PDA

View Full Version : Моля за съвет, много ми е тежко...

Silencehill56
04-22-2018, 15:21
Здравейте! Имах връзка с е дно момче година и 8 месеца, минахме през какво ли не, разделяхме се и пак се събирахме карахме се и се сдобрявахме. С него преживях нещо неописуемо, нещо прекрасно и истинско, но аз развалих всичко... От 5 дни сме разделени и той не иска да чуе за мен... Вината ми се състои в това, че аз много пэти съм се държала с него ужасно, викала съм, карала съм се за глупости и накрая той изгуби доверие, че аз мога да се променя... Сега казва, че има друга, но аз знам, че той ме обичаше много и няма как да загърби втичко за толкова кратко време... Хора знам, че аз съм си виновна за всичко, но моля ви зайте ми съвет как да му докажа, че мога да съм друг човек и че го обичам до болка... Неискам да го изгубя завинаги, той е много важен за мен.

Necrologist
04-22-2018, 17:56
Изчакай да позабрави, че си се държала ужасно с него и опитай пак. Ако и тогава не иска да се занимава с теб - сори мотори.

bgcommander
04-23-2018, 12:39
Въпреки всичките проблеми, които сте имали, щом сте останали все пак толкова дълго заедно, определено е имало защо. Не мисля че трябва да се отказваш. Пиши си с него, бъди мила и забавна, поне се опитай (въпреки че ти тежи заради другото момиче). Ще са ти нужни много усилия, но според мен скоро време той ще започне отново да се държи топло с теб, а когато отново станете по-близки си приготви една хубава реч и му обясни какво е той за теб, накарай го да си мисли колко ще е хубаво, покажи му че си се променила. Дано да съм бил полезен, умея да влизам в положението на хората, чак на мен ми стана гадно.

filmimilmi
04-23-2018, 13:23
Май тва дето ти е на раменете не го ползваш по предназначение. Значи ще ти обяснява той, че имало друга сега, но ти се чувстваш виновна. Колко ли му е удобно само, че си безмозъчна. Ами добре, чакай си го да се върне, ня'а проблем, че от 5 дни сте се разделили и вече е в нова връзка... Даа, на него хич не е като да не му пука за теб и хич не е като да не е търсил опции докато сте били във връзка. Просто тая се е появила ей така, някъде между 5-те дни, от които сте вече разделени.

nevermorevon
04-23-2018, 13:24
Май тва дето ти е на раменете не го ползваш по предназначение. Значи ще ти обяснява той, че имало друга сега, но ти се чувстваш виновна. Колко ли му е удобно само, че си безмозъчна. Ами добре, чакай си го да се върне, ня'а проблем, че от 5 дни сте се разделили и вече е в нова връзка... Даа, на него хич не е като да не му пука за теб и хич не е като да не е търсил опции докато сте били във връзка. Просто тая се е появила ей така, някъде между 5-те дни, от които сте вече разделени.

Няма случайни работи хаха

Necrologist
04-23-2018, 18:14
Никога,никога,никога не се признавай за виновна и победена,отричай дори да е очевидно,че си виновна.

Защо така, каква е магията в цялата тая работа?

Necrologist
04-23-2018, 18:17
Никога не се признавам за виновна .По лесния или трудният начин винаги става на мойто.

Добре Минче.