View Full Version : Момичета тройка?
Въпрос към момичетата.
Правили ли сте тройка?
Каква тройка предпочитате?
Защо?
Хареса ли ви?
Не съм и нямам желание да правя.
Една моя приятелка е правила случайно с други двама мой приятели (2 момичета + момче). Тя съжелява сега, те не. :D
marzipanda
04-18-2018, 15:38
Правила съм. 2ма мъже. Не съм сигурна дали бих повторила със същите личности, но не смятам, че съжалявам.
lili-ton
04-21-2018, 19:55
Бях на косъм да го направя с едно семейство, в чужбина, но българи. Бяха ми съседи по вход, тук в София. Поканиха ме да ги гледам и ако реша да се включа. Останах си с гледането и водката. Не събрах смелост. Не само ащото мъжа не ме привличаше- голямо его, тесни рамене и малка пишка. Но като ги видях голи, цялата ситуация ми се стори доста долнопробна и се запитах какво правя там. Добре, че спазиха уговорката и не настояваха. Иначе за двама мъже съм си мислила. Изкушаващо е, но това е граница, която май не мога да прекрача. И причината е психологическа, не физическа. Не може да обичаш един мъж, и в същото време да те чука друг и твоя да е съгласен. Това си е курвенско поведение.
anonymous908491
04-21-2018, 20:01
Не само ащото мъжа не ме привличаше- голямо его, тесни рамене и малка пишка.
значи да не те каня
lili-ton
04-22-2018, 08:33
Повярвай ми,не ти и трябва.
Ами да. Аз наистина обичам мъжа с който живея. Не мога приема за нормално да има друг или да изневерявам с неознати. И като не мога да се отпусна психически, няма как и физически да ми хареса.
P.S: При онзи случай със семейството, в чужбина, нямах връзка за момента. И въпреки това пак не го направих.