресторант? Букети, уискита, вина? Това е крайно ненужно. Инвестираш прекалено много пари в човек, който дори не познаваш все още. Първата среща е, за да се опознаете и да разберете дали имате нещо общо помежду си. Колкото по-непринудена е обстановката, толкова по-истински се държат хората. В противен случай се вкарваш в ролята на заможното приятелче, което обича да я води на вечери.

6.всеки ден разговори, дали лични дали просто за контакт с другия, дали от липса или нужда от съвет и помощ, това е от една страна а от друго, излизане, разговори чрез който се опознаваме, и неща който са си в реда на нещата.
Какъв е проблема обаче :
В един момент се стуга до там че тя говоро какво е ставало в миналото с бившия... Как трябва да прекъсна това, защото в този момент я губя
Трябва ми съвет(съвет)

Да, ти се превръщаш в част от ежедневието ѝ, ако си говорите всеки ден. Приема те за даденост и губи интерес. Ако винаги си на разположение за разговор, тя остава с впечатлението, че ти нямаш личен живот и нямаш какво друго да правиш, което отблъсква. Отблъсква и това да се съгласяваш постоянно с това, което казва, трябва да имаш собствена позиция и да я отстояваш, когато се налага. Това нали не означава да спориш с нея за щяло и нещяло :d. Просто не трябва да се страхуваш да изразяваш несъгласието си. Темата с бившите я започват, за да ти проверят границите. Както едно малко дете тества доколко му позволяваш да ти се качва на главата. Казваш им, че това е минало и не те засяга/не ти е приятно да обсъждаш тази тема.

7.всичко е нормално спокоино, но тя започва да се отдаличава от мен в интимно отношение и започва приятелско то споделяне.... И женските му работи и др.
-аз продължавам с опитите за нещо повече от това което е вмомента но тя ме къса.. Поради причината че съм сериозен и като приятел за споделяне съм и по ценен!
Благодаря предварително!
Все пак си на 18, това всичко е опит, с времето ще научиш много от грешките си, важното е да не се отказваш и да не гледаш негативно. Всичко зависи от теб и от това как ще подходиш. Трябва да има баланс - хем да се държиш приятелски, хем да не е толкова, че да те приемат просто за приятелче. И не инвестирай толкова усилия, време и пари във все още непознати хора. Успех

haritov
03-29-2018, 10:48
купи си ферари за да избегнеш всичко

filmimilmi
03-29-2018, 11:22
Здравейте, в тази тема ще ви попитам за няколко неща относно флирта. Искам да подчертая че съм на 18 и имам малък проблем който ми пречи понякога да се справя в моменти на трудност, при първо запознанство и разговор!
1.попринцип оставям момичето да говори като му задавам закачливи въпроси.
-това ми се получава винаги с привличането на вниманието.
Ако едно момиче не си дава фейсбука или номера, значи просто не иска да ти ги даде. Може да не я кефиш или да си има приятел... Не ти трябва да си нахален, освен ако не искаш да ситуацията да стане от неловка крива.

Ако си излишно любезен, значи много се слагаш, а това е чиста проба нахалство. И не се дръж в разговорите ви като водещ на радио/телевизонно предаване. Не й пускай смешки по чата, не знаеш всъщност как й звучат в действителност, защото не може да й видиш реакцията. Не позволявай разговорите ви да станат по-дълги от 30 мин, освен ако не да си говорите секс. Повече чат на други теми те превръщат в смотания чатър, който й е приятелче за писане.

Много си любезен и тук вече си станал смотания чатър, за който говорих след т. 3.

Със сегашната ти стратегия няма такава опасност, споко!

Букетът на първа среща е тъпа идея. Това не ти е класната на първия учебен ден. Да се обосновавам ли по-нататък?
Не я кани "на вечеря", ще й прозвучи сякаш си някакъв сухар с никакви други идеи освен клишетата, които 30 + годишните в американските филми правят преди да получат секс. А за алкохол пред нея, директно си те отписва като алкохолик или идиот опитващ се да я впечатли колко голям мъж е при отпиването на всяка горчива глътка. И дори да си мислиш, че алкохолът ще те отпусне, ако тя не иска да пие само ще се изложиш в един момент нататък пред нея, освен ако и тя не е такава вълна.

6.момента на целувката
Когато тя се качва в таксито да се пребере, аз ся прегръщам, казвам и колко е специална за мен и я целувам. Тя се усмихва и се качва в таксито...
До тук всичко е точно.
Не е, ако е нямало кекс. И много филми си гледал, защото целувките не стават преди момичето да се набута в миризливото такси да си ходи с него.

Какъв е проблема обаче :
Трябва ми съвет(съвет)
Оо, пич, бегай от тая, ако ти говори за бившия. Значи акъла и сърцето й са другаде и в този момент изобщо няма смисъл да правиш опити да я впечалиш и при това като някакъв чатър психиатър дето я изслушва й и дава уж "приятелски съвети", а след чата си блъска една отчаяна тъпанарка на нейните снимки.

Чакай малко сега, нали имаше проблем с намирането на гадже. Тука сега излиза, че в тая история вече има гадже, защото говориш, че имате интимни моменти и дори те е късала. Да изясним сега, тя знаела ли е, че "ходите", правили ли сте секс, до къде по-точно се е стигало?

Благодаря предварително!
Пускаш си xvideos и избягваш всчико това.

RapExotic
03-29-2018, 18:15
1. ...
2. ...
3. ...
4. ...
5. ...
6.1. ...

До тук доста филмирано го раздаваш и тази предсказуема последователност на действията често отблъсква жените, понеже отиваш в графата "поредния" или "скучния". С всяка жена се процедира по различен начин, като следиш нейните реакции по време на разговора и взимаш решения как е най-правилно да постъпиш във всяка конкретна ситуацията. Но в повечето случаи ако момичето те хареса, дори и без ресторанти, букети, плащане на сметки и романтични послания тя ще бъде с теб и за нея ти ще си мъжкаря. Но ако и направиш впечетление на скучен, женствен, страхлив и тн. нищо от тези работи няма да ти помогне да я спечелиш и ще си останете "само приятели".

Какъв е проблема обаче :
Трябва ми съвет(съвет)
Благодаря предварително!

Ако питаш мен избягвай дългите чатове и разговори по телефона, защото когато момиче си чати с теб тя определено не прави само това. А целта е да си на преден план, когато общувате и за това е най-добре живия контакт. Не знам с колко момичета се е получил този сценарии, ако е с една не го мисли толкова, но ако е с повече може би твърде на сериозно взимаш нещата още преди да са станали такива.

Грозния
03-29-2018, 18:52
...
https://www.prepare1.com/wp-content/uploads/2016/02/Facebook-Like.gif

radito98
04-16-2018, 12:47
Кажи, че си крупен крипто инвеститор. Имаш много BTC, ETH, XRP, LTC и още много други съкращения и си готов.

Amateur
04-16-2018, 17:22
Трябва да знаеш точно къде е тънката граница между приятелство и и любов.Като не и покажеш намеренията си навреме тя започва да те възприема като приятел и край...Ако говори за бившия си е възможно наскоро да са се разделили което е и минус и плюс зависи ти какво искаш.Ако искаш дългосрочна връзка е минус ако искаш само секс е плюс.