View Full Version : Въпроси
Masquerade
03-30-2018, 00:11
Здрасти! Не помня по какъв повод създадох този профил, античен е, но след дълга пауза реших да се обърна към мъдростта на форума с някои въпроси... (На 21 съм, женско, трол по природа, ама не и в конкретния случай)
Как се свалят жени?
Какъв е подходящия начин да се приближиш към някого, когото искаш да целунеш?
Има ли някви индикатори, че пич е заинтересован или незаинтересован?
Всичките са в контекста на някви случки, но да разказвам всяка от тях би направило нещата мнооого обемни.
Напълно сериозна съм, когато задавам тия въпроси и много бих се кефила на детайлни отговори. Благодаря!
Как се свалят жени?С пари и коли 8) !
Темата се изчерпа :D !
Masquerade
03-30-2018, 19:28
Окей, не разполагам с достатъчно пари и никакви коли... Други идеи?
SHPAIdURmeN
03-30-2018, 19:48
Интересен начин да се научиш, да забелязваш, когато отсрещната страна те намира за интересна и се пробва да те сваля.
Ето, припомням ти защо си създала профила си :
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/562705-%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D 1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8
Даже темата ти би могла да ти помогне с въпросите от тази тема. Само че имай предвид, че различни момчета, свалят (със сопата :Д) жени по разлни начини. Не всички, но някои.
п.п. Получиха ли се нещата с пича ? Ако въобще се е имало за цел да става нещо.
nqmamNervi
03-30-2018, 19:52
Как се свалят жени?
https://i.imgur.com/s7bHz.jpg
действа
може да го издебнеш докато се прозява
Всеки, който те занимава и иска да се вижда с теб, значи има интерес.
С пари и коли 8) !
Темата се изчерпа :D !
аз да питам
опел астра на газ
и 10лв (за газ)
достатъчно ли е 8)
Necrologist
03-30-2018, 19:53
Я кажи какво се случи на афтъра.
anonymous908491
03-30-2018, 19:54
трол по природа, ама не и в конкретния случай
веднъж трол
завинаги трол
тва ни е клетвата
подписваме я с кръв и сополи
Fisherman
03-30-2018, 21:31
веднъж трол
завинаги трол
тва ни е клетвата
подписваме я с кръв и сополи
чехлата ми с която влизам в банята има повече аналитична мисъл от теб
аз да питам
опел астра на газ
и 10лв (за газ)
достатъчно ли е 8)Едва ли :? !
Masquerade
03-30-2018, 21:39
Ъм, не ходих на афтъра. Не помня дали се състоя. Покрай него социализирах с останалите хора в същата компания(откъдето тръгнаха много други истории, но нека не се отклоняваме). Разпитвах го на чат известно време. Зададох му една камара сексуални въпроси. По едно време почнахме да си висим, да си говорим на живо. Ходихме на торта и кафе няколко пъти. Говорихме си за книги и филми. Ходихме на кино. Аз, той и някъв негов приятел, който избяга 30с след края на прожекцията под някви предлози. И ние си стоим пред киното, някво такова леко неудобно и си говорим, всеки ш си тръгва. По някаква причина очаквам поне прегръдка за довиждане... И той ми подава ръка да се здрависаме. И аз официално решавам, че там няя нищо.
Впоследствие се оказа, че си е падал по мен. Доста.
Necrologist
03-30-2018, 22:03
Чудесно. Аз ти предлагам всеки петък, в тая тема, да ни споделяш по някоя друга интересна история от твоя живот.
Сега си лягай и събирай сили за следващото си появяване.
nqmamNervi
03-31-2018, 07:01
Едва ли :? !
:( защо
a 5лв за газ и 5лв за бензин?
:( защо
a 5лв за газ и 5лв за бензин?http://i.imgur.com/Mrx5fpG.gif
nqmamNervi
03-31-2018, 10:14
http://i.imgur.com/Mrx5fpG.gif
искам да сигнализирам, че този потребител прави лъжлива реклама! :(
подвеждаш ни тук, че с кола и пари жените ще тичат към нас, оставяйки мокри дири след себе си (като някви охлюви) без да правим нищо, а след това се отметна :?
да не би да си платен драскач на някоя автокъща?
anonymous908491
03-31-2018, 11:34
чехлата ми с която влизам в банята има повече аналитична мисъл от теб
ако банята ти не беше някъде на двора
можеше да не ти се налага да носиш чехли
искам да сигнализирам, че този потребител прави лъжлива реклама! :(
подвеждаш ни тук, че с кола и пари жените ще тичат към нас...Защо да подвеждам?!
В реалния живот има хиляди случаи, които потвъждават думите ми.
... а след това се отметна :?Къде съм се отмятал?!
Казах ти, че това...
опел астра на газ
и 10лв (за газ)
достатъчно ли е 8)...едва ли е достатъчно привлекателно за жените за да ти вържат.
Здрасти! Не помня по какъв повод създадох този профил, античен е, но след дълга пауза реших да се обърна към мъдростта на форума с някои въпроси... (На 21 съм, женско, трол по природа, ама не и в конкретния случай)
Как се свалят жени?
Всичките са в контекста на някви случки, но да разказвам всяка от тях би направило нещата мнооого обемни.
Напълно сериозна съм, когато задавам тия въпроси и много бих се кефила на детайлни отговори. Благодаря!
В един от отговорите по-долу сама си си отговорила как се свалят жени. Ти обаче не си разбрала - кофти.
Не мисля, че има "подходящ начин". Или става, или не
Индикатори бол. Най-вече това, че ти обръща внимание и търси контакт с теб, е особено голям индикатор, че е заинтересован от теб
Anonymous96
04-02-2018, 05:54
Въпрос: Жена пита как се свалят жени????
filmimilmi
04-02-2018, 07:43
Ти джендър ли си? Малко не ми става ясно, поясняваш, че си жена, после, че питаш как се свалят жени, после, че си била с момче... Не разбирам...