PDA

View Full Version : Помощ: Как да си намеря гадже?

_S_
04-11-2018, 16:11
Здравейте. Както сте прочели в заглавието ми трябва помощ с намирането на гадже. Аз съм момче на 17 години и никога до сега не съм имал гадже. Не съм много социален и не познавам много хора най-вече момичета. Момичета които познавам не ме харесват по този начин, а аз съм доста срамежлив и не съм атрактивен за момичетата и затова немога да се запозная с нови. Никой от приятелите ми неможа да ми даде съвет, затова ви моля да ми дадете някакъв съвет как да се запозная с нови момичета и по-точно как да си намеря гадже.
Благодаря ви предварително за съветите.

Грозния
04-11-2018, 19:24
Сложна работа...
Жените или те харесват, или не - няма как да ги накараш да те харесват.
Ако си с кофти външност и без пари - спукана ти е работата :? !

RapExotic
04-11-2018, 19:34
Единствения начин да си намериш гадже е като се научиш да общуваш с момичета. Колкото и да си срамежлив в един момент трябва да се стегнеш и да станеш по-уверен в себе си ако искаш да постигнеш нещо. Започни да работиш нещо или да се занимаваш с някаква дейност, в която да се развиваш и да си сред нови хора. Не се занимавай с момичета, които те знаят от малък - търси нови запознанства.

dvt32
04-11-2018, 21:07
Съгласен съм с RapExotic.

Аз също бях в твоята позиция и бих ти препоръчал да потърсиш инфо за "pickup" (PUA / заговаряне на непознати) в интернет - не е решение за всеки, но това хоби беше най-полезното нещо за мен. Това с намирането на социална работа / хобита е ОК, но пак те оставя малко на произвола на съдбата, докато с pickup имаш пълна свобода да се запознаваш с когото искаш където и да си.

И имай предвид, че когато отчаяно искаш нещо, най-често не го получаваш. Ако отчаяно искаш гадже, най-вероятно няма да го получиш. По-ефективната стратегия е да се фокусираш върху нещо, кеото ще ти донесе резултата като страничен ефект. Тоест фокусираш се примерно върху това да станеш по-добър човек, а момичетата идват като страничен ефект. ;)

Грозния
04-12-2018, 17:45
Аз също бях в твоята позиция и бих ти препоръчал да потърсиш инфо за "pickup" (PUA / заговаряне на непознати) ... с pickup имаш пълна свобода да се запознаваш с когото искаш където и да си.Това нали знаеш че е измама, която не действа :? ?!

muradseksa222
04-12-2018, 19:24
stani gei mn shta eba ;))))))

lamessi96
04-12-2018, 19:36
Трябва да станеш буквално ПЕРДЕ да не ти пука от нищо да общуваш и да заговаряш момичета свободно без да ти пука от нищо

_S_
04-15-2018, 11:46
Човек благодаря ти за съвета за онлайн запознанства. Влязох веднъж в такъв, откакто си ми отговорил, и си намерих момиче с което много си приличаме и си допаднахме много. Единствения проблем е че сме от различни градове ва различни крайща на страната, но за мен това не е голям проблем и не мисля и че за момичето е. Благодаря ти отново за съвета.

BartSimpson
04-15-2018, 16:40
1. Бъди твърд
2. Обличай се хубаво
3. Имай хоби(та)